magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #12480 Dátum: 12 ápr 12, 20:03:09 » |
|
Megint egy unalmas rész azt viszont én se értem, hogy Sasuke miért könnyezik be egy kis Amaterasutol.. Amúgy lehet Itachi pont ezt akarja hogy Kabuto elmesélje neki az eddigi életét és ha megtudta hogy milyen esemény hatására lett Kabuto olyan mint amilyen most azt pl megváltoztatja és akkor a mostani Kabuto személyisége is megváltozik. Sasukétól meg többet várnék a szem műtéte után, de úgy látszik még se olyan durvus mint amilyennek gondoltam, mert ha tényleg ennyire képes akkor Naruto lazán bedarálja most, hogy kibékült a kilenc farkúval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #12481 Dátum: 12 ápr 12, 20:08:45 » |
|
Mondjuk én sehol nem láttam leírva olyat, hogy FMS-el nem vérzik a szem az Amaterasutól. Csak annyi, hogy nem romlik a látása, de javítsatok ki ha tévednék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12482 Dátum: 12 ápr 12, 20:15:07 » |
|
Igaz....bár én egyből arra asszociálok hogy akkor a szemvérzés is megszűnik.....hiszen susanoonál anno ömlött a szeméből a vér most meg vígan használja vérzés nélkül......fájdalmai viszont egyértelműen nincsenek szal lehet h vérezni vérzik de nem romlik a szeme......
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12483 Dátum: 12 ápr 12, 20:41:21 » |
|
Amúgy sem maga a szemgolyó vérzett, hanem körülötte Azt én kétlem, hogy egy bizonyos dolgot akarna megváltoztatni Itachi Kabuto múltjában, mert attól "jól" sülne el a dolog. 1. Az izanami nem megváltoztatja a cselekményt, hanem eldönti. Ha mégsem egészen így lenne, van jobb érv is. 2. 1 dolog megváltoztatása esetén, mi garantálná, hogy úgy sül el a dolog, ahogyan azt szerették volna? Mindenesetre nagyon neccesnek tűnik ez a technika, ha ennyit kell elemezni előtte, pláne harc közben. Egy néma shinobi ellen úgy tűnik cseszhetik a technikát Azért remélem jövőhéten már látjuk a jutsu hatását valamilyen formában.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 21:31:01 írta Daishi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #12484 Dátum: 12 ápr 12, 21:29:49 » |
|
igazából ha bármit is megváltoztat Kabuto múltjában az hatással van minden emberre akinek bármi köze van Kabutohoz és ez eléggé megkavarná a dolgokat szóval nem valószínű.... legalábbis nekem eléggé logikátlannak tűnik
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12485 Dátum: 12 ápr 12, 21:46:17 » |
|
Csakhogy ez nem Kabuto múltjában változtat meg valamit, hanem a jövőjében. Ahhoz viszont, hogy hatása legyen valamire a jövőben, ismernie kell a múltját, fontos döntéseit. Ezek ismeretében hoz döntést a jövőben bekövetkezendő dologról. Vehetjük úgy is, hogy olyan mint egy valószínűség vagy szerencse faktor, ami sokkal nagyobb eséllyel következik be a jutsunak köszönhetően, Itachi oldalán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12486 Dátum: 12 ápr 13, 04:12:32 » |
|
Egyébként kétlem hogy ninjaként 20 év alatt ne tört volna el az Eredeti szemüveg... Ha csak a chuunin vizsát nézzük akkor is eltört egyszer. Szal csak szimbólum.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #12487 Dátum: 12 ápr 13, 05:18:08 » |
|
Ott a pont a szemüveget illetően, durva lenne de mivan ha kabuto megtérne az izanamitól?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #12488 Dátum: 12 ápr 13, 12:47:29 » |
|
Ott a pont a szemüveget illetően, durva lenne de mivan ha kabuto megtérne az izanamitól?
JAAAAAAAAAAAA és segítene legyőzni Tobit na az nagy szám lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12489 Dátum: 12 ápr 13, 16:02:25 » |
|
Sztem úgy kell elképzelni az izanamit és az izanagit mint az orosz rulettet.
Az izanagi aktiválásakor mindegy, hogy üresen lősz, vagy repül a golyó, mert túléled mint tobi meg danzou.
Az izanaminál pedig lövés előtt eldöntöd, hogy ne legyen golyó, és akkor nem is lesz.
Valahogy így gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #12490 Dátum: 12 ápr 14, 08:39:37 » |
|
hát én nem hiszem, hogy Kabuto megtér... sőt sztem ez lesz az utolsó harca xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12491 Dátum: 12 ápr 14, 11:25:11 » |
|
Az nem értem mikor Itachi beszél miért gondolt Narutora?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12492 Dátum: 12 ápr 14, 11:27:55 » |
|
Mert legutóbb neki magyarázta, hogy ne mindent maga akarjon megoldani, hanem bízzon a társaiban, most meg Kabutónak próbálja ugyanezt beadni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12493 Dátum: 12 ápr 14, 11:45:12 » |
|
Az más kérdés, hogy létezik-e egyáltalán olyan személy akit társnak nevezne Kabuto . Pont ezért mondta Itachinak, hogy a kezdetetktől fogva senkije és semmilye sem volt, lehetősége sem volt, hogy másra támaszkodjon (vagyis a nővéren kívül).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 11:49:18 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12494 Dátum: 12 ápr 14, 12:50:31 » |
|
Ez a flashback még folytatódni fog a következő részben szerintem, mert valahogy elkerült a nővértől, összekerült a genin csapatával, valahogy megismeri sasorit, stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|