Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12420 Dátum: 12 ápr 10, 21:39:40 » |
|
ez a kérdés már bennem is felmerült.....mert ugye mutatták az FMS-t is Madaránál de mikor aktiváltaa rinnengant onnantól nem változott vissza a szeme ha pl susanoot használt.....2 in 1 az okés de jogos a kérdés h Nagato miért nem tudta használni a sharinganos skilleket? (újabb Tobi féle hazugság? mégse madara rinnenganja van berakva Nagatónak?)
Nem akarok offolni, de nem tudom hova írhatnám. LEhet beteg elméletnek vagy ötletnek tűnik, de szerintem Nagato apja Madara az anyja pedig egy Uzumaki. Mivel rendelkezik mind az Uchihák képességével mind pedig a Senjukéval képes volt felébreszteni a Rinnegant. Azért csináltak fel egy Uzumaki aki rendelkezik a senju vérvonallal, hogy legyen Rinegan és egy olyan ember aki képes alkalmazni a Rinne tenseit így vissza hozni az életbe Madarát. Ezt az elméletet elég régen találtam már ki, de eddig nincs semmi ami ellene szólnaxD Sharingannal meg azért nem rendelkezik mert elsőd legesen az annya képességeit örökölte.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 10, 21:41:13 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12421 Dátum: 12 ápr 10, 21:47:15 » |
|
Nem nagyon tudom, hogy ez megcáfolja-e, de mutatták az anyját meg az apját is amikor megölik őket a Konohai shinobik a háború alatt. Madara meg saját maga is felébresztette a Rinnegant. Emiatt nem lett volna szüksége egy gyerekre. Meg mintha valami olyasmit is említettek volna, hogy a Nagato által használt szemek valójában Madaraé voltak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12422 Dátum: 12 ápr 10, 21:50:30 » |
|
Hát izé....elég furcsa felvetés de igazából eddig tényleg nem szólt semmi ellene........de nem hiszem h madara erre ment volna.....szerintem azért se mert hiába rokon klán az uzumaki meg a senju ha tsunadéban nem ébredt fel a vérvonal egy uzumakiban még kevesebb rá az esély.....
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12423 Dátum: 12 ápr 10, 22:17:48 » |
|
Tsunadéban azért van még a Senju vérvonalból csak mint unoka nagyon felhígult. Másrészt a mangában az biztos, hogy szerepelt Nagato megmenekülése és a szüleinek legyilkolása. Madarával kapcsolatban biztos, hogy ismerte Nagatot gyerekkorából, hiszen amikor most megjelent azzal kezdte, hogy ez a Nagato kölyök tényleg túlélte. Tobi pedig mondott egy olyasmit, hogy ő a szem tulajdonosa és ő adta ezt a szemet Nagatonak. És itt akkor fennáll egy kérdés. Biztos, hogy az a szem amit Tobi átadott Nagatonak az Madaráé volt? Arra sincs bizonyíték, hogy az a szem Madarától származott volna. Ilyen szempontból azt sem lehet kizárni, hogy Tobi is valamikor régen kifejlesztette a Rin'negant és azt adta át Nagatonak. Viszont az is tény, hogy Nagatonál mégis később éledt fel amikor megölte a két shinobit akik kiakarták rabolni őket. Túl bonyolult ez, hogy kideríthessük az igazságot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 10, 22:26:48 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #12424 Dátum: 12 ápr 10, 22:46:09 » |
|
Nem akarok offolni, de nem tudom hova írhatnám. LEhet beteg elméletnek vagy ötletnek tűnik, de szerintem Nagato apja Madara az anyja pedig egy Uzumaki. Mivel rendelkezik mind az Uchihák képességével mind pedig a Senjukéval képes volt felébreszteni a Rinnegant. Azért csináltak fel egy Uzumaki aki rendelkezik a senju vérvonallal, hogy legyen Rinegan és egy olyan ember aki képes alkalmazni a Rinne tenseit így vissza hozni az életbe Madarát. Ezt az elméletet elég régen találtam már ki, de eddig nincs semmi ami ellene szólnaxD Sharingannal meg azért nem rendelkezik mert elsőd legesen az annya képességeit örökölte.
Szerintem meg Madara apucija vagy anyucija volt Uzumaki és ezért élt olyan sokáig. Ha Madara szemeit kapta meg akkor nincs gond nem tűnt el egy szempár viszont ha Nagato sajátja volt ténylegesen akkor Madaráé eltűnt. A Rinnegan képességeiből pedig lehet az "Uchiha ági" dolgok azért nem voltak használhatóak, mert Nagato nem rendelkezett vele.(vagy nem volt tehetsége hozzá, mert ugye a szem is csak egy eszköz... függ a használójától mire képes +hasonló rizsa.)
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Terumi Mei
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Mizukage
|
|
« Válasz #12425 Dátum: 12 ápr 11, 00:28:35 » |
|
Nagato szüleit mutatták a mangában, amikor megölték őket. Az anyja tuti vörös hajú volt, esetleg, ha csak az apja nem a mostohaapja volt, de nem hinném, hogy Nagato apja Madara lenne. Egyébként a mangából kiderül, hogy a Rinnegan kié. Tobi szerint ő adta ezeket a szemeket Nagatonak, de eredetileg az övé voltak (Tobi ugyebár Uchiha Madarának vallotta magát jó sokáig, aztán Senki lett), Madara pedig említette, hogy a halála előtt sikerült felélesztenie ezeket a szemeket.
|
|
|
Naplózva
|
"Mégis mi van akkor.... ha ostoba vagyok? Már az elejétől fogva nem voltunk több, mint egy csapat idióta. Azért jutottunk el ilyen messzire, mert nevetséges álmokat kergettünk. Még meg kell másznunk az emelkedőt. Nem halhatunk meg itt, visszazuhanva a hegy lábához!"
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12426 Dátum: 12 ápr 11, 11:46:23 » |
|
Itt van a következő rész. Folytatódik az Itachi, Sasuke és Kabuto harc. http://www.mangareader.net/naruto/582
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 11:47:52 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #12427 Dátum: 12 ápr 11, 11:49:14 » |
|
Köszi szépen rini67 Elolvasom és írok véleményt is Hm, elolvastam. Az események nem igazán haladtak előre, de legalább megtudtunk valamit Kabuto gyermekkoráról. Most ismét idegeskedhetek egy hétig, hogy mi lesz a folytatásban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 11:56:07 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12428 Dátum: 12 ápr 11, 12:16:41 » |
|
Nem erre számítottam az előző rész vége alapján. Az eleje még követte az ott látott cselekmények lehetőségét erre valahogy mintha valami teljesen más jutott volna Kishimoto agyába és elvesztette a fonalat. Jött egy teljesen más cselekmény szál. Az ilyet nagyon nem szeressem. Most azért arra kíváncsi vagyok, hogy ehhez az emlékszálhoz van valami köze az Izanami technikának? Ha nem, akkor morcos vagyok. Semmi bajom a visszaemlékeztetős részekkel csak mostanában mintha túlságosan is sok lenne belőle.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 12:36:34 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12429 Dátum: 12 ápr 11, 12:19:16 » |
|
Hát ez tényleg nem volt 1 nagy eresztés... tele a hócipőm a pápaszemű életútjával, adja ki egy könyvben aminek a címe lehetne: "Hogyan sunyuljunk a hatalom megszerzéséig" aztán akit érdekel elolvassa. Mellesleg az tetszett, ahogy Sasuke 1 pillanat alatt körbeamaterasuzta magukat védelem gyanánt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12430 Dátum: 12 ápr 11, 12:59:51 » |
|
Valamivel jobban örültem volna, ha ez az animébe kerül bele. Ott 1,5 percben lerendezték volna, itt meg több mint a fejezet fele volt. Kabuto technikája igencsak brutális. Izanami hatása meg majd kijön, mikor ki kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #12431 Dátum: 12 ápr 11, 13:33:29 » |
|
Mikor megláttam a fejezet címét ,hogy "Nothing" már sejtettem ,hogy ez szörnyű lesz...és igazam is lett sajnos ,nagy büdös semmi nem történt ,igazából még sok értelme a vissza emlékezésnek sem volt .Van még egy csomó szál meg rejtély a történetben ,ideje lenne haladni előre ,nem húzni a dolgokat ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #12432 Dátum: 12 ápr 11, 13:38:41 » |
|
Néha ilyen fejezetek is kellenek. Lehet szidni, de jobb, mint a semmi. Így legalább még jobban várunk a következő, eseménydúsabb részre. Én személy szerint kíváncsi vagyok a kagék harcára is. Remélem, hogy K. arra is időt szakít a közeljövőben. Vajon hogy fog történni? Először Kishi befejezi ezt a harcot és az után tér át a másikra? Vagy pont a harc vége előtt kapunk egy kis Madarás harcot is? Aztán amikor az a harc dőlne el, jön a Naruto vs Tobi? És eközben még lesz reeengeteg visszaemlékezés, gondolom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 13:46:59 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12433 Dátum: 12 ápr 11, 13:43:30 » |
|
Én már nagyon régóta várnék valami izgalmas, eseménydús részre, de hiába . A cím viszont végre igazán jellemzi a mangát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #12434 Dátum: 12 ápr 11, 14:16:21 » |
|
Ha visszaemlékezés akkor Kabutonak hamarosan annyi lesz... Amúgy igen ez így mangában nem jó most. Majd amimében meg megy az hogy ez filler de nem az:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|