24 nov 01, 02:27:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 805 806 [807] 808 809 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511951 alkalommal)
0 Felhasználó és 157 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12090 Dátum: 12 márc 22, 20:05:17 »

Te jó ég, most magyarázzam el? Hashirama Senju felesége Uzumaki Mito volt, azaz Tsunade nagyanyja Nevet Innen az Uzumaki származása. Egyébként miért is kellene vörös haja legyen? Talán Narutonak is az?
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12091 Dátum: 12 márc 22, 20:18:15 »

Kabuto gyenge pontja a Houzuki technika lehet. Suigetsunak is a villám volt a gyengepontja, egyszer telibe kapta Sasuke, és aztán úgy kellett alkapni, hogy el ne dőljön. Ha Kabuto éppen a padlón folydogál, akkor lehet jó lesz, ha beleeresztenek egy chidort. Ennyibe nem hal bele, de talán kiüti annyi időre, hogy meg tudják támadni valami igazán ütőssel dologgal. Az viszon valóban hátrány,hogy pl a totsuka no tsurugit nem használhatják, mert akkor ott marad a nyakukon az edo. Tényleg, ha Kabuto meghal, akkor kikerülnek az irányítása alól a 'jók'? A másik érdekes kérdés: ha kabutval megállíttatják a jutsut, akkor Itachi eltűnik? Mert akkor Sasuke agyvérzést kap xDDD Bár igazság szerint nem hiszem, ha lenne valami hatalma fölötte Kabutonak, akkor már eltűntette volna.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Horyx
Újonc
*

« Válasz #12092 Dátum: 12 márc 22, 20:32:07 »

hát bakker..... gyűlölöm sasuket így nem tetszett hogy sokat mutatták de akkor is sennin kabuto meglepett!  Pontosan Pontosan Pontosan én is sokat filóztam azon miért csak a varangyoknak van területük de így már oké! pedig vártam hogy itachi lenyomja kabutot de most inkább a két sennin harcát nézném meg! Nevet
Naplózva

Fairy Tail nincs Natsuék nélkül!!
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12093 Dátum: 12 márc 22, 20:42:33 »

Sabaku én ezt úgy képzelem el, hogy Pápaszem feloldja az Edot, és még mielőtt Emo-bátyó eltűnik, Emo-öcsit elküldi Tsukuyomi világába, 1 sec a való életben ott lehet 72 óra is, gyors traccsparti, Ts. off, Itachi pápá.  smirksweat  ikszdé

Amúgy valószínű igen, megszűnik az irányítás, és szabadon mozognak, legalábbis már nincs aki a fülükbe duruzsoljon, tehát...  Gondolkozik
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12094 Dátum: 12 márc 22, 20:49:00 »

Az viszon valóban hátrány,hogy pl a totsuka no tsurugit nem használhatják, mert akkor ott marad a nyakukon az edo. Tényleg, ha Kabuto meghal, akkor kikerülnek az irányítása alól a 'jók'? A másik érdekes kérdés: ha kabutval megállíttatják a jutsut, akkor Itachi eltűnik? Mert akkor Sasuke agyvérzést kap xDDD Bár igazság szerint nem hiszem, ha lenne valami hatalma fölötte Kabutonak, akkor már eltűntette volna.

Nem, nem kerülnek ki, igen, eltűnik, hatalma nincs már fölötte, bár nem értem miért nem tudja feloldani. Hiszen attól még ő idézte meg (Tayuya is vissza tudta hívni a szörnyeit, attól, hogy Shikamaru átvette felettük az irányítást).
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12095 Dátum: 12 márc 22, 20:51:37 »

Talán csak egyszerre tudná feloldani az összeset, valamilyen okból.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #12096 Dátum: 12 márc 22, 20:51:55 »

Hát sasukét én sem csípem, viszont a Susanoo az egyik kedvenc jutsum, szóval örülök, hogy sasuke Susanoojának is lett kardja Mosolyog
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12097 Dátum: 12 márc 22, 21:27:01 »

Szerintem is azért nem oldja fel a jutsut mert az akkor mindenkire érvényes lenne.....és hát Madara elég értékes játékos neki Nyelvesít inkább bevállal egy Sasue + Itachi fightot......am meg Sasuke susanoojának amaterasu kardja van....meg a Raikage ellen is volt már csak az csonból volt mint amit itt is mutatott.....de nem értem h miért nem kapta meg a tsotsuka kardot meg yamanata tükrét??? istenkirályul néz ki a varjús susanoo meg az amaterasus kard meg tényleg az is teszik h vissza tud váltani íjas susannoora is de miért nem kapta meg a szemek egyesülése után az iatchi féle itemeket??
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12098 Dátum: 12 márc 22, 21:28:04 »

Úgy néz ki,hogy Uzumaki+valami más klánból származó=Szőke haj(naruto esetében sárga). Sakurának és szerintem tsunadénak sem lesz soha sennin módja,az már eltúlzott lenne. Jiraiya,naruto és kabuto volt képes eddig elsajátítani a senjutsut,és ne is legyen más képes rá. Egyébként nem értem,hogy az egyedi képességet miért gondoljátok,hogy csak egy embernek szabad elsajátítani. Pl. örüljetek,hogy kakashi nem tud susanoot,vagy amaterasut. Eddig csak sasukétól, madarától,és itachitól láttunk susanoot,amaterasut meg csak itachitól és sasukétól. Mi a baj van vele? Madarának tudható volt,hogy van FMS-e,itachinak is van Ms-e és sasukénak is FMS-e van,melyik személy ezek közül,akinek nem kéne legyen susi-ja ,hogy egyedi képesség maradjon(habár még azért most is az,én úgy gondolom)? Jah és narutonak a csakra kontrollja,meg most szerintem az átlagosnál jobb. A kilencfarkúnak szerintem tökéletes,meg az edzései alatt is el kellett valamennyire sajátítsa a kontrollt. Pl. rasenshuuriken ,vagy maga a rasengan is edzi ezt a képességet,akár akarod,akár nem. Meg a bijuu bombát is létre tudta hozni,az sem semmi. Meg a a méhhel való edzése alatt is biztos fejlődött,szóval most átlag feletti a csakra kontrollja.
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12099 Dátum: 12 márc 22, 21:31:47 »

Nekem most nagyon tetszett a manga...bár az engemet zavar,hogy itt is az van,hogy a kigyók milyen faszagyerekek meg minden,és most szerintem az lessz,hogy a a békák sennin ereje sokkal gyengébb lenne ez ellen...
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12100 Dátum: 12 márc 22, 21:34:26 »

A kígyó üti a békát, a béka a csigát, a csiga a kígyót (elírtam, köszi). Egyszerű kő-papír-olló.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 21:43:59 írta STM » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12101 Dátum: 12 márc 22, 21:35:55 »

Okés kacsint
amúgy lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen Sasuke Susanoo kardjával kapcsolatban... a szenilitás Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 21:45:09 írta Domynyk » Naplózva
Fuego
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12102 Dátum: 12 márc 22, 21:50:39 »

De ez meg van erősítve egy manga fejezetben is? Mert arra én is emlékszem amikor a Paines harcok mentek akkor az anime végén mondták ezt egy rövid jelenetben, de mennyire megalapozott ez?
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12103 Dátum: 12 márc 22, 21:56:58 »

Ez a békás- kígyós- csigás háromszög?
Szvsz hülyeség, de az elemek körének sincs sok értelme a Narutoban smirksweat
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12104 Dátum: 12 márc 22, 21:59:00 »

Csak szólok, hogy sztem nem hülyeség, mert a japánok ezt játszották a kő-papír-olló helyett, csak ezzel a három állattal. A szabályokat pedig STM helyesen leírta. Szóval erre alapozhatja Kishi a dolgait a mangában.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 805 806 [807] 808 809 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins