Valóban ilyen közel kell állni egymáshoz, hogy ténylegesen érezzük a másik támogatását, lelkét, mert fontos, máskülönben összeroppannánk. Lehet, hogy nem hatott meg, de ne húzzátok le a homokos, illetve nyálas válaszotokkal. Igenis van alapja és mondanivalója ennek. Az, hogy ti nem értitek, már más tészta. Csak gondoljatok picit bele, min mentek keresztül (független a báty tettétől és az öcs meglepetősen teátrális cselekedeteiről (értendő itt a "Konoha elpusztítása-terv")), mennyi minden volt előttük, mire egyáltalán fény derült az igazságra. Az, hogy az érzelmesebb részeket lerajzolja az alkotó, inkább arra vonatkozik, hogy megértsük mi is a karakter adott lelki állapotát.
Másrészről, szerintem a legutolsó képkocka nagyon szépen meg lett rajzolva. A testvéri szeretet valóban nagyon erős, de nem lép túl határokat, amikről többen fantáziálnak. Aki érti, annak ez a pillanat valóban megható és szép, aki nem érti, minek ír rá olyat, hogy "buzik"? El kéne végre választani a több, különböző nyelven íródott fantazmagóriákat a tényleges mangától.
Ezzel pedig nem prédikálni vagy kioktatni akartam senkit, csak ha már ott tartunk, hogy mindenképpen homkosozni kell, akkor nem lehetne disztingváltabban? (Bár a testvéreket szerintem sehogy se lehet, de ez már mindegy...)
Itachiban azért volt erő, hogy a saját családját félreállítsa az útból azért, hogy a falu megmeneküljön. Ráadásul ezek után még végigvitte a dolgot egészen addig, míg meg nem ölték. Azért egyre még kíváncsi lennék: mi volt a rejtélyes betegség, amitől jószerivel majdnem magától is eldobta a papucsot? Nem igazán értettem a szervezetével kapcsolatos dolgokat...
Bárki, aki meghal a Naruto mangában, és többet mondott három mondatnál, már emeli a hangulatot. Kicsit sok a "jó" szereplő, szerintem...
Bocsánat a litániáért, és ne vegye senki magára!