25 feb 18, 22:34:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408909 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #795 Dátum: 10 jún 17, 21:42:44 »

Barragan képessége nem csak az elrohasztás, de pont az eheti részben tartott egy kis bemutatót... Hümm-hümm Nagyon túlértékelitek Ulquiorrát.

Nem az elrohasztáson volt a hangsúly... egy több négyzetkilóméternyi tömör reiatsut hogy öregít meg?
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #796 Dátum: 10 jún 17, 21:47:05 »

Stance,olvasod a mangát?
Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #797 Dátum: 10 jún 17, 22:11:09 »

moderátorok hoz egy kérdés: Mivel a bleachnak ez a topikja van meg a manga egyszer volt róla szó h ide meg oda menjen minden akk ide mehet az ki nyerne téma is mert sztem most előjött egy kis Uli VS Barragan. Ha nem OFF akk kifejteném a véleményem:
Barragan képes öregiteni vagyis soifon rugása is "megöregedett" vagyis lelassult az a kérdés h a tömör reiatsura hatásal van e az idő vagyis az lelassul e mert ha igen akk vagy szétfoszlik vagy csak szimplán lelassul és akk kikerüli de ha a reiatsura nincs hatással az idő akk nem tud ellene mit tenni  sztem ugyhogy itt ez a kérdés sztem mindent eldöntene
A manga meg nem volt annyira rosz kiv leszek h milyen a vad zangetsu
Naplózva
balu01
Gennin
*

« Válasz #798 Dátum: 10 jún 18, 10:37:33 »

Barragan képessége nem csak az elrohasztás, de pont az eheti részben tartott egy kis bemutatót... Hümm-hümm Nagyon túlértékelitek Ulquiorrát.

Nem az elrohasztáson volt a hangsúly... egy több négyzetkilóméternyi tömör reiatsut hogy öregít meg?
No comment... Akkor higyj amit akarsz. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 10:49:13 írta balu01 » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #799 Dátum: 10 jún 18, 11:24:09 »

Stance nem hiszem , hogy olvasná a mangát. Mosolyog
sixnek igazat adok , Soi Fong és Ulqiiii között ég és föld a különbség. Eleinte Ichigo semmel követni se bírta Ulquiorrát és Ichi azért lazán megüti Soi sebességét Mosolyog
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #800 Dátum: 10 jún 18, 11:25:58 »

és azt honnan tudod?hogy Ichi megüti Soifon sebességét?tudtommal ő az egyik leggyorsabb kapitány..
Naplózva

Stance
*

« Válasz #801 Dátum: 10 jún 18, 11:34:07 »

Kezdjük a Byakuya vs Ichigo harcnál, nézzük meg, hogy milyen gyors is... aztán eltelik egy pár száz rész, ezalatt fényéveket fejlődik, (már egy lélekre is bankait nyom, anno meg alig tudta megidézni a bankait) majd megszerzi a fő erejét: a vizard maszkot... nem hinném, hogy nagyon sok különbség lenne Ichigo és Soi között (gyorsaságilag), mondhatni semmi.

szerk:
Amit elfelejtettem írni... Byakuyát vezették fel a leggyorsabb kapitánynak, még külön nevet is kapott rá, hogy most így meg úgy ilyen néven ismerik. Ichigo pedig első bankaiakor már tudta vele tartani a sebességet, magyarul gyorsabb lett a senbonzakranál. Cáfoljatok meg, ha nem igaz
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 11:37:30 írta Stance » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #802 Dátum: 10 jún 18, 11:38:30 »

azéééért nem úgy van az...
Ichigo berozsdásodott...már a bountos részeknél sem volt az igazi.Kariyánál sem volt semmivel gyorsabb...
de ne a fillert nézzük,nézzük a rendes story-t.Yamminál gyorsabb volt,azt aláírom.Rajta kívül egy Arrancar-t mondjatok akinél gyorsabb volt Ichigo bankaiban.ha egy olyat mondasz akkor elhiszem

szerk.:
és Byakuyának csak a shunpoja gyors,emlékeim szerint.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 11:40:16 írta Mistich » Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #803 Dátum: 10 jún 18, 11:56:50 »

Nos, amit Byakuya nyomott legelső találkozásukkor... Ez a 'egy szempillantás alatt kétszer mártom meg benned a katanámat és még arra is marad időm, hogy visszategyem' stílus elég imponáló volt. Még Renji is becsinált, pedig nem is őt támadták. Byakuya a leggyorsabb kapitánynak lett beállítva, ami később megcáfolódott, amikor Yama-jii már lent várta Kyourakuékat a Soukyoku hegy lábánál. Yama mondja is, hogy még egy suhanc sem volt gyorsabb nála. De nem erről beszélünk, szóval visszatérek az eredeti szálhoz ikszdé Grimmjow elleni harcakor Ichigo gyorsabb volt Grimmjownál. Mondjuk amikor megjelent Starrk és elvitte Orihimét, még Kenpachi is meglepődött ikszdé Egyébként még minek kell gyorsnak lennie a shunpon kívül? Egyébként Soifon is a shunpoját használja támadásnak. Shunpoval egybekötött támadásai vannak, pont mint Byakuyának. Nem hiszem, hogy véletlen a "barátság" a 2. osztag és a 6. osztag között. Legalábbis a visszaemlékezésben Yoruichi és Byakuya nagyapja folyton együtt lógtak...
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #804 Dátum: 10 jún 18, 12:05:12 »

Ichigo???Grimmjownál??
mikor??
amikor tudta használni a maszkját akkor esetleg...de én a bankai-ról beszéltem.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #805 Dátum: 10 jún 19, 13:26:59 »

jólvan, az most mind1 Nevet Most néztem meg a rész végét az előzetes után Nevet Légy átkozott Hitsugaya Toushiro ikszdé
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #806 Dátum: 10 jún 20, 18:04:39 »

Az jó poén volt ott a végén...

Amúgy szerintem Soifon gyors de nem  alegyorsabb közel sem. Ő azzal nyerne Ichi ellen h. (tudom nincs a Bleachben) de erős a "taijustuja", hajlékony, míg Ichi egy álló fa ehhez képest bár ha Ichi bankaiba van meg hollow maszk akkor sztem Soinak nem lenne nagyon esélye ellene nem hinném h. képes lenne egy helyen megérinteni kétszer...De Ichi sem győzne a kedvenc Getsugájával az elől Soi kitérne...Szóval nem is elsz soha Ichi vs. Soi harc.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #807 Dátum: 10 jún 20, 20:03:55 »

Asthi, nem csak érinteni tud Soi... Olvastad a mangát, tudod mi lesz a kövi részben. (annyira nem spoiler, az előzetesben is benne volt, ha jól emlékszem.)
Ichigot egy okból nem győzheti le Soi.  Ichi a főhősXD
Amúgy, ha Ichigo meg ha fúl hollowba átmegy... gyorsabb volt mint négyeske, és tudjuk, hogy a sonido alapból jobb a shunpo-nál...

Nem kell Getsugával betalálnia, ha egyszerűen szívenszúrhatjaXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Stance
*

« Válasz #808 Dátum: 10 jún 20, 20:06:11 »

De ott van a getsuga tenshou ereje amit megtart a pengéje körül, belecsap egyet soifonba és a 30 kg-val 3 háztömbnyin átrepül Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #809 Dátum: 10 jún 20, 21:48:20 »

Nos igen... Soifon semmit nem ér Ichigo ellen. Kubo ichigoista ezt kár tagadni. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem mindenki gonosz? Lenne kivel feltörölni a padlót. Kubo úgy is ezt teszi az összes nem főszereplő karakterrel, vagyis mindenkivel. Ichigot ki nem győzné le a gotei 13-ból reális harc esetén? Gyakorlatilag bármelyik osztag 20-ad tisztje ellen lenne reális esélye. Egyébként meg, ha jól gondolom abból, amit Barragan mondott Hallibelnek, akkor Ulquiorra meggyengült akkor, amikor Ichigo feltámadt (?!?!?!) Mert Barragan azt mondja, hogy az ad nekik erőt, amit képviselnek ebben a halál aspektusa témában. Ulquiorra nihilizmusa gyakorlatilag eltűnt, amikor látta Ichigot feltámadni, szóval nem csodálom, hogy a cheater nyerni tudott...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins