25 feb 17, 15:35:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 806 807 [808] 809 810 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2636405 alkalommal)
0 Felhasználó és 147 vendég van a témában
malakian666
Vendég
« Válasz #12105 Dátum: 12 márc 22, 22:02:12 »

Azt gondolom, hogy jól írta le STM, csak értelmet nem látok benne. Meg végül is egy természeti energiának kéne amúgy is lennie. De ezek szerint lesz békás, meg kígyós és csigás is.  smirksweat
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12106 Dátum: 12 márc 22, 22:08:06 »

NEm feltétlenül, ez tényleg csak egy kis játék. Nevet
De attól még, hogy kicsit eltérő módon "irányítják" azt az erőt, és ez más hatásokkal jár, ugyanaz az erő még.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #12107 Dátum: 12 márc 22, 22:10:03 »

Az lehet, hogy játék Nevet , de sztem erre lett alapozva a három sannin ereje.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12108 Dátum: 12 márc 22, 23:34:52 »

Nem, max. annyi, hogy a sannin harcnál Tsunade ütött kicsit jobban oda Orochimarunak. De Tsunade, JIraiya és Orochimaru háttere az erejükkel együtt jóval mélyebb alapokon nyugszik, konkrétan van olyan régi japán sztori is, amiben hárman szerpeelnek, és az erejük alapjai is benen vannak. AZtán annak is lehet köze a játékhoz, de azért na Nevet
Plusz ott a béka ütötte végül a kígyót, amenynire tudom. Bár ezzel lhet, hoyg át kéne menni másik topicba, mondjuk, most pont aktuális...
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 23:35:24 írta STM » Naplózva
szlaceka
Újonc
*

« Válasz #12109 Dátum: 12 márc 23, 17:38:40 »

Aúgy csak nekem volt furcsa a két négykezes susanoo???? meg hogy Sasuke a susanoo kardját hol a jobb kezébe hol a bal kezébe rakjaa susanoonak...meg nem hittem volna h még megvan neki ez a nyilas forma is...azt hittem h mostantól az amaterasu karddal felvértezett varjú susanoot látjuk majd...a másik h ez a harc azért lesz érdekes mert NEM ölehetik meg....szerintem Itachi és Sasuke külön külön is le tudnák győzni de csak úgy hogy halál lesz a vége...viszont így h nem ölhetik meg így még együtt dolgozva se lesz könnyű (főleg h ez a csóringer Kabuto mindent összelop amit csak lehet -.-)

A susanoo-t valószínűleg kényük kedvük szerint alakíthatják egészen onnantól amit az 5 kage találkozóján láthattunk Sasukétól, hogy  csak a borda részek amik védelmet nyújtanak odaáig, hogy 4 keze van és még azt is megmerem kockáztatni, hogy akár a nyilat és a kardot egyszerre is képes használni csak annak nincs annyira sok értelme.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #12110 Dátum: 12 márc 23, 18:09:37 »

Nekem bejött a fejezet. Nagyon kíváncsi vagyok Kabutó új erejére, és amire méginkább: hogy a jó fenébe fogja a 2 uchiha felvenni a versenyt Kabutóval ha nem ölhetik meg, elvégre Itachi is állandóan csillapítja Sasukét. Nos Itachinak biztos van valami jó kis terve, ami talán befog jönni, kíváncsi vagyok.
Amúgy ez egészen bejön hogy Kabutó úgy mond lopja másoktól a képességeiket, véleményem szerint még egy pár shinobinak ,,elvette" az erejét, képességeit.
Én nagyon remélem nem lessz térváltás a jövőhéten. Amúgy mostmár nem is érdekel az 5 Kage vs. Madara harca.
Hogy miért? Nos, Kishi szinte 100% hogy bemutassa a Hashirama vs. Madarát, és nyílvánvalóan nem akarja előre ellőni Madara képességeit, vagyis véleményem szerint az 5 Kage vs. Madara csak afféle ,,bohóckodás" lessz. (Érezd a költői túlzást.)
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12111 Dátum: 12 márc 23, 18:46:03 »

Ez a rész nekem is bejött. Örültem annak, hogy Sasuke nem csak harcban erősödött, anno Orocsimarunál, hanem agyilag is, legalábbis a kígyók terén. Tetszett Kabutó sennin módja és reménykedem benne, hogy Sasuke is majd meg fogja tanulni és ekkor jöhet Naruto vs. Saske, de mint két rendes rivális, akik tisztelik egymás erejét. Kiváncsi vagyok, hogy ebből a kígyós sennin módból még mit lehet kihozni, amit a békásnál nem láttunk, ha egyáltalán lesz még valami új képesség. Szerintem Kabuto és a tesók harcába be fog szálni még Jugo és Sui és a tekercs valamilyen hatást fog mérni Kabutora illetve az edo tenseire. Remélem a kövi fejezet is ilyen jó lesz Pontosan
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12112 Dátum: 12 márc 23, 18:59:21 »

De ha szöcske most senjutsu formát tanul, az nem kígyó lesz, hanem taka xDD És akkor az mi? Szaszkének szárnya nő? xDDD Bár már volt neki 1szer, szóval meg tudná szokkni. xDDD

Szerk.: Igen kabuto nekem már akkoris annyi marad, mint ahogyan a chunin vizsgán megismertük. De lehet, h csak előkészíti a terepet orochimarunak, aki 1szer csak ki fog mászni szépen a szájából, és visszatér xDDDD Bár nem tom. Már ő le lett zárva, de nekem még hiányzik. Mégis csak az első főgonoszunkról beszélünk xD Kabuto meg csak a csicskása.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 23, 19:20:50 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #12113 Dátum: 12 márc 23, 19:01:34 »

Amúgy páran furcsállták, hogy Karin is Uzumaki. Hát a haj színe tutira olyan mint Kushináé, szóval ez alapján nem is vitás , hogy karin uzumaki.
Kushina: http://images.wikia.com/naruto/images/1/13/Kushina_kozo.png
Karin: http://images.wikia.com/naruto/images/7/72/Karin3.png

És én is amellett vagyok, hogy ezeket a tápos kígyós jutsukat, és magát a sennin módot is Orochimarunak kellett volna adni, és nem kabutonak, akinek eddig szinte semmi köze nem volt a kígyókhoz.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 23, 19:09:37 írta Domynyk » Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #12114 Dátum: 12 márc 23, 19:20:13 »

Azon gondolkodtam h mi van ha a 2-k Hokage Edo tenseie az Uzumakiktol származik.
Mármint ahogy kivetem az is pecsételő vagy valami olyasmi teknika.
Mekkorát szólna már Nevet
Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #12115 Dátum: 12 márc 23, 20:29:01 »

http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&global=1&q=kabuto+sage#/d4tltp3

Ez annyira jó kép, kiraknám avatarnak csak hát anime témában ez is spoiler lenne :/ .

A fejezetről: Nekem nagyon tetszett ez, hogy Kabuto (őt is egyre jobban kezdem megkedvelni, pedig Orochimaru oldalán nem nagyon kedveltem) is el sajátította a remete formát, meg hogy a kígyóknak is van ilyen szent helyük nem csak a békáknak. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz az a jutsu, amit még anno Kabuto emlegetett.
Sasuke-t is jó már látni fightolni főleg így Itachi oldalán. Most nem tűnik annyira pszichopatának sem Mosolyog Meg az is eléggé meglepett, hogy Karin is Uzumaki, de örülök neki. Na szóval nagyon tetszik az új fejezet, még több ilyet! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 23, 20:33:35 írta Gaburieru » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12116 Dátum: 12 márc 23, 20:47:27 »

Szerintem nyugodtan mehet, mert semmi nem látszik rajta (pláne nem az, hogy ez egy sage mód).
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12117 Dátum: 12 márc 23, 21:25:36 »

Remélem,hogy meg jön az esze sasukénak a harc végén. Már nem pszivopatáskodik ,meg így sokkal szimpatikusabb,mint "elpusztítom konohát,mert lökött vagyok" hadműveletes beleélésével. Remélem,hogy át áll naruto oldalára,mert ha nem én még annyira sem fogom kiállni, mint eddig a találkozásig.AZ erejét szeretem,meg bírom,de remélem át is áll. Vagy akkor legalább vegyen komolyan valakit,mert így ő a legbecstelenebb karakter az egész narutobol(orochimaru-t leszámítva). Hát a válasz egyszerű,hogy miért is. A saját csapatát,amit ő választott,lazán otthagyta a kage találkozón,karin még kellett,de nem hogy még, ami után átszúrta megmentette volna,hanem meg akarta ölni/öletni. Az akatsukit abszolút nem veszi komolyan(mostani tudásunk szerint),nem is érdekli a céljai az aka.-nak. Se az összetartás,vagy hogy egy jó posztba kerüljön,hogy megbecsüljék,vagy valami. Minden akatsuki tag megbecsülte az alakulatot,a kiosztott feladataikat csinálták,és képesek voltak magukat feláldozni azért,hogy ne kerüljön infó az ellenséghez/legyen több infó az akatsukinak,vagy hogy előrébb jusson. Sasuke orochimarut sem tartotta a mesterének(bár érthető,miután tudta hogy egy féreg,és hogy meg akarja szerezni a testét),és eddig senkit sem tisztelt igazán(a takat talán és narutoékat,de most már sztem őket sem). Szóval egybe foglalva egy hülye,beteges szingli. Hátha ez megváltozik. Remélem kövi fejezetben megtudjuk kabuto igazi erejét.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #12118 Dátum: 12 márc 23, 21:38:10 »

feraaa32, ezúttal igazad van. Én is reménykedek benne, hogy Sasuke még jó útra térhet, de sajnos, ha a tényeket nézed nem így lesz. Ha Sasuke most észhez térne, akkor elmaradna a Naruto vs Sasuke harc, ami ugye az egész manga egyik lényegét képezi.
Sasuke nekem soha nem volt szimpatikus (talán még az elején, a sima Narutoban, de ott is csak néhány részben), kissé (Nagyon!) önfejűnek tartom. Számtalanszor változtathatott volna már a sorsán de meg sem próbálta. Csak rohant a bosszúja után-aminek meg is lett az eredménye.
Számára már a történet nem végződhet jól , hiszen körözik az összes rejtett faluban, szinte csak ellenségei vannak. Ha életben is marad, egész életében menekülnie kell. Szerintem Kishi nem egy ilyen sorsot szán neki-vagy megöli, vagy valami  módon megint normális életet élhet. (ez nem igazán lenne reális, legalább is szerintem)
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12119 Dátum: 12 márc 23, 21:49:42 »

Valakinek, akinek FMS-e van nem kell olyan sok embertől tartania, h egész éltében menekülni keljen. A kagék gondolom nem akarják személyesen üldözni, más meg max akkor tudná megölni, mikor alszik xDDD

Attól, h most észhez térne, még nem kéne naruto mellé álnia. ÉS a maradék két tanácsost még nyugodtam kinyírhatná, ha konohát nem is.
A naruto sasuke harc pedig két féle képpen nézhet ki. Vagy 1más ellen, de én jobban bírnám azt, mint mikor haku ellen 2en összefogtak.
Bár a nagy csatájuk a végzet völgyében még jobb volt. De olyat úgyse lehet még1et csinálni, mert abba rengeteg érzelem is volt, és a csata is zsír volt.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 806 807 [808] 809 810 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins