Dzsoni
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 10 jan 27, 23:42:09 » |
|
A Warcraft III egyik kis módja a DotA. Több fajtája is van,de 1 közös bennük, mindig csak 1 bizonyos hőssel lehet menni. Ennek a játéknak az animés változatát toljuk. A legismertebb animékből tuti készült map hozzá. Többek között mi a Bleach vs. Naruto-t szoktuk nyomi, annak is a sage fajtáját, ahol a cél az ellenfél bázisát bevenni. A Warcrafton belül szerintem az egyik legjobb mód. Csak ajánlani tudom.
|
|
|
Naplózva
|
´ Az élet olyan, mint a motor. Be kell rúgni, másként nem megy. ´ Hofi Géza
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 jan 28, 01:31:16 » |
|
én meg azt hogy garena-n keresztül gyertel wc3-ra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 jan 28, 08:43:21 » |
|
Pontosabban mit kell felrakni hozzá h elinduljon? Warcraft III + The Frozen Throne??ÉS utánna pecselni is kell?Vagy hogy van ez?Meg ez netes?Miylen szerveren lehet vele játszani? Bleach vs. Naruto-t hol lehet leszedni?Rákerestem hogy DotA de ott csak warcraftos karakterek voltak... szerk:megtalaltam itt mit kell felrakni? http://warcraft.gamewebz.com/naruto-vs-bleach-10f-download.htmVan több féle..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 28, 08:45:07 írta kazuma89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 jan 28, 14:29:53 » |
|
Mikor fent volt a Warcraft III sokat játszottam, lehet megint felrakom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dzsoni
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 jan 28, 14:55:43 » |
|
A DotA-hoz nem kell semmi különöset felrakni, a W3-on kívül, csak a map-okat kell letölteni. Ha van AI a mapon, akkor lehet offline is nyomni, de a legjobb LAN-on (Hamachi) vagy neten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 jan 28, 17:54:10 » |
|
Én a naruto Battle royale moddal játszok wc3 -on, és szerintem a világ legjobb naruto játéka, legalábbis nekem bejött nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 jan 28, 19:30:12 » |
|
Nem tudnátok normális Naruto Battle Royal meg Bleachest belinkelni???Mert probáltam 1-2t de a végén i errort írt ki..Volt ami ment de ott csak a karakterek neve meg a támadása volt Narutos.Maga a karakter nem... 124a patch van fenn..Esetleg majd valaki neten?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 28, 19:30:52 írta kazuma89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
InvisibleWings
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Moe Searcher
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 feb 01, 09:54:54 » |
|
Ohohó, a dotA jó féle! Nagyon jó meccseket játszottunk, de mostanában nincs túl sok lehetőségem tolni a gamet De a legtöbbet a youtube-n néztem a modról készült videókat XDD Nagyon brutális dolgokat képesek összehozni a modderek, azt meg kell hagyni!
|
|
|
Naplózva
|
,,Talán mindaz, amit a csillagokon túl látunk a képzelet szüleménye, de az érzés, ami a szívünket marcangolja igenis valóságos"
,,A lelked az, ami a világ súlya alatt roskadozik, de a jelen öröme az, ami erőt ad neked, ezért harcolj, küzdj tovább!"
,,Megköszönöd az utolsó szólamot, melynek egyetlen, elnyújtott dallama a szívemig hatolt, s a hála visszatér hozzád, a karjaidba"
|
|
|
Dzsoni
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 feb 01, 10:01:07 » |
|
Az tuti, hogy nagyon jó dolgokat tudnak kitalálni, egyre több map jönni ki Bár már egy ideje énse nagyon tudok játszani, mivel ezt multiba lenne jó, de a partnerek nemnagyon tudnak jönni xD Na de sebaj, ott a Cabal xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 feb 15, 20:21:18 » |
|
Valaki el tudja mondani,hogy hogyan kell telepíteni a szinkronos magyarítást,mert letöltöttem,és azt sem tudtam,hogy hova tegyem.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 feb 16, 15:07:43 » |
|
Eredeti játék kell hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 feb 22, 21:32:16 » |
|
Én eredetin nyomom. Ott még soha nem láttam semmiféle naruto vs bleach módot. A kedvenceim: Vampirism speed, (a többi verzió szerintem ratyi) dota - ...ha nincs tele laggerrel és leaverrel... - és végül az egyébként TOP1 most az a bleach vs one piece. Nagyon jól megmodellezték a karikat és a skilljeiket hozzá sztem. Asszem "picit" dolgozhattak vele... Most nyomtam fél órája egy 3v3mat szarrá aláztam mindenki Yúrúícsível.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 feb 27, 16:28:59 » |
|
Valaki tudja arra a megoldást, hogy amikor elindítok bármilyen pályát a Warcraft 3 Frozen Throneban (letöltött mapokról van szó) akkor miért kezd el visszadobálni a menübe?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 26, 22:06:02 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 márc 02, 11:41:49 » |
|
Valakinek nincs kedve nyomni Naruto Battle Siege-el???? Ez ilyen War3 mod, de elég jó. Van benne Naruto, Gaara, TenTen, Sasuke, Itachi, Deidara, Neji meg Lee. Persze Shippu alapon. Mi már próbáltuk lanon haverral. Adja, csak jó lenne többen is kipróbálni. Akit érdekel az kérem írjon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|