drszabi, Sasuke tud arról, hogy Madara edo tensei-elve van. (Szép magyarosan fogalmazva.
) Amikor Suigetsuék szó szerint beestek, utána mondta Juugo neki, hogy "azt csiripelték a madarak, hogy mégsem öltétek meg Madarát". Sasuke meg is lepődik (talán azért, mert ő úgy tudta, hogy Tobi=Madara).
Amúgy nem igen értem, hogy miért kéne bármiről is tudnia a kígyó bölcsnek. Általános infókat tudhat, de azt nem hiszem, hogy tudná, ami Sasukét érdekli. Vagyis hogy mitől lett a "parasztfelkelés".
Bár már írtam, korábban, de mivel kérdezte szuperpocok, leírom megint.
Szerintem a tekercsben, ami Sasukenél van, egy vagy több Uchiha, köztük szerintem apuka megidézéséhez szükséges szerződés van. (Edo tensei-es, mint amilyet Kabuto is csinált, amikor Tobinak mutatta be a technikát.) Onnan az ötlet, hogy
-visszahozta Orochimarut, hogy megtegyen neki "valamit", (Edo tensei?)
-amire azt mondta Suigetsu, hogy ő is képes lenne rá, ha gyakorolna, (Edo tensei?)
-Orochimaru, mikor meglátta a tekercset, azt kérdezte "mit akarsz tenni, miután
találkoztál velük", (szülei?)
-amire Sasuke azt mondja, hogy "
tőlük akar hallani mindent", (szintén szülei?)
-majd a vén kígyó utal arra, hogy "csak gyerek, nem kell aggódnia
miatta", (a puccs miatt?)
-majd visszaemlékezés Itachiról, aki mondja, hogy talán Sasuke meg tudta volna változtatni a klánt, (szüleit?)
-végül Sasuke azt mondja, hogy Itachi érzéseit szeretné megtudni a klán és a falu felé. (Ezt pedig megint csak a szülei tudhatják a legjobban, nem?)
Így szerintem
, ahova mennek, az az Uchiha szentély. Hiszen Sasuke még nem tudta teljesen elolvasni, ami rajta van. Mangekyo-ja miatt, most eljuthat kb a 2/3-áig. Meg Orochimaru ugye nem tudja, hogy a feltevései a Rinneganról igazak-e, csak sejti. Így minden bizonnyal ő is tudni akarja. Kabuto feltehetőleg nem mondta meg neki, hogy mi van Madarával, hisz kómában van.
És végül kiderül, hogy aki mindent tud az nem más, mint Vágó István.
Amúgy azt még elfogadom, hogy egy összefejeléstől nem törik szét a maszkja Tobinak, de hogy utána még egy legyezővel magas labdaként csapja le a Rasengant, hogy azt még Agassi is megirigyelné... Döntsük el, hogy ez most egy háború, vagy Wimbledon. Jó hogy nem csinált egy home run-t...