24 nov 01, 02:22:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 822 823 [824] 825 826 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511891 alkalommal)
0 Felhasználó és 116 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #12345 Dátum: 12 ápr 06, 09:17:15 »

Ájájájájáj... Kabuto kezdi átvenni ezt a nagyon manipulatív szerepet, van hozzá tehetsége az biztos!
Szinte forr a levegő hármójuk közt, kezdek kicsit izgulni ettől az új dojutsutól is amit Itachi említett... vhogy tényleg olyan mint Tobi mesélte még Konannak hogy a Sennin két képességből uralta az élet teremtését (tudjátok, amiből lettek a bijuuk!

Mindenesetre már várom h fogják Kabutot porrá zúzni! Nevet  Ördögi
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12346 Dátum: 12 ápr 06, 10:24:23 »

Remélem, hogy lesz itt még izgalom és nem az izanami lesz az utolsó jutsu meg látványos vagy cseles fogás a harcban......eléggé illúzióromboló lenne azután ahogyan beharangozta Kishi h ez az egyik sorsdöntő harc.....
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
IndianA
Kezdő Jounin
*

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #12347 Dátum: 12 ápr 06, 10:34:20 »

Gondoljunk csak bele: most hogy Itachi használja az Izanamit, kb. 99% hogy az Edo tensei feloldódik. Mi ennek a következménye? Az hogy már megölhetik Kabutót, vagyis a 2 Uchiha zseni teljes erőböl harcolhat.
Akárhogyis, mindenképpen nagy harcot vár mindenki, kicsit gáz lenne ha Kabutót egyből megölnék...
Vagyis, Kabutó Sennin-formája még tartogat meglepetéseket, ha már 2 Uchihával eresztette őt össze Kishi.
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12348 Dátum: 12 ápr 06, 10:55:11 »

Itachi használja az Izanamit, kb. 99% hogy az Edo tensei feloldódik.
2 Uchiha zseni teljes erőböl harcolhat.
Csak az lehetne a bökkenő ha Itachi is megszünne. (bár ezzel kapcs már voltak fejtegetéseim ezért már nem megyek bele amíg nincs új infónk)

Minden esetre én Madara felbukkanására számítanék ezen a harcszintéren.
Túl sok nekem ez a három harcszintér, s így kettőt összevonna s még Kabuto előjöhet 1-2 zombis figurával.
Narutonak Kushina előhozatala lenne igazán ....,   - értitek.
Fel lehet ő készülve rendesen.
Csak az a pici varjús sharinganra kellett volna még gondolnia Nevet
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #12349 Dátum: 12 ápr 06, 10:55:50 »

Az Izanagihoz kell a "Senjuk ereje" , de ez gondolom az Izanamihoz is kell... itachi hol rendelkezik ilyesmivel???? Gondolkozik
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12350 Dátum: 12 ápr 06, 11:00:42 »

Hát mivel használni fogja valószínűleg, így nyilván ehez nem kell senju dns xD Itachi nem az a fajta aki ilyeneket gyűjt szóval csak arról lehet szó, hogy ahoz nem kell.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12351 Dátum: 12 ápr 06, 11:01:01 »

Nincs az kőbe vésve h Uchiha csak Uchiha klánból választhat magának párt  Kúl
Valamelik anyai ági felmenője lehetett Senju. Mindazonáltal azt sem lehet kizárni h nem is kell hozzá.
Két ellenséges klán(ország) között szoktak diplomáciai házasságokat kötni.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 11:02:14 írta Fr33man » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12352 Dátum: 12 ápr 06, 11:06:42 »

Attól, hogy az izanagihoz kell, még nem törvényszerű, hogy az Izanamihoz is... Hacsak Kabuto nem fecskendezett minden edo-zombijába Hashi dns-t, akkor Itachinak nincs ----> nem kell hozzá a mocskos senjuk ereje... Én ennek örülnék a legjobban. Legyen egy csak Uchiha Kinjutsu, amihez nem kell más klán ereje, de nagy az ára és kész.
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12353 Dátum: 12 ápr 06, 11:08:27 »

Nekem csak az furcsa egy kicsit az izanamival kapcsolatban, hogy Sasuke biztosan olvasta a táblákat, mégsem tudott róla.
Jelenleg úgy néz ki, hogy az egész világon csak Itachi ismeri, vagy sokkal nagyobb az áldozat érte, mint az izanaginak. Tobi csak ismeri az izanamit?! Leglábbis kellene, mégsem használta. Ehelyett Konan ellen szem lecsuk izanagi, mert ugye bespájzolt szemekből. Jelenleg azt gondolom, hogy nagyobb ára van az izanaminak, mint az izanaginak.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12354 Dátum: 12 ápr 06, 11:12:07 »

Olvasta csak szerintem nem az MS-el mint Itachi....mert ugye ahogyan fejlődik a szemed egyre több infót tudsz leolvasni a tábláról....és nem hiszem h Sasuke a MS megszerzése után és bosszúja tervezgetésekor hazaugrott Konohába és olvasgatta a táblát..... ikszdé
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12355 Dátum: 12 ápr 06, 11:14:28 »

Igen, de igazából elsőnek szaszke mikor elolvasta a táblát, utána azt mondta, hogy már érti, pedig akkor még sharinganja sem volt, és ugye azt anélkül elvleg el se lehet olvasni  >.<# De szaszke azóta mióta mangekyouja van szerintem még nem olvasta, itachi viszont valószínűleg igen.

ui.: Sorrow ikszdé megelőztél
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #12356 Dátum: 12 ápr 06, 11:17:34 »

Én simán el tudom képzelni, hogy valami olyasmi lesz, hogy kiderül, hogy Itachiban is van némi Senju-vér, mivel ha benne van, gondolom lenne Sasukéban is, ami egy újabb lehetőség rá, hogy Sasukéból Narutónak még keményebb ellenfél formálódjon. Nem mondom, hogy nekem olyan nagyon tetszene, hogyha az utolsó fűszálban is Senju gének lennének, de egy logikus lépésnek tartanám Sasuke erejének növeléséhez - amire szüksége is lesz.
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12357 Dátum: 12 ápr 06, 11:38:28 »

De a Tsotsukával lett végleg lepecsételve.......Sasuke senju dns-el??? ez már elég abszurd lenne.....nagyobb esélyt látok h Narutóban ébredjen fel hiszen eddig is láthattuk h már igen csak hatással van a fa elemre.......Sasuke inkább a rinnengant szintet érné el......de ezt egyszer már kitárgyaltuk h mindkét eset már bleaches agyontápolás lenne..Sasuke és Naruto a jelenlegi szintükön is eszméletlen erősek a jelenlegi kagéknak igen csak meggyűlne velük a bajuk......nem hiszem h most kéne még őket tápolni (egy jó darabig biztosan nem) hiszen így is bekerülhetnek már szerintem simána  történelem legerősebb shinobija közé.....
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12358 Dátum: 12 ápr 06, 11:57:09 »

xD Mióta megszerezte a mangekyout azóta az a terve hogy megy, és elpusztítja konohát. De azóta még nem jutott el odáig. Ha egyszer elmenne, akkor biztos megejtené azt is. Először szépen meglátogatná az uchiha házat, utána meg elkezdene tombolni Mosolyog Ha már oda menne, akkk utána biztos nem jönne vissza, hogy jó 2 hét mulva lerombolom, hanem akkor már le is rombolná. Bár pein után nem lenne nehéz, yamato kis faházait Mosolyog
Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #12359 Dátum: 12 ápr 06, 12:13:23 »

...amúgy vicc, hogy a történet két eddigi főgonoszát Itachi intézte el végleg, és úgy néz ki, a harmadikat is ő fogja...

Most nem akarok trollkodni vagy ilyesmi, de régen láttam/olvastam a mangát kisebb kihagyás után vettem fel újra a fonalat,de... Milyen eddigi 2 főbossról beszélsz? Én csak Orochimaruról tudok és Nagato meg, h kerül összefüggésbe Totsuka kardjával?-Ő végelgyengülésben halt meg  ikszdé

Ui:
...az Izanami pedig egy ilyen instant győzelemnek hangzik..

Öregem azt hittem meghalok ezen  ikszdé

Sasuke győzte le Orochimarut és Konoha (vagy ha úgy tetszik, Naruto) győzte le Peint és térítette meg Nagatot, csak azt mondtam, hogy Itachié volt a feladat, hogy véglegesen elintézze őket (az újjáélesztett Nagatot is ő zárta el Tostsuka kardjával, 550. fejezet körül), amikor előjöttek a legerősebb fullos formájukban. Narutoban sokszor túl erősek a gonoszok, Orochimarut betegség közben győzte le Sasuke, Nagato meg ugye jófiú lett és abba halt bele, amikor visszajönnek meg kell Itachi, mert még mindig csak ő olyan pro, hogy kezelni tudja őket.

Izanamit úgy adta elő Itachi, hogy már előkészítette és most ezzel vége az Edo Tensei-nek.

Sasuke most van olyan szinten, mint Madara Kyuubi nélkül volt, Naruto talán még erősebb is nála, és Madara neve is legendaként maradt meg, nem kell új erőket kapniuk, a meglévőket tökéletesítsék.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 822 823 [824] 825 826 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins