24 nov 01, 02:17:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 807 808 [809] 810 811 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511812 alkalommal)
0 Felhasználó és 64 vendég van a témában
Gaburieru
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #12120 Dátum: 12 márc 23, 21:57:34 »

Szerintem Sasuke azért csinálja úgy azt, amit csinál, mert egyszerűen nem akar semmihez és senkihez sem kötődni. Miért is érdekelné őt akármilyen ügye is az Akatsukinak? Az ő szemei előtt csak a bosszú lebeg, jelenleg a Konoha elleni. Miután véghez vitte a célját, úgy gondolom az sem érdekelné különösebben ha meghalna. Legalábbis én ezt szűrtem le az eddigi viselkedéséből. Aztán remélem Itachi beszél majd a fejével és kicsit észhez téríti MosolyogMosolyog.

u.i.: Na ki is raktam ^^.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12121 Dátum: 12 márc 23, 23:34:41 »

Ez nem feltétlenül állja meg a helyét. Mármint, hogy Sasuke nem térhet jó útra. Pont az ellenkezője jöhet be. Ha a  mangaka azt akarja bemutatni Sasukével, hogy a legnagyobb mélységekből is lehet visszatérés akkor meg is oldja. Ezért taszította olyan mélyre a sötétségbe. Hogy ezt milyen módon képzeli el és valósítja meg az majd a jövő zenéje. Azért voltak Kishimotonak olyan jelzései a beszédeiben, hogy nem feltétlenül lesz Sasuke és Naruto mindent eldöntő csata. Most például úgy érzem, hogy talán elkezd egy kicsit visszatérni a sötétségből, de kérdés az, hogy Tobi hova tudja majd még rántani. Mert talán ez lesz a vízválasztó, hogy tud Itachival beszélni és azért látható az is, hogy Tobi képtelen teljesen irányítása alá vonni.
Naplózva
par_nandor
Újonc
*

« Válasz #12122 Dátum: 12 márc 23, 23:39:44 »

Jiraiya,naruto és kabuto volt képes eddig elsajátítani a senjutsut,és ne is legyen más képes rá. .
Szerintem Minato is képes volt a bölcs formát használni.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12123 Dátum: 12 márc 24, 09:21:22 »

Jiraiya,naruto és kabuto volt képes eddig elsajátítani a senjutsut,és ne is legyen más képes rá. .
Szerintem Minato is képes volt a bölcs formát használni.

Konkrétan ki lett mondva, hogy csak Jiraya. Szóval ezzel Tsunade is kiesett (meg a Yondaime meg a Harmadik is).
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12124 Dátum: 12 márc 24, 09:22:02 »

A Naruto vs Madara harcot jelen helyzetben kizártnak tartom. Madara elvan a kagékkal, Naruto meg Tobival. Amire meg Naruto elbánik Tobival addigra a kagék is végeznek. (vagy a csatával, vagy az élettel  smirksweat)
Nem hiszem, hogy Tobira utalt volna a varangy, de ki tudja. Ennyi erővel magára Rikudou-ra is utalhatott.
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #12125 Dátum: 12 márc 24, 10:15:23 »

A lényeg pedig, hogy előbb utóbb úgy is kiderül ki lesz az az ember, akinek hatalmas ereje lakozik a szemében, és megküzd Narutoval.

Hát én is reménykedem benne, hogy Sasukénak megjön az a csöpnyi megmaradt esze. ikszdé
Nekem eleinte Sasuke volt a kedvencem, és utáltam Naruto folytonos optimizmusát, és hogy egyszerűen hiperaktív volt a sima Naruto részekben, de aztán ahogyan mindig civakodtak megkedveltem Narut is.  Hümm-hümm

S volt az a rész, mikor Gaarával a csunin vizsgán összecsaptak, és akkor Sasuke elismerte, hogy igenis a barátainak tartja Narutot, és Sakurát és hogy nem engedi, hogy bántsa őket.

De aztán még is... ellenük fordult, és összecsapott Narutoval a végzet völgyében. A shippuudent is csak emiatt néztem meg, hogy megtudjam mi is lesz velük, de azóta persze nyomon is követem minden részét  Ördögi + olvasom a mangát is.

Ami Itachit illeti, remélem a csata után megtudják beszélni egymással, amit kell.  Pirul
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12126 Dátum: 12 márc 24, 12:10:43 »

Moderátor:
Sasukének van saját témája is. A vele kapcsolatos bővebb elmélkedéseket inkább ott. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12127 Dátum: 12 márc 24, 12:33:09 »

Ez a rész elég jól sikerült, kellett már valami vérfrissítés a mangában, az hogy kubo is sennin-é vált eléggé meglepett, de végülis jó ötletnek tűnik
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #12128 Dátum: 12 márc 24, 14:15:54 »

Kabuto elég erős lett....nem is kicsit. Nem mondom hogy itachi meg sasuke nem győzi le, de megölhetni sem ölthetik akkor nehéz. Kis ideig eltart mire hozzájutnak az infóhoz amivel meg tudják állítani az edo tenseit, de addig a kis kagék meg szenvedhetnek madarától  Ördögi.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12129 Dátum: 12 márc 24, 17:38:22 »

Madarát xtem már most elintézik vhogy, ha nem is lepecsételéssel fog eltűnni, h feltűnhessen még xDD
De kabuto még nem most fog meghalni szerintem, mert neki nem létezik, h ennyi lett volna a szerepe, h megidézi az edo zombikat és mást nem is csinál xD
Meg túl magabiztos is ahoz, h őt túl könnyen le lehetne győzni. Bár itt van itachi, xDDD szóval győzni fognak csak kabutonak biztos van vmi trükkje, h a végén ne haljon meg, meg megölni am se akarják szóval. Viszont miután feloldatták vele az edot, gondolom nem lenne szándékukban futni hagyni...

Majd akkor itachi totsuka kardjából előmészik orochimaru xD és a hebi visszatér. xDDD

Szerk.: A hebi visszatérrel, orochimarura gondoltam, mint a kígyó~hebi. Mármint ha nem te is erre gondoltál:) 
              (jedi) xDDD
Madarát szerintem fel fogják oldani, mármint az edo tensei alól. A kagék nem úgy tűnnek, mintha most képesek lennének legyőzni őt, de mégsem halhat meg most mind. xDD
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 19:40:21 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
samat
Vendég
« Válasz #12130 Dátum: 12 márc 24, 21:23:31 »

Szerintem Kabuto nagyon erős és az a harc kérdéses de Madar meg elégé okos biztos talál rá módot hogy kiszabaduljon az edo tenseiből és aztán nem a kagékal játszadozik hanem nekimegy tobinak hogy miért így idézte meg vagy valami ilyesmi
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12131 Dátum: 12 márc 24, 23:40:46 »

Samat: Teljességgel lehetetlen amit írtál. Ugyanis kabuto hagyja madarának,hogy azt csináljon,amit akar. Tehát nulla oka van kiszabadulni az edo-ból(nem értem mi nem világos azon,hogy azt csinál most ,amit akar,még kabuto meg kérdezte őt,hogy nem akar-e menni narutot elkapni,és teljes mozgás szabadságot ad neki). Kettő, itachi a kotoamatsukami (még nagyobb erejű,mint az izanagi)genjutsuval szabadult ki,és méghozzá külső segítséggel. Ha madarának akármilyen oka is lenne kiszabadulni,ide kevés az,hogy okos,vagy erős,ide rohadtul kevés. "Neki megy tobinak,hogy miért így idézte meg,vagy ilyesmi". Ha ez így lenne,akkor madara egy pszivopata állat and end of the story. Ugyan már. Más dolga sincs,mint hogy egy ilyen apróságon fennakadni,örüljön,hogy egyáltalán megidézte valaki valahogy. Tobira jelenleg semmi oka sincs rátámadni. Főleg,hogy előtte inkább egy csomó,fontos dolgot kéne megkérdeznie,mint hogy a tervek szerint megy-e tobi,mi történt az elmúlt pár évtizedben,amíg halott volt,stb.
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12132 Dátum: 12 márc 25, 01:46:33 »

Felhívást adnék a naruto-kun.hu csapatának. Látom,hogy a naruto manga fordítását igencsak későre(10-11-re) tudjátok befejezni,olykor átcsúszik csütörtökre. Nekem szerdán tengernyi szabadidőm van ,az angol tudásom perfekt,mivel Angliában élek jelenleg. Viszont eddig nem szorultam rá ilyen dolgokra,mint a fordítás,így nem is tudom hogyan kell művelni. Ha egy hasonló rangban lévő személy ,mint csakra, leírná nekem ,hogy milyen programmal és hogyan kell csinálni a szerkesztést,én biztosítom azt,hogy azok az emberek is hamar megkaphassák a heti adagjukat,akik nem tudnak angolul,mégpedig jó minőségben és érthetően. Azt tudom,hogy mivel ez képfájl,nem lehet csak úgy kivágni belőle,ezért rá kell másolni szövegdobozt,na de ennél a résznél elakadtam,szóval remélem megfontoljátok az ajánlatom.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #12133 Dátum: 12 márc 25, 01:58:07 »

kétlem hogy naruto béka sage cucca jobb lenne a sárkányénál. Kabuto ellen az ő sennin teknikája nem bitos ogy működne elvégre egy sokkal erősebb, komolyabb állat, és a saárkány a japánok nagy bálványa aki mindig mindenben a legjobb.....
Naplózva
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12134 Dátum: 12 márc 25, 09:00:00 »

Remélem nem így van, lehet hogy ők nem is fognak harcolni Mosolyog
De még ha így is van, Naruto remete formája tökéletes, amíg Kabutóé még nem igazán Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 807 808 [809] 810 811 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins