24 nov 16, 06:18:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-Kun.Hu #3év - FanArt pályázat  (Megtekintve 47823 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Samiel
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #75 Dátum: 09 dec 23, 13:41:11 »

És abban az esetben mi történik ha valaki nem tud jelen lenni, de a képe ne mkerül ki a falra? Ahoz, hogy jut vissza a műve?
Naplózva
Michiyooo
Újonc
*

« Válasz #76 Dátum: 09 dec 23, 15:16:41 »

Az eredményhirdetés mikor lesz? Mosolyog A Meidoban rendezett ünnepség előtt kihirdetitek itt az oldalon vagy csak utána?? És én is kíváncsi vagyok ám a többi rajzra. Mosolyog
Naplózva
Samiel
Újonc
*

« Válasz #77 Dátum: 09 dec 23, 18:09:48 »

Január 16-án van a díjátadó a teázó szülinapi rendezvényén.
Naplózva
Sora
VIP

« Válasz #78 Dátum: 09 dec 23, 19:58:57 »

Postán vissza juttatjuk azoknak, akik nem jelentek meg.
Az oldalra ki fognak kerül a művek, de valószínű, h csak a verseny után.^^

A rendezvény pontos programja hamarosan kint lesz az oldalon. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 19:59:39 írta Sora » Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
lauria
Újonc
*

« Válasz #79 Dátum: 09 dec 25, 12:18:09 »

Egy észrevétel; kicsit lehetett volna jobban reklámozni, én most olvastam az mm oldalán ahova 24-én rakták ki, itt pedig már 5-e környékén tudtak róla.
Namármost ha én 24-én tudom meg, hogy érkezzen be 28-ra mikor közte 2 napig nincs is posta?
Na ezt csak megjegyeztem, mert amúgy jó ötlet volt. Nevet
Naplózva
Sora
VIP

« Válasz #80 Dátum: 09 dec 25, 12:57:47 »

Köszönjük az észrevételed.
Meidóval egy időpontra volt megbeszélve a publikálás, így mi se értjük miért most lett kirakva náluk. Valószínűleg a karácsony és egyéb más teendők miatt került ki ilyen későn.^^

Lentebb lett elmlítve, hogy a 28.-án feladott rajzokat is elbíráljuk .^^
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 25, 13:00:52 írta Sora » Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
Amy Lee D.
VIP

« Válasz #81 Dátum: 09 dec 26, 11:49:31 »

A főoldalon valószínűleg csak holnap fog megjelenni, de kitoltuk a rajzverseny határidejét Január 10-re!
Sokan mondták, hogy kevés az idő, épp ezért döntöttünk így, szóval mindenkinek további jó rajzolást!^^
De azért, Hogy biztosan megérkezzenek, ne az utolsó pillanatban adjátok fel a postán. Mosolyog
Naplózva
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #82 Dátum: 09 dec 28, 20:06:47 »

Hali!
Lenne egy olyan kérdésem hogy :   én meg oszt társam már beadtuk a munkáinkat már jó rég asszem 14-én vagy mikor  eléggé siettünk vele mert a beküldés határidején egyikünk sem tudta volna bevinni illetve elküldeni a rajzokat  és azt mondja oszt társam h ő úgy érzi nagyon nem sikerült jól az övé és mivel a határidőt eltolták csinálhatna egy olyat ami jobban sikerül és h ki lehetne e cserélni ?  ?
( ha egyeseknek ez mondjuk sértőnek hangzik akkor bocsi csak mivel szeretek vele harcolni így jobb lenne ha igazságosan menne a harc ( mármint kettőnk között  Pojén ) és egy neki is jó darabbal nevezne be Nevet )
 bow
Naplózva

Sora
VIP

« Válasz #83 Dátum: 09 dec 29, 13:05:00 »

Hát lehet megint kőszívűnek fogok tűnni, de azt tudom mondani, hogy nem cserélheti ki. Ha neki megengednénk akkor mindenki szeretne majd cserélni és abból nagy kavarodás lenne és az nem tenne jót senkinek. Neeem
Biztos nagyon jó rajzot adott le.^^
Naplózva

Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

« Válasz #84 Dátum: 09 dec 29, 22:31:25 »

Amúgy én is tudtam h ez lesz a válasz,  deh csak megpróbáltam  bow   
Háááát akkor ez van...  smirksweat amúgy sztem is jó a rajza csak ő is elkezdett puffogni h át lett téve a határidő mert mi nagyon siettünk h leadjuk Nevet  és most bejött ez  nekem is felment az agyvizem de ez van legalább nem húztam utolsó pillanatig Nevet

Naplózva

cincikie
Újonc
*

« Válasz #85 Dátum: 09 dec 30, 01:57:00 »

Még h PUFFOGTAM.....sztem akk sem lett jó a rajzom szal min1
Naplózva
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

« Válasz #86 Dátum: 09 dec 30, 12:56:19 »

Te mondtad h Hisztiztél nem is kicsit  Nyelvesít ( bevallom én is de ez van ikszdé  változtatni már nem lehet  megszívtuk ( !! ),  de mi mikor nem ? Nevet )
Naplózva

Michiyooo
Újonc
*

« Válasz #87 Dátum: 09 dec 30, 14:43:16 »

Hozzászólva itt az előzőekben leírtakhoz: Én nagyon igazságtalannak tartom a határidő kitolását. Szomorú Mindenki tudta, mikorra kell leadni, szóval ha nem lett kész paff. Sajnos a régebbi időpontot tudva -akkor- én is elkapkodtam a rajz készítését, és elküldését. Most bezzeg a többieknek van idejük...  Szomorú
Naplózva
Amy Lee D.
VIP

« Válasz #88 Dátum: 09 dec 30, 14:58:04 »

Sajnálom, ha így érzed, de már december 05-én kint volt a pályázat és nagyjából egy hónapja volt így is mindenkinek, hogy leadja a rajzát...:/ (Azoknak akik most neveznek két hetük van...)
Ennyi idő alatt nem hiszem, hogy ellehet kapkodni egy rajz készítését, másfelől pedig én elkapkodott rajzzal nem neveznék egy versenyen, és gondolom ezzel ti is így vagytok, szóval csak nem lehet az annyira elkapkodott. kacsint
Naplózva
AndyXDXD
Újonc
*

« Válasz #89 Dátum: 10 jan 09, 14:10:39 »

2 Hét szerintem elég egy rajzra én 1 nap alatt csináltam meg tehát 2 hét biztos elég kellet hogy legyen.

Akiknek beérkezett a Rajza a nevük ki lesz irja az oldalon vagy a Forumon?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins