25 feb 18, 23:09:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408930 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #810 Dátum: 10 jún 20, 21:54:48 »

Arra a feltámadásra gondolsz, amikor hollowizálódótt Ichigo? Ott csupán az erőfölény győzött, nem az, hogy meggyengült. Sőt, még többet is mutatott az erejéből. (példa: lanca de lerampago)

Egyébként újra előhozva a vasto lorde témát... :
Rájöttem, hogy a full hollowizálódott Ichigo aki legyőzte Ulquiorrat, nem lehetett vasto lorde. Az biztos, hogy olyan szinten erős, de mivel a vasto lordék úgy alakulnak ki, hogy több ezer hollowot esznek meg, így nem lehet vasto lorde Nevet De amit 100% biztosra veszek, hogy Ulquiorra viszont az volt. Szinte minden szempontnak megfelel, amik elhangoztak az animében. A legfőbb szempont szerintem az, hogy nincs maszkjuk. Ulqinak pedig csak 2 szarva volt pont ugyanúgy, mint amikor Hitsugaya beszél róluk, és ott is 2 szarvas hollowformát láthatunk. =)
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #811 Dátum: 10 jún 20, 21:59:07 »

Igen arra a god mode on-ra gondolok!!! Én úgy láttam, hogy meggyengül Ulquiorra... Persze bevetett még 1-2 spéci cuccot, mert észhez akart térni, de az agya csak azon járt, hogy mi ez a cheat, hogy feltámadjon az, akit megölt, ráadásul Orihime most nem tudta feltámasztani.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #812 Dátum: 10 jún 20, 22:16:58 »

Lehetséges, hogy van valami ebben. De szerintem a 2 fő pont amiért veszített az a túlzott önbizalom és amit már említettem a powerhack+speedhack+wallhack+aim(még a 2 hektárnyi cero ütközés utáni füstön is simán odarepült becélozva ulquiorrát hozzá ikszdé), azaz az erőfölény.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #813 Dátum: 10 jún 20, 22:37:07 »

Stance:Ulqi se nagyon lehetett Vasto Lord,mert akkor hogyhogy csak négyes számot kapott?Kubo elszámozta vagy mi?xD
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #814 Dátum: 10 jún 20, 22:45:38 »

Talán Aizen féle logika? A későbbiekben jön majd valaki, akinek hatalmas szerepet szánt Aizen, de még számot sem kapott. Spoiler nélkül mondom Nevet Szerintem a számok fabatkát sem érnek. Hallibelnél Ulquiorra tuti erősebb. Tehát már két szám nem jó helyre került (3-4). Nomeg az, hogy Yammi a 0. espada... Kész vicc. Ulquiorra már az erők felszabadítása előtt lerendezné Yammit, nemhogy utána... Stark és Barragan mondjuk esetleg jó helyen vannak, de ezt még ne hamarkodjuk el, mert ez a jövő zenéje Nevet
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #815 Dátum: 10 jún 20, 22:51:28 »

még Yammit se írjuk le,szerintem ő is fog még mutatni valamit...kizárt hogy Kubo egy ilyen szerencsétlent rakjon nulladiknak xD
vagy most eszembe jutott,lehet azért nem 3-as számú Ulqi mert Aizen ugye nem tudott a 2. resurrection-ról...anélkül meg nem verné le Halibelt.

Az biztos hogy az erők felszabadítása előtt leverné Yammit,a nagyobb kérdés hogy utána is verné-e xD
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #816 Dátum: 10 jún 20, 22:59:58 »

Stance:Ulqi se nagyon lehetett Vasto Lord,mert akkor hogyhogy csak négyes számot kapott?
Talán mert Aizenen kívül senki nem tudta. Azzal , hogy kiderült volna a többi Espada előtt , hogy van 2. szint akkor azért nehezen tartotta volna kézben az olyan problémás egyedeket , mint Grimmjow. Bizti ami bizti. Szerintem Ulqi az egyetlen a 10espadaból aki nagyon megközelíti a Vasto Lordokat. De ezt a témát lapozzuk is el , mert erre sehol nincs és nem is nagyon valószínű , hogy lesz tényleges válasz.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #817 Dátum: 10 jún 20, 23:01:31 »

Ulquiorra alázta 1. resurreccionba Ichigot, amikor maszk volt rajta... Halibel ezt szerintem nem tudná megtenni. Ichigonak körülbelül 0.1% esélye (se) volt >.<... Ulqi sima res-be is lehozná Halibelt, tuti. Halibel minden teknikáját megmutatta, mikor Ulq sima resbe alig mutatott valamit, csak ide-oda repkedett Eperkét csapdosva Nevet Ami szerintem még igaz, h jobban vág az esze.
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #818 Dátum: 10 jún 20, 23:17:20 »

Ez az eperkét csapdosva... miért az EAÉ  jut eszembe?ikszdé
4eske vs 3ka hmmm... Én is Ulqira tenném a voksom.  végülis vagdoshatod nyugodtan kezét lábát... resi nélkül olyan erős mint Ichigo(nak kéne lennie)
Hallibel mit tud csinálni? vízbefojt maximum... de Ulqi?  hát 2. resi plusz egy-két olyan mindentletaroló nyílszerű cucc aztán nincs kit eltemetnixD

Bár az erőviszonyoknál vegyük azt is figyelembe, hogy Ulqi ellen Ichigo harcolt, míg 3aska ellen "csak" egy kapitányXD
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 20, 23:19:03 írta Dancsa » Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #819 Dátum: 10 jún 21, 08:18:51 »

ööö... Nem azért, de ha jól tudom, akkor Hitsugaya eléggé nyögvenyelősen nyert Hallibel ellen jelen állás szerint, szóval... Ulquiorrának mit ártott volna a Cascada? Semmit. Előveszi a katanáját és kettécsapja azt, amit Hitsu nagy erőlködéssel tudott csak kivédeni. Ulquiorra elképesztően hidegvérű harcos. Amikor Ichigo azzal a remek tervvel jött elő, hogy elvonja Ulquiorra figyelmét egy Getsugával és elslisszol mellette, hogy megmentse Orihimét, akkor Ulquiorra tudta, mire készül és már várta egy ceroval. Megjegyzem ez mutatja, hogy nemcsak erőben van különbség Ulquiorra és Ichigo között, hanem észben is, mindez természetesen Ulquiorra részére. Ichigon kívül csak max 4 embert tudok, aki tuti legyőzné TISZTESSÉGES HARCBAN. Yama-jii, Kyouraku és Ukitake. Bocs, de én hiszek Ukitakében Nevet
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #820 Dátum: 10 jún 21, 12:15:32 »

Ukitake is rohadt erős,megcsapkodná szerintem az összes Espadát bankai-ban:Dtalán jelen állás szerint egyedül Stark jelentene neki problémát,de az se biztos,mivel bankai-t még nem láttuk...meg szerintem majd Yammi is mutat még valamit.Ichigon kívül?Nevet Ichigonak sansza nem volt,a Hollowja szedte szét Ulqit(szőrszálhasogatás,tudom xD)de én még ide sorolnám Uraharát is:)biztos tud valamit a csávókám:Dbár ezek csak találgatások,hiszen Kyorakutól,Ukitakétől,meg Uraharától nem láttunk olyat amivel kiütnék:)(Kyorakutól talán,de azt is csak a mangában)
Ja meg Isshin is biztos tud még valamit.
Naplózva

Stance
*

« Válasz #821 Dátum: 10 jún 22, 16:38:43 »

276
Jó kis rész volt... talán túl sok volt az időhúzás, de legalább nem volt animációkispórolás, szőrszálmutogatás és állóképes beszélgetés 5 percen keresztül mint Narutoban xDD Nagyon nagyot ütött Soi Fon bankaia(, bár egy ilyen kitalálásához nem kellett sok fantázia xD) Nevet Bár nem hinném, hogy itt befejeződött volna a csata.

1 valami még nem esett le... ott amikor soi rejtőzködött, ottan az a fáslival körbetekert házak mik voltak?xDD (töröltem a részt, nem tudom visszanézni hirtelen)
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #822 Dátum: 10 jún 22, 17:35:54 »

Jó rész volt szerintem is, mivel én rosszabbra számítottam, hisz Omaedának sok szerepe volt mangában is, és attól féltem, h nagy elhuzások lesznek felé...de szerencsére kiegészítették az animések Stark és Kyouraku harcával is, ami nagyon pofás volt. Soi Bankai-t ugyanígy képzeltem el ( szín) , hisz volt 1 fananimation ahol ugyanígy volt megcsinálva...
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 22, 18:00:46 írta RoB » Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #823 Dátum: 10 jún 22, 17:41:50 »

mi mi mi van 276? hajaj lemaradtam én itt vmiről pedig ha jól sejtem  most Uki fog szerepelni...Rohanok és nézemXDXDXDXD

Nah megnéztem. Jó rész volt...Ügye aza a rész amiben Ukitake meg kyouraku van már nem is lehet rossz. Ukitake aranyosan játszik Lilivel és h. kiakad amikor vén szatyornak nevezikXDXDXDXD Meg kyou is h. úgy sme fogja bántania a gyereket...De nekem a legjobban Kiyone és Sentaro ettszetta  avégén...A jövőheti részt sztem nagyon bírni fogom már érzem...
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 22, 18:17:02 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #824 Dátum: 10 jún 22, 18:28:04 »

A vége nagyon ütött x'D Az egyik páncélba,lándzsával,a kiscsaj meg a fényképezővel x'D
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins