24 nov 01, 08:15:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 833 834 [835] 836 837 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2513058 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Daishi
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12510 Dátum: 12 ápr 16, 19:52:43 »

OFF: És kikapna, mert Sakura harem jutsut csinál az öcskös  Pojén

ON: Ebből a visszaemlékezésből azért lehet sejteni, hogyha meg is szűntetik az edo tenseit, meghalni nem most fog Kabuto. Legalábbis durva lenne, hogy mire megismernénk, meghal  Nevet Nem lesz egyszerű hidegre tenni, az biztos.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12511 Dátum: 12 ápr 16, 20:01:53 »

Ez a baj ezzel a nyomorulttal.....sok szívás van meg még lesz is vele...lehet h komolyan megsérül aztán elkúszik-mászik valahova hogy aztán megint újjúlt erővel támadhasson.....
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12512 Dátum: 12 ápr 16, 20:04:03 »

Mire fel ez a nagy Kabuto gyűlölet? ^^ Nekem most kezdett szimpatikussá válni.
Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12513 Dátum: 12 ápr 16, 20:25:32 »

Ezt már kiveséztük régebben szal nem írom le.....sunyi féregnek tartom de elismerem h veszélyes kis pondró Nyelvesít vannak akik rühellik vannak akik szeretik vannak akiket hidegen hagy......én azok táborát erősítem akik lassú enton fölött pirítanám kacsint
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #12514 Dátum: 12 ápr 16, 20:27:37 »

hát igazából Itachi még az előtt halt meg, hogy megismertük volna... szóval nem lepődnék ha mégiscsak kinyírnák Kabutot  smirksweat
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Victory1995
Gennin
*

« Válasz #12515 Dátum: 12 ápr 16, 20:31:30 »

Meg kérdezhetem hogy ki hogy olvassa a mangát? Nevet ikszdé
Simán csak megnyitja oszt olvassa vagy zene közbe, gyorsan vagy lassan és értelmesen a képhez csak oda pillant vagy egy kicsit megnézi részletesebben?
Bocs ha hülye kérdés csak kíváncsi vagyok hogy ki hogy olvassa. Nevet
Naplózva

Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12516 Dátum: 12 ápr 16, 20:32:26 »

Jó, Kabuto egy senki. Csak egy báb, amin keresztül Orochimaru akarata, tudása, és ereje megy tovább a céljai felé, így, avgy úgy. SZóval engem mint önálló személyiség ugyanúgy hidegen hagy, mit régebben.
Én csak úgy ahiogy épp jön, simán elolvasom. Néha megy közben zene, de csak néha.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 20:33:18 írta STM » Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12517 Dátum: 12 ápr 16, 20:32:46 »

Sasukénak kell szerintem mindenképpen megölnie......2 fő boss van és ha Kishi meg akrja téríteni akkor szerintem úgy teszi h az egyik bosst sasukéval nyiratja ki...és ugye ez nem tobi lesz....Meg így olyan mintha Sasuke csak fél melót csinált volna Marcsi megölésénél.....még maradt belőle valamennyi ebben a világban azt meg úgy illik h az takarítja el akinek alapból kellett volna.... Nevet Ördögi

amúgy én is úgy gondolom h Orochimaru volt az ász Kabuto csak szerencsétlen utánzata....Orochimarunak Tobinak Itachinak Sasukénak mindegyik gonosznak van stílusa.......de Kabuto????? sunyi és kész....
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 20:34:09 írta Sorrow » Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #12518 Dátum: 12 ápr 16, 20:35:21 »

Két főboss? Én minimum hármat mondok: Tobi, Kabuto és Madara. Bár Madarán lehet vitatkozni, mert ő egy edos zombi  Gondolkozik
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #12519 Dátum: 12 ápr 16, 20:36:05 »

és akkor Sasuke megöli Kabutot, Naruto Tobit, a kagék Madarát és ennyi? ez így olyan uncsi xD... tényleg egyáltalán még mi lesz? vagy ha ez a három fő harc lemegy akkor vége a Narutonak... tud erről valaki valamit?
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12520 Dátum: 12 ápr 16, 21:06:00 »

Szellemek bábjai. Orochimarué, és Madaráé. AZ érdekes az, hogy vanank-e esteleg önálló céljaik, avgy hogy alakulnak majd ezek a dolgok. Tobi száz, hogy nem tartja már magát az eredeti tervekhez, legalábbis szerintem.
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12521 Dátum: 12 ápr 16, 21:12:16 »

Szerintem az eredeti tervben Nagato is benne van, de így már biztos, hogy nem az eredeti terv szerint megy Tobi. Nevet

Amúgy én se szívlelem Kabutot, számomra csak Orochimaru kis csicskása. Ezért se tetszik a róla készűlt visszaemlékezés, de ha ez az izanami miatt kell, akkor nem lesz nagyobb gondom vele. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 21:16:47 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12522 Dátum: 12 ápr 16, 21:13:53 »

Én úgy képzelem el a háború végét , hogy Kabutót sikerül legyőzni és megszüntetni az edo tensei-t .Ezután börtönbe kerül , de valahogy megszökik vagy még a csata közben elmenekül . Tobit legyőzi Naruto , de utána természetesen elteleportál  Nevet . A Zetsu sereget már teljesen legyőzték szerintem . Edo zombiból meg már csak Madara van , ő valahogy kitör az edo tenseiből és újra élő lesz (az még kérdőjel hogyan) , majd ő is elmenekül vagy egyszerűen legyőzi a kagékat és elmegy . Találkozik Tobival és végre lekerül a maszk . Sasuke újra eltűnik (a kagékkal való találkozó után kénytelen) , de most már jó , Konohával van .  
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12523 Dátum: 12 ápr 16, 21:36:53 »

Én úgy gondolom, hogy Kabuto eddig ment Orochimaru céljai, vágyi után. Most viszont, hogy egyedül maradt megtalálta a saját célját és Orochimaru vágyát. Ezt próbálja beteljesíteni a maga módján. Éppen ezért próbál most Kishimoto számunkra többet bemutatni a hátteréből. Viszont így attól félek, hogy Orochimaru visszatérésének lehetősége teljesen eltűnik a történetből és ezt a szerepet Kabuto veszi át.

Tobira én is úgy gondolok, hogy Madara csicskása volt de az emberi természet sajátossága ami vele történt. Az idők megtanították neki, hogy legyen saját célja. Így nemigazán törődik az igazi Madarával ha az érdekei nem kívánják meg ezt.

A gondot már csak az jelenti, hogy mindkettőnek ugyan az a cél lebeg most már a szeme előtt és útban van a szövetséges tevékenység.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 21:43:15 írta rini67 » Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12524 Dátum: 12 ápr 16, 22:12:15 »

Tobinak mindig változtatnia kell valamit...Kabuto bejött a háborúba...Sasuke nem maradt a seggén (tényleg...mi lesz ha rájön hogy már rég kint csapatja a dolgokat ? xD).....Kabuto leleplezte (ezt mondjuk várhatta) Naruto megint levelup-olt...és ha most esetleg lenyomnák kabutot és az sérülten (kizárt h most meghaljon) arréb császkál és mondjuk az edo tensit is megszűntetnék megint variálni kellene az öreg Tobinak.... smirksweat
Naplózva

Oldalak: 1 ... 833 834 [835] 836 837 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins