25 feb 22, 18:14:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 410186 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Nikkie
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #510 Dátum: 10 márc 21, 17:59:28 »

Lenne egy kérdésem. xD

Ggio Vega hogy ejtette becses nevét, mert csak bele-belenéztem az anime azon részeibe, amiben szerepelt, de nem mondták a nevét azokban, amikbe belenéztem. Technikai KO
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #511 Dátum: 10 márc 24, 09:22:44 »

Ez az új filler , oltári , marha jót röhögtem rajta  Nevet
nagyon eltalálták , jó parodia volt mindenki nyomta a bankait lol
pacsi a készítőknek
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #512 Dátum: 10 márc 24, 16:47:49 »

Nekem is tetszett főlega  avégén amikor Kyouraku és Ukitake visszaemlékezika a kicsi Byakuyára. Jó rész volt az előző pedig elviselhető. Kúl
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #513 Dátum: 10 márc 24, 18:13:16 »

Én a kis kigyós óte nem láttam részt. Azóta mennyi telt el? és mékek a türhetőek?
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #514 Dátum: 10 márc 24, 18:26:50 »

263 biztosan nézhető a 262 pedig nem annyira rossz.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #515 Dátum: 10 márc 25, 01:55:07 »

Ez az új rész telitalálat! Senbonzakura nagyon poén, de a legviccesebb Byaku képe volt, mikor feljött mellette a fal, és meglátta a Nőegyletet! Nevet Nevet Meg a kukkoljuk a Seireitei-t jelenetek... Nevet Meg persze Ukitake. Amúgy csak nekem tűnt úgy, hogy Kyouraku megint részeg volt egy hangyányit? Gondolkozik (Akkora hangyát se látott még senki. Ördögi Nevet ) Még egy-két ilyet el tudnék viselni.
Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #516 Dátum: 10 márc 25, 15:48:34 »

én épp most töltöttem le de nem jött le csak a hangja >.< Benne van Hitsu? (az openingen és az endingen kívül)
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #517 Dátum: 10 márc 25, 17:11:26 »

nincs benne Hitsu. De igaz gyalogbagoly h. nagyon édes volt Bya gyerekkéntXDXDXDXD S annyira jellemző Bya képe ahogyan Uki magyaráz neki... Nevet
Naplózva

katsuyu-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #518 Dátum: 10 márc 31, 10:41:08 »

Nahát, ez az új rész...
Tegnap este már fent volt a raw nyaatorrents-en, mivel a múlt heti rész egész nézhető volt, gondoltam belekukkantok...
Sajna ismét színvonalesés...mit esés, zuhanás. Technikai KO
Annak örültem, hogy Kyoraku szerepelt bennne, de igazából másnak nem tudtam. Szomorú

Rem, jövő héten tényleg vége lesz ennek a szenvedésnek, ideje lenne már az Ichi vs. Ulqui harcnak!
A manga viszont nagyon jó lesz, ha igazak a spoilerek.  kacsint
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #519 Dátum: 10 márc 31, 11:32:03 »

Én sajnálom azt kinek ezt a részt kellett csinálnia , ez még fillernek is filler volt. Ezekre Kubo tényleg rábólint ? na mind1
Csodás ha már csak jövőhetit kell még túlélni.
Naplózva
Adamems
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #520 Dátum: 10 márc 31, 20:52:21 »

Íme a következő epizódok:

2010-04-06 265.  Evolution?! The Menace of the Final Sword Fiend (UTOLSÓ FILLER RÉSZ)
進化!?最後の刀獣の脅威
Shinka?! Saigo no tou-jū no kyōi

2010-04-13 266.  Ichigo VS Ulquiorra
一護VSウルキオラ
Ichigo VS Urukiora

2010-04-20 267.  Connected Hearts! The Left Fist Prepared for Death!
繋がる心!決死の左拳
Tsunagaru kokoro! Kesshi no hidari kobushi!

2010-04-27 268.  Hatred and Jealousy, Orihime's Dilemma
憎悪と嫉妬 窮地の織姫
Zōo to shitto kyuuchi no Orihime
Naplózva

Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #521 Dátum: 10 márc 31, 22:40:09 »

Hát nekem Kyouraku tetszett volna benne ha halálrészegen mutatva van---De sajna unalmas rész volt összességébe véve..Már vároma afiller végét Hümm-hümm
Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #522 Dátum: 10 ápr 01, 00:04:10 »

Szerintem ez azért messze nem lett olyan pocsék, mint a 261. rész (Orihime meg a másik liba kínjai) - az tényleg kész kínzás volt. Kyouraku-nak köszönhetően azt mondanám, hogy nézhetőre sikeredett. Igazából az egyetlen gond vele az, hogy szegény Nanao baromira nem tud érdekelni, kedvenc részeges kapitányunk pedig túl keveset szerepelt - és túl józanul.
asthi - Biztos jobban tetszett volna, ha Ukitake is benne van (nem csak egy pillanatra, akkor is hátulról) - én nagyon hiányoltam. Szomorú
Amúgy annak a bigének a végén milyen hangja volt már... WTF?
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 01, 00:10:22 írta gyalogbagoly » Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #523 Dátum: 10 ápr 01, 08:24:02 »

Szerintem jó rész volt fillerhez képest. A készítők megérezték, hogy kire vagyok kíváncsi a két hölgy közül Nevet Azért beszéltethették is volna, ha már ennyire belejöttek a fillerkedésbe... No de mind1... A végén Kyouraku nagy volt Nevet Arra számítottam, hogy a kis csaj megtáltosodik és Ő veri le a kard démont, de így még jobb lett. Kyoraku így nem látszik olyan felelőtlennek, mint amilyennek kinéz ikszdé Szerintem úgy unblock volt nézhető ez a rész... Tehát nekem tetszett...
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #524 Dátum: 10 ápr 01, 09:34:49 »

Igen Kyouraku nem annyira gondatlan mint aminek kinéz. De azt szívesen végignéztem volna h. mit csinál halál részegen ha esetleg harcra kényszerül...
Ukitakéval is lehetne egy ilyen fejezet de ahogy elnézem most másmilyen jön...Aztán vége.

Nanao elég szánalmas h. csak kidouzni tud...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins