|
Sofi0
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #226 Dátum: 10 aug 17, 20:32:23 » |
|
xD Hát ez irtó jó lett! Még Tutu is öregedett!
Zer0: Te is hihetetlen jól rajzolsz! nagyon tetszenek a műveid!!!
Dant-C: Remekül mulattam a képeden!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 17, 20:40:48 írta Sofi0 »
|
Naplózva
|
"Az igaz barát a legnagyobb áldás, és mégis a legkevesebbet tesszük a megszerzéséért."
εїз·.¸¸.·´¯`·.¸¸.Wolf's Rain fan!·.¸¸.·´¯`·.¸¸.εїз (¯`·._..Devil May Cry fan!.._.·'¯) ˙·˘°ღFinal Fantasy fan!ღ°˘·˙ Deviantom
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #227 Dátum: 10 aug 17, 21:03:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #228 Dátum: 10 aug 17, 21:44:33 » |
|
Tényleg sokkal jobban ki vannak dolgozva a vékonyvonalas rajzok, ami - mint már említették valahol - CS szemén látszik a legjobban. De egy valami nem hagy nyugodni. Suigetsu miért is lett szőke? xD
Szerk.: Oké már vágom, HB témában elolvastam. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 17, 21:48:11 írta naokichan »
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #232 Dátum: 10 aug 21, 15:49:55 » |
|
Sziasztok tegnap azt írta a horoszkóp (am nem nagyon hiszek benne csak mindig elolvasom ) h alkossak, szal elkezdtem egy rajzot. Nem egy nagy durranás de az eddigi rajzaimnál szerintem jobb. A hajat direkt nem árnyékoltam, mert nem nagyn értek az árnyékoláshoz, és nem akartam elrontani a rajzot. Tom hogy nincs sasorinak homoktartója, de ezen a képen van és kész . Am ez már nem webcammal szklennelt hanem teljesen photoshoppal csináltam És tom h a vashomok olyan mint shino bogarai, szal ezeken kívül mindenbe bele lehet kötni http://kepfeltoltes.hu/100821/Fomu_m_solata_www.kepfeltoltes.hu_.jpgRemélem tetszik nektek ^^ Ui.: nem duplapost, letelt a 24 óra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 15:52:56 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #233 Dátum: 10 aug 21, 16:04:06 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 22, 19:35:00 írta Ayumi7 »
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #234 Dátum: 10 aug 22, 18:32:19 » |
|
Cuki, a szája is olyan mint a cicámé^^ Tényleg cute ~UN~
|
|
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 10 aug 22, 18:46:39 » |
|
nem rossz, csak a gallérnak nincs belső fele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #236 Dátum: 10 aug 22, 19:00:24 » |
|
Annyi baj legyen, nekem most van egy rajzom róla de ott meg a fejpánton lévő jel nincs kinn Nem sokat rajzolom Dei-t de most próbálgattam: http://kepkezelo.com/images/8hr2tbchflxqbcojvz.jpgÉs tudom^^ A fejpánton nincs jel Első sorban kézzel, majd Paint-el végül egy másik programmal rajzoltam meg... Bár nem vagyok valami jó ilyen téren mert nem sokat rajzolok gépen és csak a segédvonalak miatt lett olyan amilyen^^ ~UN~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 22, 19:18:55 írta xX Daisuke Xx »
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #237 Dátum: 10 aug 22, 19:26:37 » |
|
nem rossz, csak a gallérnak nincs belső fele hoppika... majd kijavítom am ez az első anime rajzom painton
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 10 aug 22, 20:45:27 » |
|
Dai a tied is nagyon jó lett, csak gondolom állva rajzoltad és aztán tükrözted le, mert most rossz szemén van az a nagyító vagy mi. de ez csak részletkérdés, mégegy tükrözéssel módosítható am nagyon szép. Befejeztem az előző képem (tom hogy még mindig gagyi a 3. haján az árnyék de nem tom hogy kellene árnyékolni) http://kepfeltoltes.hu/100822/Fomu_m_solata_www.kepfeltoltes.hu_.jpgvárom a véleményeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #239 Dátum: 10 aug 22, 20:47:17 » |
|
Igen ez a képem másik fele ugyanis tükörkép csak rossz oldalát vágtam le na de se baj! Am a tiéd is nagyon jó lett^^ Ez művészet! És sokáig meg is fog maradni... Zer0-Dono ~UN~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|