qwert90
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14385 Dátum: 12 aug 01, 21:32:32 » |
|
Tudom picit off meg 1000x kizártuk ezt, de szerintem Tobi mégiscsak Obito. És tudom nincs konkrét bizonyíték, de sztem Kakashi technikája annyira hasonlít Tobi technikájára hogy annak a 2 szemnek köze van egymáshoz! ráadásul az egyiknek egyik a másiknak másik oldalon van Sharinganja.
én is kezdek ere hajlani és újravégeztem a fejszámolásom és ha 13 éves körül volt obito amikor "meghalt" akkor mikor elszabadult a róka lehetett 14-15-éves és ha narutot nézzük hogy 16 évesen az eggyik legerősebb ninja akkor lehet hogy obito is megerősödött akkorra amikor megküzdött a 4.-el és az uciha mészárlás már csak 4-5 év múlva volt tehát korban megfelel szóval ezek után én azt mondom hogy tobi=obito ja és az is mellette szól hogy ha azt nézzük hhogy oro megtalálta anno és még élt akkor helyrehozhatta v menyire mert oro már akkor is szökött ninja volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14386 Dátum: 12 aug 01, 21:37:41 » |
|
én is kezdek ere hajlani és újravégeztem a fejszámolásom és ha 13 éves körül volt obito amikor "meghalt" akkor mikor elszabadult a róka lehetett 14-15-éves és ha narutot nézzük hogy 16 évesen az eggyik legerősebb ninja akkor lehet hogy obito is megerősödött akkorra amikor megküzdött a 4.-el Csak az a különbség, hogy naruto sasukeval szintén 4-5év alatt fejlődött fel olyan szintre míg obitonak 1-2év kellett volna már pedig az hihetetlenül gyors iram ha a két főszereplőt így lekörözi fejlődésbe. Ráadásul míg obito 13évesen aktiválta a sharingant addig sasuke 12évesen és 16éves volt shippuudden elején (ott még nem volt 4.szintjén) szóval sasukenak kb. 4 4,5év kellett olyan szintű fejlődésre obito nem fogja ezt lezavarni két év alatt, hisz sasukeról beszélünk akinek az egyik leggyorsabb a fejlődése a narutoba. 2kört nem fog ráverni meg narutora. Ja meg gondolatba is eléggé sokat kellett volna fejlődnie obitonak abba a két évbe, hogy teljesen más ember legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #14387 Dátum: 12 aug 01, 21:40:43 » |
|
hát mos tmár nagyon remélem, hogy a következőben több történés lesz és én nagyon kíváncsi lennék már a Sasuke Oro duora... nekem a történet már megint egy kicsit vontatott, úgy értem lényegében semmi eget rengetőt nem tudtunk meg és a cselekvés sem haladt előre azon kívül, hogy most Tobi ruhájának hiányzik egy ujja ha Obitot tényleg Oro találta meg akkor simán 1-2 év alatt elérhette azt a szintet, hiszen ki tudja Oro miket adott ott be neki... de persze ez csak feltételezés
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #14388 Dátum: 12 aug 01, 21:48:54 » |
|
sasu oro meg a két kretén elmennek oro barlangjába és énkicsipónimat néznek....
Eddig minden 100.mangafejezetnél történt valami nagy dolog, és már csak 4van a 600-adikig, addig nem tud semmi történni oroékkal, hülyeség lenne most azt rajzolnia, esetleg még madarából mutathatna pár képkockát, ahogy a kagék próbálják feltartani, de sztem marad a mostani harc egy ideig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14389 Dátum: 12 aug 01, 22:27:24 » |
|
"Pár fejezeten belül ki fog derülni Tobi személyazonossága." Csak győzzétek kivárni. És tudom nincs konkrét bizonyíték, de sztem Kakashi technikája annyira hasonlít Tobi technikájára hogy annak a 2 szemnek köze van egymáshoz! ráadásul az egyiknek egyik a másiknak másik oldalon van Sharinganja De már egy sharingant el kellett veszítenie Konan ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14390 Dátum: 12 aug 01, 22:32:23 » |
|
Többet is elveszíthetett volna, egy egész boltnyi sharingan van neki a hűtőben
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14391 Dátum: 12 aug 01, 22:37:49 » |
|
A kérdés már csak az, hogy hogyan volt képes sima sharinganból ilyen szintű technikát létrehozni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #14392 Dátum: 12 aug 01, 22:54:14 » |
|
Senki nem mondta hogy sima sharingannal csinálja, az egy dolog hogy te azt látod néha a lukon de amikor beszippant vkit akkor nem látod a szemét sosem! (mint azt már írta vki) Én esélyesnek sőt már biztosnak tartom hogy az a sharingan, Kakashi szemének a "párja"... bár remélem nem az a személy van a maszk mögött akié eredetileg . Most pl. hogy olvastam a mangát a történések azok nem voltak rosszak, most meg- tudtam/tudtunk vmi újat! Amúgy nektek nem tűnt fel hogy manapság a mangaka más rajzstílust használ? Teljesen furák a harc jelenetei néhány manga fejezet óta. Idáig tisztán kitudtam venni hogy milyen mozdulatot csinálnak a karakterek (vagyis majd milyet fognak az animébe) de mostanság egyszerűen nem tudom levenni, nem tudom követni a harcot mert nem értem ki, mit, hogy, miért, csinál!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 01, 22:55:50 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #14393 Dátum: 12 aug 01, 22:59:44 » |
|
Eddig minden 100.mangafejezetnél történt valami nagy dolog, és már csak 4van a 600-adikig...
Isten ments, hogy beléd kössek, de... 100. fejezet: Neji vs Naruto. 200. fejezet: Kiba és Akamaru leválik a Hang Négyes elleni fájtban. 300. fejezet: Sai képeskönyve. 400. fejezet: Sasuke és Tobi beszélgetésének egy gyengébbik pontja. 500. fejezet: Naruto születése. Össz-vissz a félezredik fejezet volt különleges. Ne várjunk túl sokat a 600. résztől.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #14394 Dátum: 12 aug 01, 23:16:52 » |
|
600 vagy 666, Kishimoto-sensei-t elüti a busz és vége a Narutonak.
Erősen remélem, hogy nem lesz igazam. Egyébként érdekelne, hogy az intejúban a "következő néhány hét" az Kishinél mennyi idő is pontosan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 01, 23:17:32 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14395 Dátum: 12 aug 01, 23:56:04 » |
|
Ahogy ismerem a stílusát, körülbelül 69 hétről van szó. Az neki néhány. Bár azt írta, hogy még a háború közben találkozni fog Sasuke és Naruto is. Amilyen távolságra vannak egymástól, eléggé elhúzódónak tippelem a háborút... Többet is elveszíthetett volna, egy egész boltnyi sharingan van neki a hűtőben Kiárusíthatná, mint valami gumicukrot. Úgyis olyan cukros bácsi beütése van. De visszatérve a lényegre, az, hogy ott sharingant veszített, meghiúsítja a fentebb tárgyalt elméleteket, ugyanis így az a szem nem lehet a sajátja. --- Egy felet is beültethetett, míg a sajátját megtartotta a másik oldalon.
Igazad van. Eddig abban a hitben éltem, hogy ott a jobb szemét veszítette el, de visszakerestem a fejezetet és mégse. Akkor visszaszívok mindent, nem szóltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 02, 00:26:25 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14396 Dátum: 12 aug 01, 23:59:47 » |
|
Egy felet is beültethetett, míg a sajátját megtartotta a másik oldalon.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #14397 Dátum: 12 aug 02, 00:26:38 » |
|
Eddig minden 100.mangafejezetnél történt valami nagy dolog, és már csak 4van a 600-adikig...
Isten ments, hogy beléd kössek, de... 100. fejezet: Neji vs Naruto. 200. fejezet: Kiba és Akamaru leválik a Hang Négyes elleni fájtban. 300. fejezet: Sai képeskönyve. 400. fejezet: Sasuke és Tobi beszélgetésének egy gyengébbik pontja. 500. fejezet: Naruto születése. Össz-vissz a félezredik fejezet volt különleges. Ne várjunk túl sokat a 600. résztől. jó az első 3nem volt érdekes igazad van, de a 400, 500-ba viszont érdekes dolgok voltak az viszont fura, hogy neked gyenge pont az, amikor sasuke rájön, h itachi miért tette amit tett, abban volt a történet lényege, az előtte, utána levő fejezetek csak a hab volt a tortán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha_Obito
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #14398 Dátum: 12 aug 02, 00:49:52 » |
|
Első olvasásra nagyon megzavarodtam, hogy mi van(596 fejezet), de kezdenek világosodni a dolgok és mindig leesik az állam, hogy ennyire jól fel van építve a sztori és nem csak légből kapott dolgok vannak, hanem ügyelnek a régen leírt szabályokra és történésekre. A legjobb a NARUTO!
Most már 80% merem mondani, hogy Kakashi és a Maszkos Fickó sharinganja hasonló technikát használ. Netán az is lehet hogy a két Sharingan egymás párja(bár ez a kevésbé valószínűbb, de nem tudhatjuk) Hiszen kell valami kapcsolat ha ugyanabba a dimenzióba tudta küldeni a rasengant, mint amibe a maszkos fickó volt. Én inkább arra szavaznék, hogy mind 2 kamui csak mivel a maszkos fickó vérbeli Uchiha ő sokkal jobb szinten képes használni, mint Kakashi. Obito szeme szerintem azért nem lehet, mert a fél oldala összeroppant anno mikor megmentették Rin-t.
Folyt a vérvonal képességbe, mert a továbbiak oda illők.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 02, 00:52:14 írta Uchiha_Obito »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #14399 Dátum: 12 aug 02, 05:56:28 » |
|
Gyerekek. Klónozás??? Vagy ha gén módositott sharinganok a spájzban? Mivel ha mangekyout használ már meg kelett volna vakulnia nem? Szal obito szeméből csint pár százat eseg is van h minek van neki anyi.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|