MiniFru
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
london.
|
|
« Válasz #90 Dátum: 10 júl 03, 10:17:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joker007
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #91 Dátum: 10 júl 03, 13:09:23 » |
|
Köszi a véleményeket, igen tudom, vannak pixel hibák, de nem volt akkor már kedvem azokkal szöszölni és elmaradt azóta is, de majd még simítok rajta MiniFru, ezek állati jóóók Nagyon nagy grat, főleg a Pained az nagyon ott van És ezt télleg paintben rajzoltad, mert szinte el se tudom hinni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiniFru
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
london.
|
|
« Válasz #92 Dátum: 10 júl 03, 13:54:40 » |
|
koszikoszi. igen tenyleg paintbe rajzoltam, bar nehany reszletet masik keprol neztem, mert ugy konnyebb volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MiniFru
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
london.
|
|
« Válasz #94 Dátum: 10 júl 03, 22:14:01 » |
|
koszi. a tied is nagyon jo. foleg, h fejbol csinaltad. :O ugyes vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #95 Dátum: 10 júl 03, 23:18:30 » |
|
Csatlakozom, ez is nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Maya110
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A farkas dala a holdról szól
|
|
« Válasz #96 Dátum: 10 júl 05, 21:55:31 » |
|
MiniFru, nagyon jók!! És ez a Hidan is viszi a pálmát!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SGreta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 10 júl 07, 12:20:26 » |
|
http://sgreta.deviantart.com/#/d2tfyws Hát gyakorlotam photoshop-on és ez jött ki ... létszíves ha van véleményetek osszátok meg velem is Miért ezt a képet választottam a mangából nem tudom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 12:35:13 írta SGreta »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #98 Dátum: 10 júl 08, 10:13:28 » |
|
Nagyon életszerű lett, bár én tuti más képet választottam volna... De főlega a Róka színezése mesteriXD
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
SGreta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 10 júl 08, 10:48:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #100 Dátum: 10 júl 08, 10:50:18 » |
|
sztem ez se rossz,csak kicsit fehérnek tűnik az arcuk a duplapostot meg kerüld,használd a szerkesztés gombot
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #101 Dátum: 10 júl 10, 21:55:46 » |
|
SGreta:
A Kyuubis képnél elég necc, hogy a róka is vörös és Kushina haja is. Nehéz jól megoldani, hogy ne folyjanak össze. ^^" Szerintem a róka lehetett volna egy kicsit sötétebb vörös. ^^
A családi képhez: Asszem animében is láttuk (sőt biztos, méghozzá Jiraiya visszaemlékezésében), hogy milyen színű Kushina kismama ruhája. Majdnem 99%, hogy nem fekete. De ha mégis, akkor bocsi. ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 10, 22:30:12 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #102 Dátum: 10 júl 10, 22:27:12 » |
|
Ne haragudj, abszolút nem kötözködésből írom, de ha fejből rajzoltad ezt a Hidant, akkor tényleg nagyon tudsz, mert animében tök ugyanezt a fejet vágja.xD http://kepfeltoltes.hu/view/100710/hebebe_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAmúgy grat a rajzokhoz emberek, vannak szép színezések.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #104 Dátum: 10 júl 12, 12:41:14 » |
|
Hát... Ide jó lenne, ha csak Narutós képek jönnének. A "Minden ami Anime/Manga" nagytémában szerintem találsz helyet a többi képnek. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|