Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12555 Dátum: 12 ápr 18, 15:16:09 » |
|
Már rossz száj ízzel álltam neki olvasni a Kabutos történetet, de Kishi azt mondta hülye vagy nesze kapsz valami érdekeset is . Egyértelműen Oro és Danzou kameoja miatt. Ez jó volt annak ellenére hogy én is Izanamit néztem volna teljesen meg vagyok elégedve. Kiváncsi vagyok Oro esetleg tudott-e valamit Kabuto múltjáról amit sose mondott el neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12556 Dátum: 12 ápr 18, 15:16:57 » |
|
Danzou megmozdulása tetszett, mintha viszketett volna az újdonsült szeme
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 15:17:52 írta Daishi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12557 Dátum: 12 ápr 18, 15:34:40 » |
|
Szerintem nem viszketett Danzou szeme. Talán ilyen amatőr módon álcázta, hogy használja...
ÉRDEKES, hogy szükségük van egy kölökre, aki shinobivá akar válni. Meglát egy leskelődő gyereket, aki kijelentette ,hogy nem akar shinobi lenni, Danzou 'megvakarja' a szemét, majd a gyerek önként jelentkezik. Mintha valaki ezt a gondolatot ültette volna a fejébe...
Már csak az a kérdés, hogy az anyuka emlékeit az ANBU törölte, hogy Kabutoból érzelemmentes kém legyen, Vagy Orochimaru volt az? Vagy csak eljátszotta, hogy így segítsen valahogy kabutonak?
Hmmm... Tényleg sok közös lehet Itachiban és Kabutoban, ha még a szenvedésük oka is ugyan az a személy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 15:36:33 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #12558 Dátum: 12 ápr 18, 15:38:35 » |
|
Dark Eagle, ekkora trógerként csodálom, hogy nem az orvos sírt fel helyetted, amikor gyerek helyett te bújtál ki! A mangáról: Nem tudom, hogy vagytok vele, de én nekem tetszett. Végre megtudunk Kabutóról dolgokat, és már nem csak egy égből pottyant karakter, aki keveri a zűrt. Kíváncsian várom, hogy mi lesz a következő fejezetekben. Danzou, Oro és a többiek szereplése is nagyon tetszett, jó volt őket újra látni. És nem kell folytonosan fightolni, lazább, érzelgősebb részek is kellenek. Na meg Kishi amúgy sem volt sose híve az esztelen harcoknak, pláne, hogy olyat meg sem kísérelt, hogy az ellenfél csak hasra csapás szerűen gonosz. ( na jó... kicsit túlzok, de egy főgonosz nem ok nélkül lesz főgonosz) Szóval tetszett! ... Már csak az a kérdés, hogy az anyuka emlékeit az ANBU törölte, hogy Kabutoból érzelemmentes kém legyen, Vagy Orochimaru volt az? Vagy csak eljátszotta, hogy így segítsen valahogy kabutonak? ... Ez jó kérdés Zer0!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 15:41:38 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
xXKiraXx
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12559 Dátum: 12 ápr 18, 15:47:58 » |
|
Komolyan srácok jobbak vagytok mint egy szappanopera. Többet nevetek és sírok rajtatok mint egy tv sorozaton. Nem is nézek mostanság tv-t csak titeket olvasgatlak.
Egy kis ON. Animében jók ezek a flashbackek, de mangában nekem se tetszenek legalábbis nem azok amik 1 fejezetnél több ideig el húzódnak, olyankor tényleg megáll a cselekmény és az embert iszonyat felhúzzák. Ez a rész nekem úgy ahogy, de szódával elment.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ervdo
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12560 Dátum: 12 ápr 18, 15:52:45 » |
|
Zer0: nem hinném, hogy akkor használta volna Danzou Shisui szemét, meg azt sem tudjuk hogy akkor megvolt e már neki, de elképzelhető. De szerintem nem használta volna erre feleslegesen, másrészt nekem úgy tűnt, h Kabuto azért ment önként, hogy ne másnak legyen esetleg baja, és hamár látja, h most tehetlen az anyjáért, akkor a jövőben erőssebb szeretne lenni, h ez ne ismétlődjön meg. Az viszont tényleg fura, hogy nem ismerte meg, az okaira én is kiváncsi leszek. Most azon gondolkodom, hogy Kabuta=Gin, "anyja"=Ranmaru és eljátsza ugyan azt Kishi? (ja és Kabuto is szürke hajú) Persze ez utóbbi gondolat sort nem gondoltam komolyan, csak bevillant..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 15:54:33 írta Borax »
|
Naplózva
|
Bankai: PoloSanyi
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #12561 Dátum: 12 ápr 18, 16:01:55 » |
|
Kira: xD Amúgy igazad van, az a baj a manga béli flashbackekkel, hogy kitesznek egy egész fejezetet (mint pl most) a sztori pedig áll. Az animében pedig a flashback kb. 10 perc, a maradék 10 percben pedig folytatódik az esemény.
Borax: Lehet, hogy Kabuto tényleg önként csinálta, de szerintem Danzou nem hiába "vakarta" a szemét.
DarkEagle: Írtam privát üzenetet.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12562 Dátum: 12 ápr 18, 16:05:57 » |
|
Innentől szépen mert Chakra elás mindenkit!
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12563 Dátum: 12 ápr 18, 16:09:20 » |
|
Jó volt ez a fejezet, de inkább 'egyben olvasva' lesz élvezhető Kabutóról végre megtudunk egy s mást, rádásul midig külön öröm a régi arcokat fiatalon látni (Danzou, Orcsimarcsi). Még 1-2 fejezet flasback, aztán gondolom vissza a csatákhoz.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #12564 Dátum: 12 ápr 18, 16:10:04 » |
|
Dark Eagle, aki már egyszer bannolva lett visszaélt a második lehetőségével is ezért újra ki lett tiltva, és a profilja is törlésre került az összes fórumon írt hsz-ével együtt, hiszen egy sor fórumszabályzatot megszegett. Megint. Kérem a felhasználókat, hogy a trollokat ne etessék, mert megnőnek - mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja. A többit Chakra intézi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #12565 Dátum: 12 ápr 18, 21:14:13 » |
|
Csatlakozva az előttem szólókhoz nekem is nagyon tetszett a fejezet, bár engem Danzou nem különösebben érdekelt de Orochimaru annál inkább, hogy a gyökérben volt meg, hogy találkozott Kabutoval stb alig várom már a jövőhetit, hogy még több dolog derüljön ki
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12566 Dátum: 12 ápr 18, 21:24:10 » |
|
Már csak az a kérdés, hogy az anyuka emlékeit az ANBU törölte, hogy Kabutoból érzelemmentes kém legyen, Vagy Orochimaru volt az? Vagy csak eljátszotta, hogy így segítsen valahogy kabutonak?
Szerintem azért nem ismerte meg, mert egyszerűen elfelejtette és kész. Danzou mondta, hogy a legtöbb ember belebolondulna abba a feladatba, amit az anyukának meg Kabutónak szánt ( http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/583/6 utolsó kocka). Ez is azt mutatja, hogy Kabu tökéletes kém alapanyag volt. Nekem jobban tetszett ez a fejezet, mint az előző.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
|
« Válasz #12567 Dátum: 12 ápr 18, 21:40:23 » |
|
El se tudom mondani mennyire hidegen hagy Kabuto múltja. Bár holtan látnám végre. Reméllem nem húzzák ezt sokáig, nekem ez filler a mangában
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12568 Dátum: 12 ápr 18, 21:54:01 » |
|
Nekem nem volt gondom most a mangával. Igaz, a múlthetivel sem volt problémám tartalmilag. Ami kiverte a biztosítékot az az előtte lévő manga Izanami használata és a következő manga közti teljes eltérés történetileg. Így most ezzel a mangával nem volt bajom, sőt azt hiszem a következővel sem lesz ha ez folytatódik. Viszont ha kiderül, hogy ez a visszaemlékezés nem az Izanamival van kapcsolatban, akkor megint szidni fogom. Kabuto múltjának bemutatását akkor megoldhatta volna máshol, jobb körülmények között is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #12569 Dátum: 12 ápr 18, 22:09:22 » |
|
Na jó egyre jobban érdekel Kabuto múltja, de csak Oro miatt, tényleg jó volt látni őt ismét. A legellenszenvesebb és egyben a leginkább megragadóbb személyiség az összes (úgymond) "gonosz" közül. Amúgy legrégebben a háborút nem mutatták szerintem, az nagyon rég volt és én arra is nagyon kíváncsi lennék hogy ott mi történik. Összességében a rész jó volt csak rövid.
béke
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
|