24 nov 01, 01:12:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 821 822 [823] 824 825 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511531 alkalommal)
0 Felhasználó és 138 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12330 Dátum: 12 ápr 04, 20:34:21 »

Tobi használt már rinneganos jutsut, a láncos cucc az volt nem? Arra viszont semmi jel nincs, hogy susanoo-t tudna használni, főleg úgy, h ahoz mindkét szemben felkell, hogy ébredjen a mangekyou sharingan, Tobinak meg nem tudjuk, h a sharinganos tud-e mangekyout egyáltalán, a másik meg micóvel egy lopott rinnegan, így susanoot kétlem, hogy tudna használni.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12331 Dátum: 12 ápr 04, 20:34:56 »

Paintal kitörlöd a szöveget és beleírod a saját szöveged bye bye Nem kell hozzá szuper Photoshop tudás Nyelvesít

Am meg Itachi eléggé OP lett.
feeeera nem az számít hogy kinek milyen jutsuja van, hanem az hogy ki hogy tudja használni azokat.
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Mach5
Jounin
*

« Válasz #12332 Dátum: 12 ápr 04, 20:45:04 »

Ám belegondolva, hogy itachi az ms erejét milyen jól kibírja használni meg milyen jó a gondolkodása kíváncsi vagyok mire lett volna képes fms-el ha sasuke ms-ét elveszi:D Akkor már nagyon brutál lett volna itachi hisz nem csak megvannak a brutál technikái is meg brutál védelem, hanem megvan hozzá a gondolkodása meg a higgadtsága, hogy abból is a maximumot kibírja hozni. Szerintem MS Itachi FMS Madara közelébe már lehet mi lenne ha itachi fms lenne... Nevet 2legerősebb kage se bírná akkor őt megállítani:D
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12333 Dátum: 12 ápr 04, 20:47:31 »

Hát igazából mégis csak edo zombi most, szóval nem kell spórolnia az ms-el, máskülönben nemlenne ennyire PRO.
Madarának se lenne ennyi önbizalma, ha nem lenne edo zombi Mosolyog
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
UzumakiPetra
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12334 Dátum: 12 ápr 04, 20:55:04 »

Bár nem vagyok jó angolból, de nagyon örülök az új résznek. Mint sok más ember, én is meglepődtem az Izanami-n. Egy emberke írta, hogy: "Sasuke: Izanami? Az meg micsoda? Még sosem hallottam róla.
Itachi (súgja): Ezzel nem vagy egyedül, de elő kellett álnom valami frappáns dologgal, mostmár tart valamitől, ezért előbb utóbb óvatlan lesz." - ehhez hasonlóra gondoltam, hisz a nagyszerű Itachitól minden kitelik. Faceg Volt is már rá példa. Nevet
A Naruto legelején nagy Sasuke fangirl voltam, de azután, hogy elhagyta Konohát, esett a szememben. Már 2-3 rész óta érzem, hogy kezd egy kicsit újra a régi lenni. Szeretem az Itachi & Sasuke fejezeteket - jobban, mint a Kagék vs. Madara harcot -, viszont jó lenne, hogyha visszatérnék a következő részben Narutóékhoz. Öcsi és Kurama remélem kiütik "Senki"-t - persze nem könnyedén. smirksweat
Naplózva

Dél-Korea & Japán ^.^
malakian666
Vendég
« Válasz #12335 Dátum: 12 ápr 04, 21:04:53 »

Nem tudom, nekem nagyon ellenszeves lenne, ha Tobi elkezdené ordítani, hogy Shinra Tensei meg Bansho Tennin. Ráadásul csak fél szemében van Rinnegan.
Ha úgy használná, mint Nagato, akkor már a harc elején nem kellett volna bijuukkal szórakozni, elég lett volna annyit mondani, hogy Chibaku Tensei, nem olyan fáradt, mint a halálán lévő Nagato egy fél falu kiirtása meg lerombolása után, úgyhogy akár nagyobbat is összehozhatna.Meg akkor simán beteleportálhatna Naruto elé és szellem módban nyelhetné a ninjutsuit, meg tépkedhetné Gai meg Kakashi lelkét, ők nem tudják visszahúzni és ő sem lenne sebezhető, mert nem szükséges hozzá a szellem mód megszüntetése. Szóval a Rinneganjától én nem várok sokat, fa elemet sem használ, csak van neki Senju DNS-e, meg Rinneganja, hogy a többi képessége erősödjön tőle.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12336 Dátum: 12 ápr 05, 00:08:04 »

Tudjátok, hogy min csodálkozom. Azért Kishi jól megkeverte a két oldal lehetőségeit és technikáit. A Shintoizmusból kikerülő istenségeket oda párosította az Uchihákhoz, míg az alvilági gonosznak beállított démonokat pedig Naruto mellé állította. Ez elég furcsa hiszen a történetben az Uchihákat mutatja a rossz fiúknak és a Senjukat illetve Narutoékat a jó képviselőinek. Mégis a párosításban Narutohoz, tehát a jókhoz próbálja csatlakoztatni a gonosz démonokat, míg az Uchihákhoz, tehát a rossz megtestesítőihez a teremtés isteneit, illetve azok gyermekeit varázslat formájában.
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12337 Dátum: 12 ápr 05, 08:37:55 »

Ez valóban egy elgondolkodtató gondolatmenet rini.
A régmultban Rikodu (vagy hogy írják  Pirul)sennin a ninjutsut is a béke kedvéért vagy ha jobban tetszik a békéért teremtette meg. (Legalább is valami ilyesmi rémlik)
Ninjutsut mint ezközt vesszük figyelemben akkor az a fontos ki a "használó" s nem pedig az ezköz mibenléte.

Mindd két "használó" (Uchiha - Senju) eredetileg a béke megteremtésén fáradozott.
Ezen elémélet alapján mindd a két klán ezközei a béke megteremtését szolgálják, vagyis a béke ezközei.

Ez elég furcsa hiszen a történetben az Uchihákat mutatja a rossz fiúknak és a Senjukat illetve Narutoékat a jó képviselőinek.
Véleményem szerint ez így nem teljesen pontos.
Mindd a két klán felbérelhetőek voltak. Bárkinek a szolgálatába álltak aki megtudta fizetni őket.
Itt a jó s a rossz közöt kissé nehéz külömbséget tenni.
Mindd a két klán a békét akarta, belefáradtak az értelmetlen harcokba.
Tény h az Uchihák lázadást terveztek, de nem mindenki volt benne.
A három öreg tanácsos között lehettek Senjuk is, de ha nem voltak akkor is a Senjuk hibás döntéseik vezettek ahhoz h az Uchihák lázadást fontolgattak.
Nehéz itt eldönteni ki a jó s ki a rossz. Nem elképzelhetetlen h Senju áll az Uchihák kiirtása megett.

Úgy bántak velük bizonyos értelemben mint a senkikkel vagy mint a szeméttel.

« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 08:38:37 írta Fr33man » Naplózva
Franksa
Újonc
*

« Válasz #12338 Dátum: 12 ápr 05, 12:21:09 »

Valaki megemlítette már azt, hogy Sasuke olvasott már az Izanagiról, azaz tudott róla Danzou előtt is? Most úgy tűnt, mintha meglepődött volna, azaz az Izanamiról nem olvasott ugyanott. Ebből lejöhet egy olyan következtetés is, hogy az Izanami még inkább tiltott, ezáltal erősebb, mint az Izanagi. Persze ez csak feltételezés.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 12:21:51 írta Franksa » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #12339 Dátum: 12 ápr 05, 14:46:43 »

Idézet
Kabutot meg is lehetne ölni, megnéznék egy Madara vs. Sasuke és Itachi harcot.

Amióta megláttam madarát azóta én is megnéznék Madara vs Sasuke+Itachi harcot:D Remélem lesz is olyan milyen jól nézne ki a három uchiha zseni egymás ellen. Az akkori legerősebb uchiha+legerősebb senju dnsel vs mostani két legerősebb uchiha:D Biztos izgalmasabb harc lenne mint ez a madara vs 5kage és madara legalább látná, hogy most is vannak még tehetséges uchihák akik talán még őt is túlbírják szárnyalni (Igaz itachi már nem hisz már hallott, de MS-el is eléggé erős)
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #12340 Dátum: 12 ápr 05, 19:15:44 »

Így már is érthetőbb számomra, mint angolul  bow ikszdé Szóval az Izanagi párja az Izanami. S hogy használni tudja, feláldozza a szeme világát, hogy végül ők kerüljenek ki győztesnek. Itachi...  Pirul ahogy ő mondta: Konohai Itachija vagyok. Nevet
S Milyen igaza van Kabutonak is. Sasuke csak azért lett ilyen, mert Itachi "azt" csinálta a családdal, és vele is. Mint egy vászon, amit olyanra lehet festeni amilyenre akarod.
Ha ezek után sem jön meg az esze, egye meg Kabuto ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
magicnkr
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Turbózombi véruszkár

« Válasz #12341 Dátum: 12 ápr 05, 19:39:10 »

Most akkor az edo tensei miatt nem vakul meg Itachi?
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12342 Dátum: 12 ápr 05, 19:50:33 »

Majd ha használja, akkor meglátjuk, hogy mi egyáltalán a technika ára. Attól, hogy az izanagi párja, még nem biztos, hogy ez is szemlecskódással jár.
Én még nemm vok vmi perfekt angolból, szóval csak most olvastam el a mangát, de ekem ebből az jött le, h az izanagi a már megtörtént dolgokon tud válzotatni, az izanami meg megmondja, hogy mi történjen a jövőben. Bár nem vagyok benne biztos, itachi kevésbé árnyaltam, és költőien is fogalmazhatott volna xD
Naplózva

medve91
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12343 Dátum: 12 ápr 05, 20:27:39 »

Akiket érdekel itt van az Izanagi és Az Izanami kapcsolat az úgymond "valóságban" Nevet

http://www.univerzumiskola.hu/japanmit.htm

Ja és Megtalálható benne még Susano'o,  Kagu Cucsi(Az Animében szereplő név: Enton: Kagu-Cucsi) Tsukuyomi, Amaterasu kapcsolatok is, érdemes elolvasni Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 20:34:47 írta medve91 » Naplózva
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12344 Dátum: 12 ápr 05, 21:34:52 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/581/17

Ezen az oldalon mielőtt Sasuke megemlíti az izanagit, szerintem Itachi azt akarta felvezetni, amit ő fog használni, magyarán az izanamira érthette, hogy 5 érzékszervre hat és a szeme világába kerül.

(Tudom hogy az izanagira is igaz, de ha belegondoltok csak azért jött szóba az izanagi mert Sasuke rávágta, de nekem inkább az jön le, hogy az izanamit akarta ezzel felvezetni Itachi, és az izanagi csak Sasuke miatt jött szóba [meg persze hogy Kishi bemutassa a kettő közötti viszonyt])
Naplózva
Oldalak: 1 ... 821 822 [823] 824 825 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins