24 nov 01, 00:54:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 860 861 [862] 863 864 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511298 alkalommal)
0 Felhasználó és 152 vendég van a témában
datango
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Firma

« Válasz #12915 Dátum: 12 máj 17, 16:18:20 »

szerintem nem fog tudni kitörni belőle, esetleg ha itachi engedi majd neki, de ahhoz le kell hogy allitani az edo-t sztem Nevet
nah meg azert nem olyan gagyi ez a technika , elvégre is bezar egy felvett situba, es az lesz a vegzeted:D azt latni az idok vegezeteig nem kellemes Nevet
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #12916 Dátum: 12 máj 17, 16:33:24 »

Szerintem is kitör de azért nem hagyhatjuk a nagy doujutsut se besülni. Remélem az lesz hogy megtöri az edo tenseit és egyszerűen kabuto nem tud mit tenni ellene. Amint megtört itachi is elmegy. Ha elment majd sasuke szépen kezelésbe veheti kabutot és nagy harc lesz és majd többet mutat Nevet.
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12917 Dátum: 12 máj 17, 16:55:17 »

Én már unom Kabutó monológját, maradjon csak szépen az izanamiban:D
érdekelne az 5kage vs madara harc és hogy kicsoda tobi. Ha meg kitörne feloldva az edo tenseit, azzal az 5.ninja háború eldőlne a szövetség javára. Akkor ahogy azt előttem levők már leírták egy sennin mód vs mangekyou sharingan csatának lehetnénk tanúi.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12918 Dátum: 12 máj 17, 18:35:00 »

mégis hogy törne ki? Nevet itachi féle genjutsuról van szó emberek, ami tiltott. Ha ebből ki tör kabuto, akkor felhagyok az ivással 2 hétre!
gyorsan tudják le a hegyi beszédet, aztán gogo kage harc. ó add kishimoto mester hogy hadd halljon meg az összes kage, kis puhány mind az összes.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12919 Dátum: 12 máj 17, 18:40:51 »

Ja, akkor te az ivástól vagy ilyen?  Nevet Akkor tényleg jobb ha abba hagyod  Mosolyog
Majd meglátjuk a kagék harcát  Nevet Meggyőződésem, hogy valamilyen módon le fogják győzni az Uchihát.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12920 Dátum: 12 máj 17, 19:05:19 »

Kabuto beláthja, hogy patt helyzetbe kerül feloldja az edo tenseit és jön a Sasuke vs Kabuto vérre menő fight. Ahol demonstrálják nekünk Sóska igazi erejét:D Ám előtte ugrunk egyet valami másik harctérre. Sóska harvca még k8icsit várat magára:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12921 Dátum: 12 máj 17, 19:41:53 »

Egyébként miért kell még Kabutonak az edo tensei? Harc előtt sem értettem igazán. Sasuke ott van már úgyis.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12922 Dátum: 12 máj 17, 19:42:51 »

Azt nem tudom észrevettétek e, hogy Kabuto víz elemet használt egy vízfal jutsuval. Ezek szerint rendelkezik víz természeti elemmel. Másrészt szerintem egyértelmű, hogy csak akkor tud kiszabadulni ebből a jutsuból ha megszünteti az Edo Tenseit és ezzel nullázhatja Itachit illetve általa az Izanamit. Ha nem ezt teszi akkor folyamatosan ugyan ezek fognak lejátszódni a végén.
Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #12923 Dátum: 12 máj 17, 19:45:20 »

Mi a jelentősége annak, hogy ő víz elemű? Egyébként is ennyi DNS-sel a testében én nem is csodálkoznék ezen (pl. Suigetsu ugye).
Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #12924 Dátum: 12 máj 17, 20:05:12 »

Azt nem tudom észrevettétek e, hogy Kabuto víz elemet használt egy vízfal jutsuval. Ezek szerint rendelkezik víz természeti elemmel. Másrészt szerintem egyértelmű, hogy csak akkor tud kiszabadulni ebből a jutsuból ha megszünteti az Edo Tenseit és ezzel nullázhatja Itachit illetve általa az Izanamit. Ha nem ezt teszi akkor folyamatosan ugyan ezek fognak lejátszódni a végén.

ÓÓÓ  tényleg , hogy ez mennyire igaz Nevet
Addig marad abban a Genjutsuban amig meg nem szünteti a technikát , logikusan hangzik , de amíg Kabuto még próbálkozik  , addig ezt Itachi elmondja az öccsének és addig megtárgyalják az eddigi dolgaikat , amire én marhára kiváncsi vagyok , mert valószinű , hogy Sasuket a beszélgetés után nagyban megfog változni , remélem pozitív irányba.

De Rini ez egy kitünő megfigyelés
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12925 Dátum: 12 máj 17, 21:00:35 »

persze kabuto tud vizet, meg minden elemet, százféle képességet, mi abban a meglepő hogy lenyomta sasuket a képzelt genjutsujában xD Engem az se lepne meg ha tudna kombinálni több elemet, új elemeket létre hozva
csóró menyus mindenféle dolgot tud, ígyis habokba se volt a harcban.

kiss off: mért milyen vagyok tsuandehime ? Nevet Egyetlen negatívumom hogy lenézem tsunadét, mert szerintem nincs kage szinten, gyengébb mint bármelyik másik, és az előző hokagék úgy feltörölnék vele a padlót hogy nem is nézném meg a harcukat.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #12926 Dátum: 12 máj 17, 21:03:44 »

Nem arról van szó  ikszdé Hanem arról, hogy szerinted pancserek és csórók  a kagék.   Nevet Persze ez  a te véleményed az enyém meg más. Ne kapjunk össze ezen.
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12927 Dátum: 12 máj 17, 21:06:45 »

Idézet
Addig marad abban a Genjutsuban amig meg nem szünteti a technikát , logikusan hangzik , de amíg Kabuto még próbálkozik  , addig ezt Itachi elmondja az öccsének és addig megtárgyalják az eddigi dolgaikat , amire én marhára kiváncsi vagyok , mert valószinű , hogy Sasuket a beszélgetés után nagyban megfog változni , remélem pozitív irányba.
Hát attól függ, hogy közben kinn telik-e az idő. 1 mp alatt nem sokat tudnának dumálni. Az meg azért már kicsit itachitól is sok lenne, ha izanami közbe tsukuyomut is nyomna. Bár ez felesleges is valszeg, ők ezt már korábban megbeszélték egy  tyukuyoomi keretében.
Amúgy meg ez sztem nem is igazán genjutsu, vagy nem tudom. Az izanagi sem az. Kicsit többnek kéne lenni annál, legalábbis én többet várok.

Yamael: Mi az, hogy kage szint? ikszdé Ezt sose értettem, a kage a falu legerősebb, legbölcsebb, leg stb-b ninjája. ikszdé Mindig az a kage, aki a legalkalmasabb erre. Ha most nincs nála jobb, akk nincs. Ő amúgy is gyógyító ninja, nem a harc a specialitása.
Viszont az tény, hogy az előző hokagék más szinten lehettek, mint ő, de azért tsunade se olyan gyenge.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 21:07:34 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #12928 Dátum: 12 máj 17, 21:32:09 »

Izanagi/Izanami is egy  illúzió= Genjutsu , hiszen a szelleme le van kötve
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12929 Dátum: 12 máj 17, 21:36:43 »

Alapjában véve az. Az izanaginak nem pont az volt a lényege, hogy valóságot csinált a genjutsuból? Akkor lehet, hogy az izanami meg a valóságból csinál genjutsut  Pojén

Szerk.: Nem ahogy visszanéztem mostmár vágom, ahogy tobi elmondta. Az izanagi képes valóságot csinálni a genjutsuból, de a rajta keletkező sérüléseket is semmisé tudja tenni, tehát a valóságot is genjutsuvá tudja tenni. De itt is kiemelte tobi, hogy csak magán használhatja. Az izanamit meg nyilván máson használják. De lehet a képességei ugyan azok.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 21:45:54 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 860 861 [862] 863 864 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins