Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #13695 Dátum: 12 júl 05, 09:22:02 » |
|
Kíváncsi vagyok Tobi "igazi" erejére mert nekem ugy tünik hogy ő csak háttérből írányít, manipulál, de ő meg semmi... Remélem nem így lesz hanem ő is egy erős ellenfél lesz mert akkor láthatunk még jó harcot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
qwert90
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13696 Dátum: 12 júl 05, 09:55:35 » |
|
nekem most jutott eszembe hogy a 8 farkú mondta kuramának hogy ő tette ki a 10 farkú több mint felét tehát ha még újra fel is éleszti tobi a 10 farkút (hiányosan) akkor narutp és bee erősebbek lesznek még mindig a 10farkúnál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
日本のファン
|
|
« Válasz #13697 Dátum: 12 júl 05, 09:59:23 » |
|
Na lassan ideje lesz, hogy előkerüljön a Totsuka no Tsurugi, amivel vagy Madarát győzi le Sasuke, vagy így hozza elő Orochimarut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gurat
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13698 Dátum: 12 júl 05, 10:06:22 » |
|
Hüm... Sainak a nyelvén ami volt átokpecsét /Danzo féle/ az Danzo halálával etönk. Arra gondolok, hogy Orocsimaru átokpecsitje ha megvan Ankon, akkor Orocsimaru valahogy valahogyan még élhet... Vagy rossz következtetés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13699 Dátum: 12 júl 05, 10:11:59 » |
|
nekem most jutott eszembe hogy a 8 farkú mondta kuramának hogy ő tette ki a 10 farkú több mint felét tehát ha még újra fel is éleszti tobi a 10 farkút (hiányosan) akkor narutp és bee erősebbek lesznek még mindig a 10farkúnál
Kizárt, egyrészt a 9farkú és a 8farkú mellett 7másik bijuut is létrehozott rikudo, másrészt nem hiszem, hogy sima chakraösszeadással történne az erőnövekedés, valószínüleg exponenciálisan nőne, mint ahogy már valaki egy korábbi példával a dragon ball fúzióhoz hasonlította. De akár nézhetjük a bleach, one piece, yu yu hakusho stb példát is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
|
« Válasz #13700 Dátum: 12 júl 05, 10:41:11 » |
|
Most jutott eszembe valami 10 farkú témában: Kuramának csak a fele van meg, mert a másik fele a shinigami gyomrában van Minatóval. Számomra kérdésessé válik, hogy valaha összepakolható-e egy masszív eredeti 10 farkú. Lehet, hogy mégis rossz irányban fantáziálunk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #13701 Dátum: 12 júl 05, 10:56:22 » |
|
Hát nem is tudom jó fejezet volt de többet nagyon nem tudtunk meg csak megerősítettek hogy a tekercs valami nagyon nagy dolgot rejt.Nekem már oro olyannak tűnik mint a Hősökből Sylar soha de soha nem lehet kinyírni végleg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13702 Dátum: 12 júl 05, 11:00:34 » |
|
Most jutott eszembe valami 10 farkú témában: Kuramának csak a fele van meg, mert a másik fele a shinigami gyomrában van Minatóval. Számomra kérdésessé válik, hogy valaha összepakolható-e egy masszív eredeti 10 farkú. Lehet, hogy mégis rossz irányban fantáziálunk?
Szerintem az visszatermelődött. A kin-gin tesók is voltak a róka gyomrában egy ideig, aztán kijöttek, mégis megmaradt a chakrája bennük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #13703 Dátum: 12 júl 05, 11:18:16 » |
|
júúj végre Suigetsu ... de most mi ez az Orochimaru? xD Kb mindenkire számítottam csak rá nem És végre láttunk egy kis Naruto fightot
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
OZI0522
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #13704 Dátum: 12 júl 05, 12:26:18 » |
|
Hali Én amondó vagyok hogy most megidézi a maszkos fickó a 10 farkút. Ugye mondta hogy az eredeti formájába akarta. Meg hogy talán késve de eljött a beigért idő. Persze kérdéses hogy a 8 és a 9 farkú nélkül milyen erős lesz.
Másrészt a haveroknak magyarázom hogy orocsimaru nem halt meg egészen. Persze így én sem számítottam rá. De gondoltam hogy még találkozunk vele.
Kíváncsi vagyok hogy az igazi madara mire lesz képes Narutoék ellen ha találkoznak. És ha mégis a tesója a maszkos mit fognak leművelni egymás közt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13705 Dátum: 12 júl 05, 12:32:32 » |
|
Kurama akkori csakrájának a fele... ami aztán akár vissza is termelődhetett... vagy sem... lényegtelen, mert még ha sikerül is megidézni a 10farkút, narutoék mindenképpen leverik.
Gurat: Ez egyértelmű mivel direkt ki lett emelve, hogy a vak is lássa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13706 Dátum: 12 júl 05, 12:41:50 » |
|
Szerintem erre a Tobi által összeállított démonra szükség lesz mert jelenleg Madara erejével nem dacolhat senki. Így azt gondolom, hogy Tobi létrehozza a démont amelyet Naruto lenyúl és a bijuuk segítségével magába összesíti őket. Így lesz képes Madarával felvenni a harcot mire az ideér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #13707 Dátum: 12 júl 05, 12:58:53 » |
|
Orochimarunak már 2x is meg kellet volna halnia, és még mindig él? Ezt tényleg lehetetlenség kinyiffantani. De engem nagyon érdekel, hogy mi is lehet abban a tekercsben. Meg, hogy hol lehet Orochimaru. De ami még jobban érdekel, az az, hogy mi lesz Sasukével.. Akkor most el fogja pusztítani Konohát, vagy megvédi? Egy új fejezet, még több titokkal..
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
OZI0522
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #13708 Dátum: 12 júl 05, 14:41:42 » |
|
Orocsimaru egy taktikus. De ezt már az elejétől kezdve tudjuk. Ugye amikor a Sasuke harcol ő elvileg meghal. De amikor branyó elleni harcnál újra megjelenik. És a kabuto gyerek is mondja hogy ori dns van benne. De oda kell figyelnie mert nehogy átvegye felette az irányítást.
Számomra a tekercs a rejtély. És hogy mi az az infó amit meg akar tudni Sasuke.
Minden mást össze lehet talán rakni.
A tekercs szerintem valami ősi titok a klán és konoha között.
És nem egészen értem mi a 3 hatalom. Elsőre gondoltam az igazi madarára. De lehet hogy a tekercsben van valami . Mert ugye többször is mondják hogy azzal eldönthetik a háborút. És orocsi ki a fene? Mármint ugye tudjuk hogy a harmadik tanítványa . És tudjuk hogy rengeteg információt tud és kísérletezett is. De Sasuke hogy értette hogy mindent tud. Valamibe nagyon bele tenyerelhetett Ori .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #13709 Dátum: 12 júl 05, 15:20:22 » |
|
Úgy érted hogy Kishi 1 képre rajzolta rá a kígyó "zuhanásának" 3 "pillanatát"? Mondjuk nem kizárt, na de akkor honnan kerülne elő Orochimaru? Voldemortot játszik és a lelkének darabkáit elhelyezte? >.> Mikor ábrázolt Kishi így bármit? Az három kígyó, attól még, hogy utána csak egy útját követjük nyomon. És szerintem sem stimmel a zuhanási szög sem, meg valami mozgási vonalakkal is érzékeltetné, ha az egy lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|