25 máj 11, 06:08:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 107
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Rajongók által készített képek  (Megtekintve 420796 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 10 júl 27, 15:58:36 »

mentés másként majd kiválasztod a panelban alul hogy milyen formátumba akarod menteni...

dant-c ezt hogy érted, hogy 2 kattintással csinál képet? egy ilyen szintű képet ps-be, táblával is minimum 1 óra összehozni, és akkor keveset mondtam
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #151 Dátum: 10 júl 27, 16:13:56 »

Szándékosan túloztam.
De ettől még a Photoshop annyi féle funkcióval bír, hogy nem kell ahoz művésznek lennie valakinek, hogy azzal alkosson egy jó kis rajzot.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #152 Dátum: 10 júl 27, 16:39:06 »

Ez nem igaz... most lehetne vitatkozni, hogy hagyományosan vagy digitálisan nehezebb egy jó képet megalkotni. Én azon a véleményen vagyok, hogy mindenki abban válik művésszé, amit csinál... nem tudom jól megfogalmazni. Én 1 éve hagyományosan rajzolgatok, egy szép manga portré megalkotása árnyékolással eltart akár 1,5-2,5 óráig is. De egy olyan minőségű képet nem tudok megalkotni photoshopba, pedig van digitalizáló táblám is. Minimum annyi erőt kell belefektetni, mintha lapra rajzolnál. Ismerősömnek például az egyik pókember alkotása, meg úgy átlagosan a táblával rajzolt művei 2-3 hetet vesznek igénybe.
Igen is, kreatívnak kell lenni ahhoz, hogy egy minőségi képet megalkoss ps-be. Te sem gondoltad komolyan, hogy az animéket nem digitálisan rajzolják... ennyi erővel mindenki lehetne animátor rendező?
Naplózva

-Ero Sennin-
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #153 Dátum: 10 júl 27, 16:52:33 »

Köszi a segitséget.

Nah elkészűlt az első alkotásom nem vmijó de sztem elsőre jól sikerűlt:Dhttp://imagerz.com/QEJHX0tvAwJSVAlJGAVQ

Itt a 2. alkotásom sztem ez jobblet egy picivel, de konannal sokkal több munka volt Nevet http://imagerz.com/QEJHX0tvAwJSVAlJQAVQ
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #154 Dátum: 10 júl 27, 16:58:45 »

Stance, teljesen elkanyarodtál a témától, amiről én beszéltem.

Én csak Morause-t dícsértem, hogy ő Painttel próbálkozott, nem Photoshoppal. És szerintem nem kell ecsetelnem, hogy Painttel szépet alkotni jóval nagyobb dicsőség, mint Photoshoppal.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
hali
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #155 Dátum: 10 júl 27, 17:27:24 »

Ero-sennin! Nevet
Nagyon jók lettek,főleg konan jön be.Nyelvesít
Bár mintha kicsit sötétebb lenne a haja mint máskor..úgy látszik átfestette ;P.
Meg a szeme színe az narancssárga,nem citromsárga.Bár ehez a sötétkékhez lehet nem állna túl jól a naracs.Nevet Ettől függetlenül nagyon bejövős.Nyelvesít
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #156 Dátum: 10 júl 27, 17:42:36 »

A paintesek között meg nem nehéz kiemelkedő munkát alkotni, mivel sokkal kevesebben dolgoznak vele, és kevesebb szép munka is születik.
Photoshoppal azonban már olyan szinten tökéletesítették a rajzokat, hogy igazán szép rajzot - amelyre tényleg azt mondják, hogy gyönyörű - nagyon nehéz rajzolni.
Én dolgoztam painttel is, meg photoshoppal is. Meg van a véleményem mindkettőről, és kiállok a photoshop mellett. Azért, mert az jobb program, nem feltétlenül könnyebb kiemelkedőt alkotni. Sőt, nehezebb.

Ero sennin, Konan irtózatosan jó lett. Nevet Kisamének a fejét kicsit érdekesnek találom, de ettől eltekintve az is nagyon jó rajz. Mosolyog
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #157 Dátum: 10 júl 27, 17:54:57 »

Ero Sennin, szerintem Konan jobbra sikerült, Kisame feje olyan össze vissza tűnik nekem, nem lehet rendesen kivenni hogy melyik a szeme meg a kopoltyú stb. De azért elég jól meg rajzolgattad a ruháját meg kardját, konan meg úgy jó ahogy van, csak a nyaka olyan furi!

Ám 'PS' munkák, meg egy 'paint' munka tényleg javában különbözik, már csak azért is gondolom ahogy Dant-C mondta sokkal több funkcióval bír, így ezért lehetséges vele akár élethű dolgokat alkotni még ha nem is az. Mellesleg most nem dicsekvés képen, de az én narutómhoz, vagy Dant-C EAÉ sorozatához, még ha mind a 22 epizódot nézzük, nem sokan rajzolnak így paint-el, és azt is mellékesen hozz teszem, hogy voltak olyan részek Dant-Ctől, amiről ha nem tudom hogy paint munka, nem lennék meggyőződve hogy azzal csinálta-e vagy mivel, vagy az én rajzomnál hogy "faranight-nak" se esett le hogy paint-el csináltam. Ezért is fölösleges a két programból való összeállítást, hogy ki az ügyesebb. De akár úgy is mondhatnám, az aki tud paint-el rajzolni, az nem tudja kezelni a más fejlettebb képszerkesztő programokat, vagy azzal készült munkákat nem becsüli úgy meg mint a paint munkákat, de ez fordítva is igaz!!

ui.: Ero Sennin, akkor ez most Paint munka a konan és kisame vagy photoshoppos meló?
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 17:58:13 írta Morause » Naplózva
-Ero Sennin-
Újonc
*

« Válasz #158 Dátum: 10 júl 27, 18:00:59 »

Köszi a kommenteket.Kisamet énis furinak tartom egy picit mármint a fejet mert a szemét eléggé elszúrtam.Deaz a baj hogy a vonal vastagságot nemtom holkell állítani mivel angol verzio van nekem.És ha egy picit vastagabbak lennének a vonalak sokkal jobban néznének ki sztem.Vki megtudja mondani hogyholkellállítani a vonal vastagságot??Léccives lehet egy picit hülye kérés:SDe előre is köszi Nevet
Naplózva
-Ero Sennin-
Újonc
*

« Válasz #159 Dátum: 10 júl 27, 18:05:08 »

Jah bocs Morause nemválaszoltam a kérdésedre.
Mind a kettő photoshopos munka Nevet
Naplózva
Kladivo
Újonc
*

« Válasz #160 Dátum: 10 júl 27, 18:51:51 »

Egyszerűen jobb klikk valahol a munkalapon, és felhúzod a főátmérőt(felső trackbar)...
//ott lehet megváltoztatni a formáját is, pl hogy tömör körrel rajzolsz, vagy a széle halványabb legyen, stb.

//nézegesd a pmjeidet Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 19:17:08 írta Kladivo » Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #161 Dátum: 10 júl 28, 13:45:31 »

Nos, bátorkodtam elkészíteni első színezésemet, de tényleg úgy, hogy életemben először nyúltam Photoshophoz. Mosolyog
Na, de essünk túl rajta, itt a kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100728/Yondaime_vs_Tobi_www.kepfeltoltes.hu_.png
Néhány helyen pontatlan voltam, főleg a Tobi maszkján lévő mintában láthatók hibák. Hátteret még nem csináltam, később lehet bepótolom...
Várom a kritikákat, amit nem bánok, ha negatív, elismerem, nem az évszázad munkája, de tényleg úgy nézzétek, hogy ez az első photoshopos munkám. Mosolyog
Kicsit módosítottam rajta: behúztam azokat a vonalakat, amik azt érzékeltetik, hogy egymás felé haladnak: http://kepfeltoltes.hu/view/100728/Yondaime_vs_Tobi_jav_tott_www.kepfeltoltes.hu_.png
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 28, 14:10:54 írta Krieg » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #162 Dátum: 10 júl 29, 01:01:12 »

Első cuccnak nagyon is jó. ^^
Sőt, azt mondom, hogy az egyszerűség is egy stílus. Nem kell ahhoz rengeteg szín, sok árnyalat és tökéletes vonalvezetés, hogy valami egyedi legyen. Lényeg, hogy legyen stílusa. Nevet

Moderátor:
Ha a Paintról és a Photoshopról akartok vitázni, akkor azzal, kérlek, menjetek át valahová a csevegőbe, mert itt OFF. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Morause
Vendég
« Válasz #163 Dátum: 10 júl 29, 06:01:06 »

Krieg, chakra megelőzött mert ugyanezt akartam mondani a képeidre, kezdésnek nem rossz, de hozzá tenném gyakorlással sokkal jobb lesz.
És innentől jön az a rész hogy belinkelem újabb képemet, titok hogy kiaz de van egy hibája ami annyira nem vészes, de nem könnyen javítható, még pedig az hogy kicsit tömzsire sikeredet, szerintem.
Nos akkor hát nézzétek, kommenteljétek és zúdítsátok rám a kritikát ezerrel:

http://noob.hu/2010/07/29/no_comment.jpg
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #164 Dátum: 10 júl 29, 07:43:48 »

Hm...akadt egy gondom. Lehet, ez is egy eléggé béna, kezdő kérdés lesz, de toll eszközzel csináltam a görbéket, majd egyszer az átváltozott kéz eszközzé, most bármilyen eszközt akarok használni radírtól a kijelölésig, mindig a kéz van ott...csak azt tudom használni. Mi lehet a gond, és hogy tudom visszaállítani? :/
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 29, 10:03:08 írta Krieg » Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 107
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins