Mire jó még a történet? Azzal halad előre az anime. Egy ilyen fejezet kemény másfél perc lenne animében, ha beleraknak plusz jeleneteket, akkor is max 5-10.
Azaz több fejezet kell egy anime kitöltésére - > Fillerek lesznek, nehogy utolérje a mangát az anime. Kinek kell ez? -.-"
A mangát nem úgy írják, hogy az animének jó legyen, az animének kell alkalmazkodnia a mangához. Egyébként amikor Naruto használta a Bijuu módot akkor sem történt semmivel sem több, mégis mindenki ugrált föl alá, hogy mekkora jó fejezet volt.
Az itt a baj, hogy sokatóknak már tényleg semmi sem jó és előre is bocsánat de ez most tuti fájni fog, de kezd tényleg olyan lenni itt a beszélgetés fejezetről fejezetre, hogy pár embernek semmi sem jó, ami történik. Ha harc van akkor azért van a sírás, hogy mért nem beszélgettek többet (pl most), ha beszélgetnek akkor azért, mert mért nem harcolnak (pl kabutos részek), ha Sasuke van akkor mért nincs Naruto, ha Naruto van akkor mért nincs Sasuke stb stb stb.
És ne mondjátok, hogy nem, olcvassatok vissza a topicban és kajak látható.
Most nem azt mondom, hogy semmiben sincs igazatok, mert aláírom, hogy vannak különös, fura, vagy épp vontatottabb részek, de hihetetlen, hogy tényleg lassan már semmi se jó.
Mondták itt, hogy "mer nem halad a történet". De de igen halad. Hülyeség lenne elvárni, hogy 1 szem fejezet világot váltson meg főleg ha épp harc van, ha meg félúton helyszínt váltunk, akkor meg az a baj, hogy nem láttunk eleget a harcból.
Harcos fejezet létére, azért voltak itt érdekességek. Például, hogy mért nem sikerült Kakashinak a Kamui, amire ugyan ötletem van, de inkább nem tippelgetnék.
Vagy például megtudtuk, hogy Tobi fizikailag sem egy mazsola, mint ahhogy eddig azt gondoltuk.
Mondjuk azt én sem értem Bee mit ácsorog ott, de ha jól emlékszem ő elég csúnyán megsérült korábban, nem?
Szerintem összeségében teljesen jó fejezet volt, a következő néhány majd szépen kiegészíti, addig is várjunk türelemmel.
Azokat sajnálom, akik megveszik a shounen jumpot. Mert ők még fizetnek is a semmiért. Bár a bleach jó volt.
Őőőő, ugye tudsz róla, hogy a Shounen jump egy retekvastag magazin, amiben nem csak a Naruto meg a Bleach meg a One piece van ugye?
A Bleach-be mivolt a jó? Ha szerinted a Narutoba nem történt semmi, akkor a Bleachbe mivel volt több? LOL, na ember téged komolyan nem értelek