Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 márc 05, 21:31:57 » |
|
Az teljesen jó, csak 1.24 patch kell hozzá, no meg a map. Vegyél fel MSN-re azt akkor ütközünk Garenan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 márc 06, 15:39:43 » |
|
szánalmas, hogy dota-val többen játszanak mint sima warcrafttal-.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 márc 07, 14:58:06 » |
|
A td-k is nagyon jók, szerintem már azzal is többen játszanak mint a sima warcal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 ápr 03, 17:12:22 » |
|
Tud valaki patchet ahhoz, hogy amikor elindítok egy letöltött pályát, akkor azon is tudjak játszani? mert (mint a korábban említett) problémám az hogy visszadob a menübe amikor elindítanám a mapot -.-" Szerk.: Probléma megoldva akinek hasonló gondja lenne mint ami nekem volt, az írjon privátot és elmagyarázom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 03, 19:39:48 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 ápr 04, 11:56:44 » |
|
Warcraft 3 Switcher csodákra képes! Na kijött az új dota verzió! Leoricot megint erősítették, így is fosimba. Legutóbb is csak 29-2be végeztem vele divine reaperrel. Nice job.... Mangaturt is imbitották. 1ik kedvenc hősöm, szal csak így tovább! Eddig se volt 1 szar hős, most meg... OMG FtW
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #20 Dátum: 10 ápr 16, 15:21:44 » |
|
Illegális letöltések linkjeit berakni tilos! Az ilyesmit püben intézzétek.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 10 ápr 18, 17:17:05 » |
|
29-2? Amikor én eljutok kb 10-1-ig, akkor fele szerver lelép. Ezért is hagytam abba az egész wc3-mat... Sok óvodás nem tud veszíteni, és egyből lelép, így más játékát elrontva... Persze ha 1 elmegy, a többi csapattag is nyomja a quit gamet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #22 Dátum: 10 ápr 18, 18:08:53 » |
|
Játsz Garenan ladder roomban, vagy High level roomban. Ott garantáltan nem lépnek! Néha kiszakad 1-1 ember azt annyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dabal
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 10 ápr 19, 19:23:25 » |
|
nekem kell egy kis segitséhg sajna nem tudtam megszerezni eredetiben a Warcraft 3-mat és nem tudok felmenni battle.net-re kellene egy petch aki tud adni az külgye már el privátba előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 ápr 19, 19:33:38 » |
|
Köszi a tanácsot, de nem hiszem, hogy visszamék kockulni. dabal: ITT egy tört szerver. Lelehet szedni patcheket plusz indítókat amik kellenek hozzá, minden szépen le van írva mit és hogy. Eredeti battle-net-re nem tudsz felmenni, csak eredeti cd kulccsal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 júl 15, 06:45:22 » |
|
a legjobb naruto-s pc játék a warcraft III-ban van mégpedig naruto ninpou 1.29(re) van benne mindenféle tárgy(anbu mask, sword of totsuka, hokage hat) a hősök remekül ki vannak találva (sasorinak 3 formája van: hiruko kazakage és a valódi forma köztük a 100 báb tűz-víz fújás vashomok világtörtvénye technikák rengeteg fegyver: robbanó pecsét illetve kunai fumma shuriken meg ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 10 júl 15, 15:24:33 » |
|
A legtöbb és a legújabb narutos mapok mind 1.24 -s patchet igényelnek.. felraktam 1.24 -re... cserébe nem lát egyetlen letöltött pályát sem.. és még a játékkal is úgy kell megszenvedni, hogy elinduljon... remek. -.- Valaki tud arra megoldást, hogyan tudnám vissza csinálni 1.20 -ra? (uninstal nélkül..)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 25, 18:23:29 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 júl 25, 15:45:12 » |
|
Letörlöd az egészet és újra felrakod
Valaki tagja a HOSW klánnak?! (ez egy shinobi warsos klán, bár mostmár , nwu-ra specializálodott ) Amúgy tényleg 1-2 Naruto-s map ott tényleg jól meglett csinálva jutsukkal, itemekkel, karakterekkel együtt. Amit irt valaki a naruto ninpou, az nem az a map, amiben 1 jutsuval lehet leölni a másikat?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #28 Dátum: 10 júl 27, 11:01:53 » |
|
háááááát..... az attól függ mien cuccaid vannak meg ilyesmi illetve van cheates karakterek akiket nem lehet megölni ilyan sai és gai mien érdekes 2 név
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 aug 03, 13:08:51 » |
|
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni narutós cuccokat ha esetleg map-et szeretnék csinálni? jutsuk itemek karik ilyenek...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|