OFF:
Hol láttuk tisztán, hogy Nagato ébresztette fel a Rinnegant? Amiket linkeltem a szemei első feltűnéseiről, ott jól látni, hogy nem látni a szemeit.
Simán elképzelhető, hogy azért takargatja a szemeit, hogy ne "feltűnősködjön". Ugye Madara tudja aktiválni/deaktiválni a kifejlesztett szemeit. De ahogy Kakashinál, úgy Nagatonál sem láttuk, hogy valaha is deaktiválta volna a szemét. Ez ugye azért van, mert Kakashi szeme beültetett.
De azt erősen kétlem, hogy Nagato apja Tobi lett volna. Akkor nem Rinnegannal kezdte volna, hanem Sharingannal. Uzumaki anya ide vagy oda.
Ezt pár párszor leírtuk, nem csak én, de akkor még egyszer. Semmilyen Itachi féle energiatranszfer nem volt. Sasuke maga élesztette fel a Mangekyo Sharinganját, miután egy számára nagyon fontos ember (a bátyja) halálát megtapasztalta. Itachi egy pecsétet tett a szemébe, ami aktiválódott, amint látta Tobi Sharinganját.
(Valaki okkal felhozta Kakashit. Jogosan, őt elfelejtettem. De Itachi biztos volt benne -és igaza is lett, hogy Tobi megkörnyékezi Sasuket.
)
És végül, szerintem Tobinak megvan a Mangekyo Sharinganja. Az alap Sharingan nem hiszem, hogy képes lenne erre a tér-idő jutsura. Ugye Itachi első Tsukuyomi használatakor is még csak a sima Sharingant mutatták az animében. Lehet ez is ehhez hasonló.
Végül utáni
: OZI0522, Madara még mindig nem halt meg Hashiramával folytatott harcban. Azt túl élte. Ez biztos.
ON:
Kinézem a mangából, hogy most lesz egy Naruto Vs Tobi fight. Az utolsó oldalon láthatjuk Tobi derekát, ahogy a maszkja darabjait legyőzi a gravitáció. Illetve Kakashi döbbent arcát, ahogy azt mondja: "This can't be..."
Majd következő részben helyszínváltással kezdünk, mondjuk Sasukeék beszélgetek egy hosszasat, Madara közben kő-papír-ollózik egyet a kagékkal. Mire megint az utolsó oldalon Tobi és Kakashi egymással szemben, de Tobi arcát valami kitakarja, és egy kérdés az oldal alján: "Who is Tobi? Find out in the next issue! Next week there will be no Naruto."