seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 10 jún 30, 14:52:30 » |
|
Majd meg próbálom Kicsit alakítottam a szemén mert szerintem is olyan fura volt. <-avatáromon látszik mire jutottam ezt nem mentettem le nagyban. Majd meg próbálom még fokozni.
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 10 jún 30, 15:07:14 » |
|
tök jól néz ki csak egy kérdés:akkor már mér nem Mangekyot kapott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 10 jún 30, 15:17:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
Kebi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #78 Dátum: 10 jún 30, 23:38:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #79 Dátum: 10 jún 30, 23:48:42 » |
|
aszta raszta:D tök jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I hate u!
|
|
« Válasz #80 Dátum: 10 jún 30, 23:55:10 » |
|
congratz. Jó lett, és a téma is tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 30, 23:55:54 írta Cupak666 »
|
Naplózva
|
NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 10 júl 01, 00:05:35 » |
|
Szép munka csak nem értem miért van az ujján azaz effect de ez nem a te hibád hogy nem értem
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
Kebi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #82 Dátum: 10 júl 01, 08:36:21 » |
|
Hogy őszinte legyek, csak azért, mert sok helyen láttam ilyen "csáp" szerű effectet és ki akartam próbálni, nem lett olyan jó, de szerintem olyan rossz sem Kész van a legújabb munkám, vélemények, kritikák jöhetnek megint, örömmel fogadom őket ^^ Íme : http://kepfeltoltes.hu/view/100701/758151921UchihaMadara_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 11:26:32 írta Kebi-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
joker007
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #84 Dátum: 10 júl 02, 14:20:56 » |
|
Ezt még kb 3 hónapja csináltam Nem túl profi, de valami... http://i49.tinypic.com/nx9zbr.jpgAzért kérnék kritikákat Szerk.: Ja, meg persze az avatarom is... Egy alkotás <-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 02, 14:36:57 írta joker007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #85 Dátum: 10 júl 02, 15:19:26 » |
|
nem rossz joker007, én talán annyit fűznék hozzá, hogy néha a kevesebb több. ha magamból indulok ki, én ezt akkor tenném ki háttérképnek ha csak Naruto sennin módos feje lenne ott. de ha már ragaszkodsz a többi karakter fejének felbukkanásához is, akkor vagy mind fanart legyen vagy mind anime jelenetből való (ha animéből akkor plíz a szebbik fajtából, Sakura fejétől itt sikítófrászt kapokXDD). sry,hogy itt osztom az igét dehát...vélemény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Maya110
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A farkas dala a holdról szól
|
|
« Válasz #86 Dátum: 10 júl 02, 15:33:45 » |
|
Végig néztem a topicot, és nagyon jók a rajzaitok! Csak így tovább! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kebi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #87 Dátum: 10 júl 02, 19:06:40 » |
|
Csatlakoznék Shiko véleményéhez, de még annyit hozzá tennék, hogy nem tudom honnan szedted a képeket, de egyik nagyon jó minőségű (Jiraiya, Tsunade) a többi pixeles, és egy két képnél szörnyű ahogy körbe van vágva/ kiemelve az eredeti hátteréből (pl. az oldalakon álló naruto, vagy Yamato). Hogy valami kis pozitívabb kritikát is kapjon a műved, valószínűleg ha lekicsinyíted, akkor ezek a pixelhibák kevésbé látszanak, és úgy még valamelyest tetszik is, ezenkívül a kép közepén helyet kapó naruto, nagyon szép munka!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #88 Dátum: 10 júl 02, 22:38:24 » |
|
sharko21/faranight:
Ha azt a két képet tényleg "kézzel" rajzoltad Paint-ben, akkor fogadd gratulációmat. ^^ Esetleg annyit, hogy a vonalak mentén pár helyen maradtak kis fehér foltok, amit (gondolatom szerint) nem fogott be a kitöltés.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #89 Dátum: 10 júl 03, 09:47:02 » |
|
köszi valóban kézzel rajzoltam illetve egérrel... és igen legközelebb azokat a pontokat is beszinezem csak nem volt tul sok kedvem 2-3 ora munka után még azzal is eltölteni egy csomo idöt, majd legközelebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|