Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12900 Dátum: 12 máj 16, 22:02:47 » |
|
kíváncsi leszek , mi lesz a vége szerintem ezt Itachi-san az akaratával tuti feltudja oldani de csak akkor miután abban a Genjutsuban megváltozott az áldozat személyisége -gondolkodása , globális nézetét , és már pedig szerintem ez fog történni és aztán majd feloldatják vele az Edo Tensei-t és ennyi , különben már végeztek volna vele . De a legutolsó oldalon , nekem kicsit félelmetesnek és erősnek láttam Kabutot . Amúgy Sasuke nevetségesen gyengének tűnik a szememben . És mint az összes eddigi részben Itachi Eszméletlen király
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 22:14:00 írta Rikudou-sennin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #12901 Dátum: 12 máj 16, 22:09:55 » |
|
Hát Sasuke mégiscsak egy 16 éves ninja aki, véleményem szerint már ő maga sem tudja, hogy miben is higgyen xD hát nem csoda ha teljesen jelentéktelenné válik Itachi mellett azért remélem ha Itachi eltűnik várható egy szép nagy Sasuke vs Kabuto fight Mármint egész pontosan abban reménykedek hogy Itachi nem tűnik el, de ennek nincs sok esélye
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 22:10:32 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12902 Dátum: 12 máj 17, 04:46:34 » |
|
Sasuke magában nem sokat érne Kabuto ellen. Már annál a fényes jutsunál is ottmaradt volna, ha Itachi nem segít.
Sasuke nem sokat érne <- azért nem semmi, hogy milyen tápos és még így is erősebb kabuto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #12903 Dátum: 12 máj 17, 05:37:32 » |
|
Nagyon jó rész volt (bár már írtam kommentbe itt is leírom) végre nem visszaemlékezés és nem egyebek hanem egy jó rész. Kicsit Kivagy Doki? hangulatú volt de attól még tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12904 Dátum: 12 máj 17, 06:31:33 » |
|
Jó kis rész volt. Szerintem ez a sok ismétlődés, pont, hogy az edo tenseinek koszonhető. Itachi szeme minden egyes gyilkossági kísérletnél "kiég" (Kabutot a szuper érzékei és stb miatt nem tudja megolni) viszont a regenerálódás miatt ismét tudja aktiválni az izanamit, így Kabuto a saját "tokéletességének" a végzetébe esett... Plusz azért Kabutot se kell leírni, egyrészt Itachit nem tudta megolni, a halhatatlansága miatt, másrészt meg is akarta szerezni őt, ahogy Sasuke testét is, őt se állt szándékában megolni, inkább csak játszadozott a 2 Uchihával, nem vette őket komolyan, nem biztos, hogy folényesen nyert volna a zseni páros, ha komolyan vette volna mindkét oldal a harcot. Mindenesetre várom a kovetkező fejezetet, remélhetőleg mielőtt Madara eltűnik, ha eltűnik, aprít még egy jót....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12905 Dátum: 12 máj 17, 09:15:43 » |
|
Sasuke magában nem sokat érne Kabuto ellen. Már annál a fényes jutsunál is ottmaradt volna, ha Itachi nem segít.
Sasuke nem sokat érne <- azért nem semmi, hogy milyen tápos és még így is erősebb kabuto
Ebben a csatában Itachi és Kabuto volt a főszereplő. Sasuke ténykedése teljesen mellékes, és a csata sem róla szólt. Az igazi hatalmával meg nyílván bedarálná Kabutot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #12906 Dátum: 12 máj 17, 09:24:48 » |
|
SzG Hát ez kész... /facepalm. Te el is olvastad mangát vagy csak a kommenteket a topicba? Nem az Izanamit használja újra és újra, csak Kabuto elméjében ismétlődik újra és újra, a valóságban Itachi fogja a fejét neki. SSS kösz hogy helyettem is válaszoltál. Ezt én sem mondhattam volna jobban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 09:26:56 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12907 Dátum: 12 máj 17, 09:54:53 » |
|
Háát szerintem Sasuke még sem olyan erős mint ahogy azt állítjátok , mert a tevékenysége még ha mellékes is akkor is gyenge , ráadásul Kabuto nagyon erős és gyors hisz , ha Itachi nem Edo Tenseies lenne , már gyakorlatilag 3-4x már kettévágta volna. Szóval szerintem nem alábecsülendő Kabuto . Sasuket is megdarálta volna ha egy az egy ellen vannak .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #12908 Dátum: 12 máj 17, 10:59:05 » |
|
Persze ez még mindig a "Naruto manga" téma és nem a "Ki nyerne (csatában)?"... hiába szedte össze ezeket a képességeket Kabuto, de igaza van SSS-nek mivel itt nem ő volt a fő cél, egyértelműen nem azt fogod látni hogy két csapásból bealázza Kabutot. Másrészt Kabutonak még a terepviszony is adott pluszt, ezért tudta a Hakugekit is használni. Illetve Itachi ereje is nála van, vagy átszúrja Amaterasuval, de talán még pecsételni is tud. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Máskülönben mind tudjuk hogy Itachi megböki a Totsuka karddal aztán ugyanott van ahol Orochimaru. Nem vitás hogy erős lett Kabuto, de nagyon alábecsüli mind2 srácot, még ha nem is vérre ment harc de lám... pont ez okozta a vesztét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 10:59:54 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #12909 Dátum: 12 máj 17, 11:06:55 » |
|
a mai rész komolyan tetszett, Itachi végig játszadozott Kabutóval! Szerintem akarattal hagyta hogy Kabuto lépésről lépésre ébredjen rá hogy elvesztette a harc feletti irányítást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gurat
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12910 Dátum: 12 máj 17, 11:16:11 » |
|
Az én tippem: izanagi, az a használójára hat...azaz ahogy Danzo vagy Tobi nem haltak meg mikor meghaltak volna, mert semmissé tették a történteket vele izanami, szerintem az lesz talán ami ugyan ezt tudja tenni csak másokkal, nem saját magaddal..azaz amit pl Kabuto tesz azt teszi semmissé/változtatja meg de majd kiderül Most hogy belegondolok, azt hiszem jól tippeltem. Kíváncsi vagyok mi lesz a végkifejlete a dolognak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #12911 Dátum: 12 máj 17, 12:30:26 » |
|
Tuti átugrunk egy másik helyszínre mert lassan leáll az edo tensei. Esetleg a madara vs 5 kage-hoz ugrik a jelenet 2-3 részre aztán szerintem akkor ugrik a jelenet vissza rájuk amikor már pont feloldja itachi és ő is eltűnik. Onnan már sasuke megölheti őt és akkor igazi fight lesz .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12912 Dátum: 12 máj 17, 12:46:46 » |
|
Bár most úgy néz ki nem nagyon láthatunk több Susano'ot Itachitól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #12913 Dátum: 12 máj 17, 13:55:20 » |
|
Kabuto szerintem ki fög törni az izanamiból.Túl pro hogy így elintézzék csak.Egyébként meg jó fejezet volt mint mindíg.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12914 Dátum: 12 máj 17, 14:21:01 » |
|
Én sem tartom kizártnak , hogy kitör az Izanami alól , de az akkor nagy csalódás egy ilyen nagy Dojutsutól , mert nagyon Pronak (tünt) , de az is az lenne , hogy Kabuto az eddig rejtegetett ereje csak ennyi lenne , szóval passz , majd ídővel kiderül .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|