25 feb 18, 23:09:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408930 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
ATON14
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1065 Dátum: 10 aug 31, 13:47:13 »

Ja tényleg jó rész volt, de túl rövidnek tűnt.
A Bala (ami erősebb mint a Cero?), az az amit Yammi a kezével lövöldözött? És egyáltalán, minek Yamminak 8 pár láb (illl. mostmár csak 7 pár +1)  Hmm? . Ettől csak gyengébbnek tűnik számomra, de már alapból hihetetlen, hogy ő a legerősebb Espada.
Naplózva

....................................................................................................................
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1066 Dátum: 10 aug 31, 14:25:46 »

De utálom Ichigonak ezt az arcát, amikor játsza a hülyét... trollkodik összevissza, hülyeségeket kajabál.
Egyébként jó kis rész volt, akcióval és humorral fűszerezve.. Kenpachi volt a legjobb Nevet "Ez csiklandozott" xD
Eddig lebecsültem Yammyt! Most még jobban lebecsülöm! XDXD Egy fél kezes Getsuga Tenshout nem tudott hárítani, miközben Ulquiorra sima alakban kettévágta, vagy elfolytotta az erejét. Chad és Rukia shonpuját se tudja követni, pedig ők közel sem gyorsak egy Byakujához képest. Csak úgy lelehet vágni egy lábát... soroljam?...
Egyébként a Bara többszörösen gyorsabb, mint a Cero, viszont sokkal kisebbet üt.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #1067 Dátum: 10 aug 31, 14:39:13 »

...Chad és Rukia shonpuját se tudja követni...

Chadnak van shunpója? Én úgytudom hogy  Neeem.
Arra az arcára gondolsz Ichigonak, amikor ott kúszott, mászott a földön? Pont az a poén arca  Nevet
Karakura hetedik csodája nagyott ütött  Nevet Ichigo meg pont nem tudta meg, hogy mit csinál esténként Kon, "Karakura város leányainak legsötétebb félelme"
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 31, 14:41:31 írta ATON14 » Naplózva

....................................................................................................................
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #1068 Dátum: 10 aug 31, 18:49:48 »

Nekem bejött az eheti rész...bár mangában nekem Ichigo még letörtebbnek jött le..de így is klappolt az egész. A depis arc után jött az értetlen pofa, amit imádok benne...Kenpachi meg megint hozta a formáját..hát igen  Nyelvesít
A bemutató nekem tetszett..úgy látom, hogy megint filler ep jön, de elég érdekesnek néz ki..főleg Uraharán meg a turbánján akadt meg a szemem xD Kon meg..no comment xD Összességében várom a következő részt és az eheti is tetszett.
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #1069 Dátum: 10 szep 02, 20:58:21 »

Nemtom... Nekem ez a Yammi dolog nagyon nem jött be. Annyiból erős, h gedvanagy, ami általában azzal jár, hogy nem a leggyorsabb... ennyi... de ha már ő a 0., akkor megkell gyilkolászni Nevet
Byaku meg Kenpachi együtt lazán megteszi... Nyelvesít
Naplózva

echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #1070 Dátum: 10 szep 03, 15:17:36 »

Utána meg mehet a menet egymás ellen.. Azt azért megnézném, egy Bya vs Ken-chan xD
Naplózva
Shoken
Újonc
*

« Válasz #1071 Dátum: 10 szep 04, 16:25:44 »

Skacok, valaki tudna adni egy linket ahonnan letölthetném a részeket?Mosolyog Ha esetleg van torrentes letöltési lehetőség is azt nagyon megköszönném.

Köszi mindenkinek, aki írt!^^
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 05, 16:46:48 írta Shoken » Naplózva

,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1072 Dátum: 10 szep 07, 14:33:55 »

Nekem tetszett ez a filler. Poénra volt véve és Byakuya. xD Lol volt :'D Azért pár grafikai malórt észre lehetett venni , de közel sem volt peini magaslatokban ^^ Rukirukin is nagyon röhögtem. A második partban viszont LampSociety az ütött xD
Naplózva
Shoken
Újonc
*

« Válasz #1073 Dátum: 10 szep 07, 15:31:56 »

Srácok, megint kéregetek.x"D Na szóval, az a problémám lenne, h az oldal ahonnan letöltök általában most valahogy nem nagyon akar működni, és szeretném valahonnan letölteni a részeket a 30. résztől. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.
Naplózva

,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1074 Dátum: 10 szep 07, 15:39:53 »

Hajnalka Ilona Dénes Diána Elemér Norbert Lajos Elemér Albert Fruzsina Tamás Edina Aladár Márton
@
Krisztina Yvette Ottó Károly Andrea Ibolya
.hu

Olvasd össze a kezdőbetűket és Tádááá!
Naplózva
Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #1075 Dátum: 10 szep 07, 17:52:52 »

Te képes voltál letölteni azt a részt? Már az előzetesét megnézve is lelkiismeretfurdalásom volt. Mintha szembeköpném a bleachet hogy ez lett belőle. Ameddig filler van számomra nincs bleach.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1076 Dátum: 10 szep 07, 18:02:52 »

Egy részes episode filler volt a manga miatt. 10. Season ha jól tudom... ikszdé
Am. tök poénos rész volt , SS Arc gyorsított poénra vett változatát láthatta aki megnézte. Sogyokus(asszem így hívják a fegyót amivel Rukiát ki akarták végezni xD) poén is debil volt , meg Byakuya belépője is OMFG?! ikszdé ROFLlel keverve. Kimerem jelenteni , hogy az egyik , ha nem a legjobb filler volt.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 07, 18:03:44 írta Ishida » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #1077 Dátum: 10 szep 07, 18:42:03 »

Hát igen, Byakuyán dőltem én is  Nevet Meg a kanárin, tök aranyos volt.

Höhöhö, Kenpachi mint 200 méteres óriás, na az is mekkora volt. Tényleg ilyen fillerek kellenének.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #1078 Dátum: 10 szep 08, 18:06:07 »

Ennél jobb fillert még nem láttam. Ruki Ruki-n nagyon röhögtem, na meg a Kon lámpa, azt hihetetlen  Pojén  A vége nagyon beszopatott  Nevet    Tényleg több ilyen 1 részes rövid filler kéne és rögtön többen néznék. Most is kevés a komment, a többi részhez képest. DE EZ AKKOR IS CSÚCS RÉSZ VOLT  Pontosan
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1079 Dátum: 10 szep 08, 18:18:47 »

Jujjj Kon , hogy kihányta Rukirukit amikor Chaido dörgölőzött hozzá xD Ori Meinél meg irult-pirult xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins