RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1095 Dátum: 10 okt 12, 15:48:54 » |
|
Túl sok volt a duma, igaz a mangában is, de itt rendesen elnyújtották!  A rész utolsó 5-7 perce volt jó, ami eléggé mozgalmas volt. És a zene is jó volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1096 Dátum: 10 okt 12, 16:10:16 » |
|
RoB így kellett megcsinálni. Am. meg így is a kötelező 2 fejezetnyi anyag fel lett dolgozva. No meg a kövi rész vége a Lángoló Gleccserekkel kell véget érnie , mert úgy cool. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1097 Dátum: 10 okt 12, 17:02:14 » |
|
Jah, szerencsére a kövi rész nagyon is mozgalmas lesz  Ez volt a felvezető rész  Kyouraku lazaságát nagyon jól meganimálták:D És nkem Unohana megjelenítése is tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1098 Dátum: 10 okt 12, 17:22:10 » |
|
Jahm de a mangában is cool volt Unohana megjelenése. Amolyam messiás volt a Vaizardoknak. Kyourakunál azt sajnáltam , hogy az arcszőrzetét teljesen olyan vonalvezetéssel oldották meg mint a sérülés nyomokat. Ami kicsit hülyén nézett ki , de ez már szerintem a kákán is csomót kereső üzemmód. xD Spoiler : Remélem a Kyouraku-Hitsuga furfangos közös támadás faja lesz. Igazából ezért várom a kövi hetet és nem a Vaizardok lealázása miatt. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
 |
« Válasz #1099 Dátum: 10 okt 13, 15:19:47 » |
|
Hát ez 1 elég gyenge rész volt! a manga sokkal jobb volt mint ez. Az animáció pedig elég gyengusra sikeredett .
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1100 Dátum: 10 okt 13, 16:32:11 » |
|
Szerintem egész jó rész volt, a rajzolástól eltekintve... ilyen igénytelen munkát utoljára fillerekben kaptunk, vagy ott se...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1101 Dátum: 10 okt 13, 17:33:24 » |
|
Azért annyira nem volt rossz az a grafika, de ténylég "más" volt, mint szokott lenni. Az új opening & ending is király lett. Nekem az tűnt fel a részben (vagy az opban), hogy Ichimarunak róka feje van, sokkal jobban hasonlít egy rókára mint Komamura  Nekem jó volt a leosztás: harc, emlékezések, töltelékek. Csak az baj, hogy most várni kell 1 hetet a kövi részre => az túl sok
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1102 Dátum: 10 okt 13, 19:42:57 » |
|
Nagy spoilert nem árulok el azzal , hogy Gin sunyibb bármelyik rókánál akit a hátán hordott volna bármilyen univerzum.  Sajnos az Op. és Ending Ostot csak olyan hónap múlva adják ki szerintem.  Addig minőségi hanganyagot nem lehet szerezni róla. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazumi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1103 Dátum: 10 okt 14, 18:16:52 » |
|
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni?Elölről kezdet a Bleach részeket, jó minőségben meg is találtam a 98. részig, de a többi részt nem sikerült letöltenem normális mindőségben  (és nem szinkronosan!) 220-tól újra találtam vidiket. Tudnátok nekem linkeket, oldalakat adni( akár pü-ben)?Előre is köszönöm! (Ugye még témán belül vagyok?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1104 Dátum: 10 okt 16, 10:04:27 » |
|
én is segitséget kérnék hányadik az a rész amikor Hitsugaya kapitány focizik Ichigo húgával? ez olyan lightos rész de sztm jó rész segitségeteket előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1105 Dátum: 10 okt 16, 13:39:16 » |
|
A 132. rész az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1106 Dátum: 10 okt 17, 12:04:01 » |
|
köszönöm a gyors válaszod 
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1107 Dátum: 10 okt 19, 15:40:47 » |
|
A mai rész sokkal jobb volt az előzőnél. Nagyon jól volt a harc meganimálva legalábbis nekem tetszett és a zenei aláfestés is tökéletes volt a kiváló zene választásokkal és azzal hogy sok zene volt. Egy szóval ez a rész egy piros pont. Következő részben Yama bá és Wonderweiss akcióba lendül. 
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1108 Dátum: 10 okt 19, 16:01:46 » |
|
Kezdeni azzal szeretném mondadóm , hogy az új évad új rajzolási stílust is vezetett be. Ezt szerintem mindenki láthatta. Mindenkinek szubjektív , hogy negatív avagy pozitív ez a változás. Személyemnek nincs semmi baja ezzel. Néha az erősebb kontúr talán kicsit manga feelinget kölcsönöz. Persze ezt más ember lehet , hogy zavar. Engem 2 dolog zavart grafika teén , ami sajnos nem a rajzolók képességén múlott , hanem a cenzúráztatáson. Egyik a fekete vér , a másik meg amikor Hitsugaya átdöfte a mű Aizent. Ott semmi sérülésnyom nem volt. Olyan volt mintha a felületre csak ráhúzták volna Photo Shoppal a Kardot. xD A rész hangulatát tükrözte hűen a zene is. Most meglepően gyorsan mentek az események , szerintem 3 manga fejezetet le is pörgettek. Illetve ami nagyon ritka a Bleachnél , hogy most úgy érzem jobb volt az anime a mangánál. Számomra legalább is nagyon dobott a szinten , hogy nem csak egy kép van Soi Fongékról , hanem mind a 4et egyesével levágta. Szerintem ötletes volt ezt így kidolgozniuk. Hajrá Bleach csak így tovább!!! Rész végi kis Shinigami illusztráció is jó volt , mókás volt. Sasakibe amúgy tényleg valami Francia arisztokrata fejjel rendelkezik. Poénba beleszőtték Aizent is... Fantasztikus volt xD Jövő Héten Yamamoto ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1109 Dátum: 10 okt 19, 16:25:19 » |
|
A mai rész pontosan 2 manga fejezetből állt! Én megvoltam elégedve a résszel, rajz , zene jó volt! És a cenzurával sem volt gond, hisz mindent úgy mutattak, mint a mangában! Good Job!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|