24 nov 01, 03:27:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 858 859 [860] 861 862 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512155 alkalommal)
0 Felhasználó és 145 vendég van a témában
Mach5
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12885 Dátum: 12 máj 16, 19:43:20 »

Én pont fordítva vagyok. Nem szoktam a rosszaknak drukkolni, de most madarának drukkolok mert már unalmas, hogy jók közül csak nonamek halnak meg míg az ellenségnél már majdnem mindenki meghalt.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12886 Dátum: 12 máj 16, 19:44:44 »

Miért pont a kagék haljanak meg? Van ott még rengeteg feláldozható ember. Például Sasuke vagy Naruto. Nekem az lenne az unalmas, ha a sorozat végén békésen eszegetnék a Rament, miközben Naruto fején ott a hokage kalap az ölében meg Sakura vagy Hinata. ( extrém esetben mindketten  ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 19:46:10 írta TsunadeHime » Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #12887 Dátum: 12 máj 16, 19:55:05 »

Elég érdekes ez az Izanami, valami ilyesmit vártam Itachi-tól.Baszki ha újra születhetnék tuti, hogy Itachi lennék!  >.<#
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #12888 Dátum: 12 máj 16, 20:11:10 »

madara és a kagék téma:

Lehet, hogy táposs zombi barátunk már annyira unja magát, hogy azóta ár pókerezik velük. Amúgy meg kaphatna valakitől shiki fuuin-t, mert amíg Madara visszahozható erre a világra, addig nem alszom nyugodtan.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #12889 Dátum: 12 máj 16, 20:13:32 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/586/19

hüm..az oldal jobb felső sarkán a 3 levágott szarvdarab elég valódinak tűnik...és az a legérdekesebb a történetben számomra....

Ennél misem egyszerűbb... Már az elején az Izanami hatása alatt volt Kabuto, ezért a 3 szarvat amit a végén láttál az csak az Izanamin belüli ismétlődés jele, tehát az még a jutsuhoz tartozik.
A következő képen már Itachi fejét látod ahol a bal szemében inaktív a mangekyou, viszont az már a valóság és amit akkor mond az Sasukénak mondja!

ui.: piros mogyi val'szeg a jelenlévők közül senki sem ismeri azt az egyedi Uzumaki pecsét jutsut. Csak 3 emberről tudjuk az pedig Minato, Sarutobi és Kushina mivel tőle tanult mindent Minato! (pecsét technika ügyében)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 20:15:43 írta Morause » Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

« Válasz #12890 Dátum: 12 máj 16, 20:24:39 »

ui.: piros mogyi val'szeg a jelenlévők közül senki sem ismeri azt az egyedi Uzumaki pecsét jutsut. Csak 3 emberről tudjuk az pedig Minato, Sarutobi és Kushina mivel tőle tanult mindent Minato! (pecsét technika ügyében)

Majd akkor Karin, mert ő is Uzumaki.  ikszdé

Viszont arról jó lenne már tudni mit találtak Siugetsu-ék.   
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12891 Dátum: 12 máj 16, 20:28:30 »

Én Tsunadéból is kinézem, hogy ismeri. A nagyanyja Uzumaki volt, talán tanult tőle valamit. Azt már tudjuk, hogy nem akármilyen szintű pecséteket képes használni és kifejleszteni . Például a Sejtgenezis vagy a Byokugou.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 20:31:55 írta TsunadeHime » Naplózva

piros mogyi
Chuunin
*

« Válasz #12892 Dátum: 12 máj 16, 20:32:08 »

Az azért furcsa, hogy a tervezgetős, könyvmoly Kabuto nem csinált magának valamilyen egérutat. Ennyire elszállt attól, hogy erősebb lett?

Na nem mintha sajnálná... Ördögi
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12893 Dátum: 12 máj 16, 20:55:57 »

Én azért még nem írnám le Kabutot sem. Persze veszíteni fog, de szinte előre látom, hogy megússza a dolgot. Jelenleg teljesen össze van zavarodva mert nem érti a dolgot, mármint az Izanami lényegét. Ha megérti akkor rájöhet arra, hogy csak úgy képes kilépni ebből az időhúrokból, hogy feloldja az Izanamin belül az Edo Tenseit és ezzel eltűnik Itachi  is. Ezzel megszűnik az Izanami hatása. Ezután jöhet a Sasuke és Kabuto harc életre halálra vagy szökésre.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 21:02:57 írta rini67 » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12894 Dátum: 12 máj 16, 21:11:17 »

Egyáltalán fel tudja oldani? Vajon Itachi akaratától függ a dolog, vagy már elindította a folyamatot és így marad?

Szerintem már észrevette a második cseppnél.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 21:12:20 írta malakian666 » Naplózva
Jiraiya mester
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12895 Dátum: 12 máj 16, 21:30:23 »

Szeritnem az az egy biztos,hogy az Izanami aktiválása az időhurok kezdete,a technika befejezése pedig a vége.
Az biztos hogy ez félelmees technika és nemhiszem h ebből Kabuto akaratából kifolyólag,valaha is ki tudna szabadulni.

Max annyit csinálhatl hogy leül sakkozni és vár  ikszdé
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12896 Dátum: 12 máj 16, 21:34:46 »

Az izanami akkor ezek szerint teljesen más, mint az izanagi. Ha jól értem ez egy olyan genjutsu, ami elől nincs menekvés és az áldozatot egy végtelen körforgásba küldi?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 21:42:10 írta viktor6665 » Naplózva

peti40
Újonc
*

« Válasz #12897 Dátum: 12 máj 16, 21:41:07 »

Óriási fejezet. Nagyon ritkán szoktam véleményt írni, de most nem tudom megállni. Kishimotonak megnt sikerült meglepnie. Mindenre gondoltam csak erre nem. Hatalmas respekt. Ebbe Kabuto bele is örülhet ahogy majdnem Sam is az Supernatural egyik részében egyik részében.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12898 Dátum: 12 máj 16, 21:45:47 »

Hmm, most jut eszembe, ez az időhurkos dolog, amit Itachi tett Kabucsimaruval, tisztára olyan, mint amit Kurama az idősebb Tougoro-val   ikszdé
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12899 Dátum: 12 máj 16, 21:59:36 »

Hmm, most jut eszembe, ez az időhurkos dolog, amit Itachi tett Kabucsimaruval, tisztára olyan, mint amit Kurama az idősebb Tougoro-val   ikszdé
OFF:A mangát nem olvastam, de az animében nem időhurkos volt, hanem hozzácsatolta az szenvedés fájához, ami alapesetben megölné az áldozatát, de a regenerációs képessége miatt örökké szenved:S
Naplózva

Oldalak: 1 ... 858 859 [860] 861 862 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins