24 nov 27, 17:59:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 857 858 [859] 860 861 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2557584 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #12870 Dátum: 12 máj 16, 16:08:58 »

Arra nem gondoltok hogy azért húzta el 3 ismétlésre Kishi mester hogy teljenek a lapok? Ha most csinál 2 ismétlést az lett volna vagy 8-9 oldal... ami lehet nem felel meg a kritériumnak és mivel időt is akarhat nyerni ezért inkább elhúzta, illetve nyomatékosít hogy biztosak legyünk benne hogy tényleg az történik amire gondolunk!
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12871 Dátum: 12 máj 16, 16:29:59 »

Kiváncsi vagyok hogy is lesz ez az edo tensei feloldás... .Tegyük fel Kabuto megszünteti az edo tenseit , kérdés Itachi megmarad vagy eltűnik ? Elvégre rajta,Madarán és a múmmián kívül minden edo-t elkaptak szóval ha ő is megszűnne akkor Kabuto már megtette volna szerintem hiszen nincs mit már veszítenie  és ott maradt volna Sasuke egyedül neki , útána rögtön visszaidézné őket itachi nélkül. Nem tudom elképzelni egy ilyen technikát hogy  csak egyszerre lehetne feloldani, amikor egyesével is tud idézni.
 Nem ezt vártam az Izanamitól valami grandiózusabbat , főleg Izanagi után, majd kiderül ez hogyan is sors döntő...
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #12872 Dátum: 12 máj 16, 17:15:02 »

Jó rész volt ez. Azért az érdekelne milyen mellékhatásai vannak az izanaminak.
Itachi megtehetné azt a szívességet a világnak, hogy miután feloldatta az edo tenseit, lepecsételi Kabutot is. Így legalább újra együtt lehet Orochimaruval. Tényleg mindeni jól járna.  Ördögi

Meg már éppen ideje lenne, hogy összeszedjék szegény Ankot a földről.
Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #12873 Dátum: 12 máj 16, 17:15:32 »

Animében meg az időhurkos dologhoz remélem valami jó hátborzongató zenét tesznek be, nem valami pörgőset.

Pl. amikor Sasuke kijön Orochimaru szobájából, az nagyon király.

Morause: Persze, de jó volt így. Ez volt a csata csúcspontja (bár ki tudja), persze, hogy rászán egy fejezetet.
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #12874 Dátum: 12 máj 16, 17:25:17 »

Itachi megtehetné azt a szívességet a világnak, hogy miután feloldatta az edo tenseit, lepecsételi Kabutot is

ház ez igazából kivitelezhetetlen, mert ha az edo megszűnik Itachinak is annyi

Nekem tetszett a fejezet, végre itt van az Izanami xDD most valószínüleg lelkizés lesz, amit szintén nem bánok Nevet csak ne a kagés harcra ugorjon a történet xD amúgy arra én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez most hogyan segít az edo eltüntetésében Nevet nekem dtatar elmélete tetszik a legjobban Nevet
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #12875 Dátum: 12 máj 16, 18:23:32 »

Szerintem ez nem genjutsu. Ha mégis, akkor Sasukén is alkalmazta? Miért kellene ciklusváltó feltétel egy genjutsuban?
Mindegyik ott ér véget, hogy felvágja Itachit, majd Itachi levágja Kabuto egyik szarvát (ciklus kezdet). Szerintem Kabuto rá fog jönni a megoldásra. Legalábbis ebben reménykedem  Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 18:24:22 írta Daishi » Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Mach5
Jounin
*

« Válasz #12876 Dátum: 12 máj 16, 18:37:43 »

Na láthattuk, hogy itachi is tudd nagyon kegyetlen lenni ha akar:D Már félek az itachitól:D nagyon durva ez a csávó.... szerintem mangekyou sharinganból ő tudta kihozni a maximumot hisz fms-es madara nem hinném, hogy olyan sokkal probb lett volna mint itachi ms-el. Eddig is tudtam, hogy itachi nagyon jól használja ki a képességeit, de hogy még ilyen jutsut is lenyomasson ami aztán tényleg kegyetlenség hát.. meg állt bennem az ütőér:D Tévedtem itachival szembe. Eddig azt hittem, hogy pein/nagato szintjén van, de ilyen képességekkel szerintem még őt is bedarálná. Jó tudom 1szeme árába kerül, de hát akkor mivan? Egy csatába mindenki a maximumot kihozza most inkább -1szemmel mennék haza mint, hogy meghaljak. Szóval a fejezetről annyit, hogy itachi über pro és sasukenak még tanulnia kell egy kicsit:D
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #12877 Dátum: 12 máj 16, 18:42:48 »

Itachi tényleg kemény, de nagy szerencséje van, hogy edo zombiként kell szembenézzen Kabuto-val. Ha élne és a beteg 'állapotába" lenne, akkor nem biztos, hogy eddig húzta volna. De lehet, hogy én becsülöm alá  Mosolyog
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #12878 Dátum: 12 máj 16, 18:44:54 »

Idézet
Ha élne és a beteg 'állapotába" lenne, akkor nem biztos, hogy eddig húzta volna. De lehet, hogy én becsülöm alá  Mosolyog

Ha élne és beteg lenne akkor nem fogta volna vissza magát meg sasuket se fogta volna vissza. Kabutonak kedvezett csak ez, hogy itachiéknak élve kellett a kabuto ha megakarták volna ölni akkor már kabuto a földet szagulgatná ha a beteg itachiról lenne szó ha nem.
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #12879 Dátum: 12 máj 16, 19:11:18 »

Azta! Ez a fejezet király volt! Nevet Nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz az Izanami, de ezt valami zseniálisan oldotta meg Kishi. Nevet
Szerintem az a működési elve, hogy van egy ciklus ami újra, meg újra ismétlődik, viszont, attól, hogy genjutsu még hatással van a külső világra is. Tehát most nem az van, hogy, ha a valóságban megölik a halál illúzióvá lesz, hanem, ha az illúzióban meghal, akkor a valóságban is. Tehát vagy elfogadja, hogy elbukott, és feloldja az edo-t, vagy pedig meghal. De mivel valószínű, hogy ez is olyasmi lehet mint a Tsukuyomi, hogy az alany teljesen más időt érzékel, mint a külvilág, ezért míg Ita szórakozik Kabuval, meg tudja beszélni Szöcsivel a dolgokat.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a következő fejezetben. Nevet
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Gurat
Gennin
*

« Válasz #12880 Dátum: 12 máj 16, 19:18:02 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/586/19

hüm..az oldal jobb felső sarkán a 3 levágott szarvdarab elég valódinak tűnik...és az a legérdekesebb a történetben számomra....
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12881 Dátum: 12 máj 16, 19:21:10 »

Mach5 jó írja, Kabuto alapban olyan szinten kevés lenne a 2 Uchihának, hogy az hajmeresztő... Egy előnye volt, hogy nem ölhették meg, ha megtehették volna, kb a visszaemlékezésig sem jutottunk volna el, mert már régen döglött husika lenne...
Kabuto maradjon csak szépen az Izanami hatása alatt, addig a tesók cseverésznek, ha még nem tették meg ugye.
Mivel lassan vége az edonak remélem Madara még kinyír minimum 2 kagét, elég szánalmas húzás lenne, ha a pancser-alakulat verné le őkelmét úgy, hogy ő nem öl le senkit.... akkor már inkább tűnjön el az edo megszüntetése miatt...  ikszdé
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12882 Dátum: 12 máj 16, 19:22:43 »

Ez baromi jó volt, olyan mint egy időbeli Möbius-szalag. Kabuto ezt jól benyelte, mondjuk az edo még mindig tart... Az nem teljesen tiszta, hogy most oda az egyik szeme, mert elvileg az edo-val annak is regenerálódnia kéne. Támogatom, hogy Madara darálja be a kagékat, hulljon a férgese! Ördögi
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #12883 Dátum: 12 máj 16, 19:23:38 »

Pancser alakulat? Azért vigyázz arra, hogy mit mondasz. Nem gyengék ők.  Csak annyi a probléma, hogy egy agyontápolt zombi az ellenfelük. Akit le fognak győzni. Legalábbis remélem.  smirksweat Általában nem szoktam a jóknak drukkolni, de ebben a csatában mellettük vagyok  Nevet Ennyi.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 19:24:43 írta TsunadeHime » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12884 Dátum: 12 máj 16, 19:32:48 »

Azért ha az egyik oldalon felhozzuk, hogy nem ölhetik meg őt az Edo Tensei miatt. Ennyi erővel akkor a másik oldalon is felhozhatjuk, hogy Itachi pedig maga is egy edos zombi a maga halhatatlanságával, másrészt őt pedig Kabuto nem akarta elpusztítani hanem visszaszerezni magának. Szóval kettőn áll a vásár.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 857 858 [859] 860 861 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins