24 nov 01, 10:31:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 832 833 [834] 835 836 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2513138 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #12495 Dátum: 12 ápr 14, 13:47:29 »

Mindenki elnézését kérem, hogy ideoffolok, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy elkezdjem-e olvasni a mangát vagy sem.  ööööö Olvastam már más mangákat (egyet még saját célra le is fordítottam angolról), de mivel a Naruto-t mindig is animeként ismertem, mióta tudok róla, félek, hogyha elkezdeném a mangát, csalódnék. A történetre kíváncsi vagyok, meg jó is lenne tudni, mi a búbánat folyik a háborúban, de hát...
Na, csak ennyivel akartam zavarkodni. Mosolyog Ha nagyon nem ideillő a hozzászólásom, a főnökök majd úgyis kitörlik. : )
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12496 Dátum: 12 ápr 14, 13:55:55 »

Szerintem inkább ne.
Jobb az animét nézni. Nekem haverjaim spoilereztek, azért kezdtem el, de animében az igazi, japán szinkron nagyon ott van, a zenéje is jó és többet kapsz egy héten.
Én meg nyár óta az animét szüneteltetem, most nyáron megnézem egyben.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 13:56:57 írta malakian666 » Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #12497 Dátum: 12 ápr 14, 14:00:30 »

True!
Lehet, hogy néha kaka a rajzolása az animének, de még mindig jobb, 20percbe élvezkedni a filler mentes részeken, mint 14-15oldal után, várni a jövőhétre Mosolyog
Persze, ha egyszer már belekezdett valaki a mangába, hülye lesz nem olvasni.
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12498 Dátum: 12 ápr 14, 15:04:11 »

Simán megéri olavsni, az egy hátrány, hoyg lassabban csordogál, a szinkronok egy része is még midnig jó, de az anime mindne egyéb tekintetben egy rakat trágya a mangához képest, legalábbis egy-két kiemelkedő részt leszámítva.
A mangában sokkal jobabn átjön többnyire midnenféle dolog jhangulata, nincs tele kisebb-nagyobb bakikkal, nincsneek gaygi filelrek, a lehetőő legbénábban és logikátlanabbul beillesztve, normális történetvezetés van, és... hmm.. jó, kifogytam az érvekből.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12499 Dátum: 12 ápr 14, 15:16:58 »

Fillerek nem játszanak ebben, azt minden normális ember kihagyja, aki nem akarja, hogy lerombolják az animéről alkotott képét Nevet
Nekem a nagy gonosz hal elfogásánál lett elég. Ott abba is hagytam az animét nyáron  Lehánylak Mielőtt ide jöttem, nem is tudtam, hogy van ilyen, hogy filler. Azt éreztem, hogy Yukimarus meg kristály elemes dolog nem oké, a szappanfújósat pedig már teljesen ki is hagytam. A Sora-sat nem tartottam rossznak, csak a végén a két Kyuubi volt nagyon nagy hülyeség, de Asuma halála előtt volt, volt benne Rasenshuriken edzés is, azt gondoltam, hogy igazi rész.

Ja de ez manga téma. Szóval a mangánál nagyon lassan játszódik a cselekmény, ami szerintem sokat elvesz az élményből, de ami benne van, az általában mondjuk 3 perc tömény cselekmény a 3,5 perc olvasásból, szóval jobb az arány, mint az animében. De mint mondtam, hangok hiányoznak, nem azért, mert nem szeretek olvasni, hanem mert animének kezdtem a Narutot és úgy szoktam meg.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 15:21:20 írta malakian666 » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #12500 Dátum: 12 ápr 14, 18:32:25 »

Ki a rákot érdekel? Szerintem a többséget igen, ahogy engem is. Ez idáig Kabuto volt az egyik olyan szereplő, akiről  szinte semmit sem tudtunk. Most végre itt egy kiváló alkalom. És mi van akkor, ha beképzelt egy kicsit? Madara még így is túltesz rajta.  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 18:36:26 írta TsunadeHime » Naplózva

Zer0
*

« Válasz #12501 Dátum: 12 ápr 14, 19:01:44 »

Igen az utolsó beszólásával madara viszi a túl nagy arc címet.
picassopeter: valóban van olyan kisebbség akit nem érdekel kabuto "elcseszett múltja", amit most látunk először, de ha téged sasuke "elcseszett múltja" érdekel, akkor nézd vissza azt, és ne a mangát fikázd... az uchiha mészárlós este úgyis 50 részenként szerepel egy flashbackben.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 19:02:19 írta Zer0 » Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12502 Dátum: 12 ápr 14, 19:10:20 »

Engem is érdekel Kabuto múltja.
Azt azonban egy kicsit érdekesnek találom, hogy DNS-eket vizsgált, de magában nem talált semmi olyan jegyet, amely egy bizonyos klán birtokol. Lehet csak nem tudja merre keresse a nagyvilágban a "családot".
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Zer0
*

« Válasz #12503 Dátum: 12 ápr 14, 19:15:30 »

Az alap gyors regenerálódása és a precíz csakrairányítása ilyesmi lehet, bár ez már itt off lesz.
Naplózva
samat
Vendég
« Válasz #12504 Dátum: 12 ápr 14, 19:48:05 »

Engem annyira részletesen nem érdekel Kabuto se senki más háttérsztorija csak dióhéjban engem a történet érdekel ami a jelenben van jó a vissza emlékezés is csak nem kell túlzásba vinni
Naplózva
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #12505 Dátum: 12 ápr 14, 22:23:22 »

Nekem nem volt semmi problémám a Pein-es grafikával, szokatlan volt, de annak a jóféle változatával. (:

Köszönöm a tanácsokat, hamarosan jövök a véleményeimmel én is, mert elkezdem olvasni a mangát, de most inkább elteszem magam holnapra. kacsint
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12506 Dátum: 12 ápr 15, 13:43:11 »

lol Nevet Amúgy szerintem ha már olyan erős, mint egy báb (azaz olyan kemény, mert fából van), akkor többet ér a csatában, mint a Kage Bunshin (ami egy ütéstől eltűnhet). Másik előnye, hogy bárhova beépülhet a fán és növényeken keresztül.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12507 Dátum: 12 ápr 15, 20:22:13 »

Még jó, hogy a modik az IP címet is látják.... de így megspóroltad nekik a fáradságot. Nevet

Azért nem semmi, hogy a japánok elnevezik Sisaknak a gyereket xD Kabutot nem szeretem,de infó jó, hogy jön róla.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #12508 Dátum: 12 ápr 15, 20:31:42 »

Naruto meg tonhalpástétom, most akkor melyik a rosszabb? x)
Naplózva
Naruto098
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12509 Dátum: 12 ápr 16, 16:34:47 »

Idézet
Madara meg tényleg eléggé durva,hogy hogyan játszik a kagékkal. Kb. úgy,mint egy gennin-el egy chuunin.

Naruto is genin
És egy Naruto vs Iruka?  ikszdé
Naplózva

Naruto TESCO gazdaságos kage bunshinja
Oldalak: 1 ... 832 833 [834] 835 836 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins