25 feb 19, 00:19:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408947 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #780 Dátum: 10 jún 17, 15:48:02 »

Az mi ratyi pff Nevet Pedig egy olyan 1 lövésből lerombolná fake karakurat x)
Naplózva

balu01
Gennin
*

« Válasz #781 Dátum: 10 jún 17, 18:48:49 »

Szóval szerintem Ulquiorra az első 4 espadát simán leverte volna. Hallibelt tuti, Barragant is. Mondjuk szerintem aki leginkább megizzasztotta volna Ulquiorrát az Barragan lett volna. De egy 2. szintű ressurectión 'lézerdárdával' nem hiszem, hogy gondja lett volna.
Én egy kis elfogultságot érzek itt Ulquiorra irányába. Nevet Harribelt szerintem is verte volna, na de Barragant? Barragan képessége szerintem simán hatástalanítaná azt a "lézerdárdát". Szerintem az öreg a legerősebb espada.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 17, 18:49:54 írta balu01 » Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #782 Dátum: 10 jún 17, 18:58:54 »

Azt elfejted, hogy Ulquiorra volt az egyetlen espada a 8-ason kívül, akinek megmaradt a jó regenerálódó képessége. Barragan hozzáér, Ulquiorra visszanöveszti a karját. A belső szerveit nem engedte volbna támadni, szóval... Ráadásul ha Ulquiorra megpróbálja bebizonyítani valakinek, hogy Ő az erősebb, akkor annak be is bizonyítja. Láttuk Ichigo esetében. Csak a rohadék hollow mindenbe beleszól... Ulquiorra és Soifon erejét és gyorsaságát nem említeném egy lapon. Szerinte Ulquiorra simán előállt volna olyan mozdulatokkal, amikkel megeteti vele a dárdáját Nevet Vagy Barragant agyonveri a saját karjaival Nevet

FujiwaaraMichiyo-chan

Igen arra gondolok Nevet Azokra a jégvirágokra... Furcsállottam is, hogy nincsenek ott, de a HP6-ban sincs ott a színész homlokán a sebhely, úgyhogy átsiklottam felette. Csak ezt a "minőségjavulást" észrevettem és megörültem neki Nevet

Egyébként egy kérdés:
Soifont mindig az szinkronizálta, aki Rukiát is? Vagy ha nem, akkor miért volt ebben a részben Soifon taichounak Rukia-chan hangja?
Naplózva
balu01
Gennin
*

« Válasz #783 Dátum: 10 jún 17, 19:03:55 »

Nagyon elfogult vagy. Nevet Nem hiába volt Aizen előtt Barragan az, aki...
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 17, 19:07:47 írta balu01 » Naplózva
Stance
*

« Válasz #784 Dátum: 10 jún 17, 19:22:50 »

Nem vettem észre, hogy Soinak Rukia szinkronja lenne.

Egyébként Barragannak a lanca de lerampago elrohasztása elég nagy feladat lenne. Alapból az egy tömör reiatsu, ami egy nyílvessző formába van öltve. Nem muszáj vele eltalálnia, ha Ulquiorra 1-2 mérföldre mellédobja, akkor is viszlátot inthetünk barragannak. Nevet

Lenne egy kérdésem... Ugye Ulqi resurreccion után megtámadja Ichigot, nos, ott egy Sonid-ot láthatunk? Mivel Eperke vizard formába volt és nem tudott rá reagálni. Ha csak sima Shonpu-t használ az ellenfél, akkor azt tudja érzékelni, hogy hova is fog érkezni (Pesquiso vagy miaz..) Szóval Ulqi képes volt Sonidot használni?
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #785 Dátum: 10 jún 17, 19:24:59 »

A Shinigamik Sunpot, az Arrancarok Sonidot használnak.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #786 Dátum: 10 jún 17, 19:29:15 »

Akkor ez valami szuperfejlett sonid volt, amit hollowizálódott formába láthattunk Ichigótól? Mert már nem 1-2 olyat láthattunk, ahol érzékelik az ellenfelek egymáson, hogy hova fognak érkezni. Ez így nem logikus... akkor miért volt ulqi annyira meglepve, hogy sonidot használt?  >.<#
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #787 Dátum: 10 jún 17, 19:32:54 »

Arra célzol, amikor átalakul? Mert az Sonido volt. Ulquiorra mondja is, hogy ezt nem érezte, vagyis ez nem shunpo, hanem sonido volt.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #788 Dátum: 10 jún 17, 19:35:57 »

Szóval szerintem Ulquiorra az első 4 espadát simán leverte volna. Hallibelt tuti, Barragant is. Mondjuk szerintem aki leginkább megizzasztotta volna Ulquiorrát az Barragan lett volna. De egy 2. szintű ressurectión 'lézerdárdával' nem hiszem, hogy gondja lett volna. Yammit... Ne nevettess. Egy gyomrostól összeesett. Akkor mi lenne vele, ha Ulquiorra ressurectionben menne neki? Simán szétkapná. Starrkkal sem lenne túl sok baja

Starkkal??Szerintem hozzáérni nem tudna Nevet
Yammi resurrecion-ával se hiszem hogy tudna mit csinálni.alap formáját gond nélkül lecsapná az biztos xd
és ha Barragan szabadon engedi a zanpa-ját őt se hiszem hogy lecsapná Ulqi,szétrohadna simán.
Naplózva

miguel
Újonc
*

« Válasz #789 Dátum: 10 jún 17, 20:01:01 »

Azt visszont nem tudjuk Barragan képessége hatással van e más arrancarra vagy nem.
Ennyi erővel Aizen-t is leverhetné akkor is ha hipnotizálva van mert nagy a képessége hatótávja.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #790 Dátum: 10 jún 17, 20:12:10 »

Nem tudom, csak engem lepett meg hogy lila rucija lett Barinak? Én tök feketében gondoltam volna.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 17, 20:13:21 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
balu01
Gennin
*

« Válasz #791 Dátum: 10 jún 17, 20:45:22 »

Egyébként Barragannak a lanca de lerampago elrohasztása elég nagy feladat lenne. Alapból az egy tömör reiatsu, ami egy nyílvessző formába van öltve. Nem muszáj vele eltalálnia, ha Ulquiorra 1-2 mérföldre mellédobja, akkor is viszlátot inthetünk barragannak. Nevet
Barragan képessége nem csak az elrohasztás, de pont az eheti részben tartott egy kis bemutatót... Hümm-hümm Nagyon túlértékelitek Ulquiorrát.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #792 Dátum: 10 jún 17, 20:52:22 »

balu-nál a pont.
Barragan nem elrohasztja a dolgokat hanem megöregíti,és attól szétrohadnak.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #793 Dátum: 10 jún 17, 20:56:59 »

Fura, hogy annak ellenére, hogy nincs mitől fénie Barragannak, mégis védekezik. És mondja is, hogy ez a csapás jó lett volna, ha nem jövök rá. Szerinted ki a gyorsabb és erősebb Ulquiorra, vagy Soifon? Szerintem nem lehet egy lapon említeni a kettőt. Ulquiorra gyors és erős. Baragannak meggyűlt volna a baja vele.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #794 Dátum: 10 jún 17, 20:58:34 »

szerintem Soifon Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins