24 nov 24, 06:46:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 803 804 [805] 806 807 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551732 alkalommal)
0 Felhasználó és 124 vendég van a témában
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12060 Dátum: 12 márc 21, 22:13:28 »

korbi Nyugi nem túlzás az. Egy Bijuu Bombát sem egyszerűbb össze hozni mint a Szennin módot. Chakrája meg van bőven hozzá. Csak az a kérdéses, hogy van-e érzéke az ilyesmihez illetve mivel nincs teste Narutóé meg mozog így kivitelezhető-e. Bár az már nekem is eszembe jutott, hogy gyűjthetnék egymásnak, csak még nem volt egy olyan eszelős pillanatom, hogy le merjem írni  ikszdé 

De azt mindenféle képen várom, hogy egyszer Lámpás és Szennin módot toljon egyszerre. A sok chakra miatt sokáig, vagy valahogy megtrükközni a dolgot. De nem klónnal, mert akkor csak 3 klónt használhat csata közben, az meg uncsi és (kevés) az ő stílusához 1000 klón kell  Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 22:14:40 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12061 Dátum: 12 márc 21, 22:14:24 »

... Az eddig történtek alapján engem nagyon is érdekelne Hashirama története, hogy hogyan lett ennyire erős, hogy lett az övé egy csomó Biyuu, hogy van e valami összefüggés a neve Senju és a Senjutsu között, mert már az is elképzelhető, hogy ő volt az első aki természeti energiát használt, valamint a tehetsége miatt lett ennyire erős folyamatos harcolással, edzéssel, harci tapasztalattal, vagy csak jó géneket örökölt. ...

A Senjunak és a senjutsunak nincs köze egymáshoz.
Lásd: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=1700.msg497853#msg497853
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
malakian666
Vendég
« Válasz #12062 Dátum: 12 márc 21, 22:17:26 »

Én ezt úgy képzeltem el, hogy átmegy Kyuubi-formába (mint Bee Hachibibe) és ott, a hasában vagy hol gyűjti a chakrát (ott nem kell mozognia). Akár a Kyuubit is átviheti sennin módba, chakramennyiség megvan hozzá Nevet
De most már ne kapjon új erőket, rakja össze a sennin módot és a sárga villanás módot, ott van neki a Rasengan, Oodama Rasengan és variációik közelre, Rasenshuriken közép-tavolsági harcra, Bijuu bomba távolsági harcra, ehhez sárga villanás gyorsasága, varangy harcmodor, Kyuubi és sennin mód chakrája és regenerációja, szóval szinte legyőzhetetlen lesz, ha ezeket rendesen fogja használni. Ehhez képest nem lett olyan nagy szám Sasuke szerintem, kíváncsi leszek, hogyan egyensúlyozza majd ki Kishi az erejüket.
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12063 Dátum: 12 márc 21, 22:20:05 »

Addig,amíg nem tudjuk kabuto erejét nem tudjuk szerintem ne nagyon írjunk ilyeneket,hogy: "szerintem itachi és kabuto külön-külön is elvernék kabutot,csak nem szabad megöljék". Ugyan ezt honnan tudod? Kiszámoltad kabutonak és itachinak,meg sasukénak a négyzetgyökét,vagy mi?  ikszdé  smirksweat Különben sasuke eddig sem kímélte őt. DE egyikük sem tudta elkapni.
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12064 Dátum: 12 márc 21, 22:26:59 »

Olvasd el előtte h mit írtam...ott van hogy SZERINTEM..nem azt írtam h tudom kacsint előbb figyelni kéne aztán pattogni bye bye Pontosan ikszdé....a másik h ez feltételezés...mivel még kb Kabuto is többet mutatott az erejéből mint Sasuke és Sasukének Naruto szintjénél kéne járnia ezért szerintem jogosan feltételezem (akármilyen erős is Kabuto) h Sasuke bizony lenyomná.....Itachi meg elpusztíthatatlan szal neki full 8...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
jimbo
Újonc
*

« Válasz #12065 Dátum: 12 márc 22, 00:25:44 »

wooooohooooooo. kiba*ttul zsír király Nevet eddig idegesített kabuto, de sikerült magáévátenni a kígyó szerepet, jó, hogy nem csak kaptunk egy orochimaru 2-t Nevet micsoda harcok vannak itt készülőben..  Gondolkozik
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12066 Dátum: 12 márc 22, 00:39:17 »

Hát,nem hinném. Biztos ha el kapná kabuto,akkor visszavenné az irányítást felette. Vagy lepecsételné,mert tuti,hogy csak készült biztonságival is a saját jutsujára. Sőt,még azt sem tudjuk,hogy egyáltalán van-e még ilyen hatása az edo-nak. Lehet,hogy ahogy kiszabadult itachi egyből megszűnt. Azt meg hagyjuk már,hogy Sasukénak naruto szintjén kéne lenni. Semmi újat nem mutatott eddig,és nem lehet most erre alapozni,hogy sasukénak a szintjén kéne lennie. Én továbbra sem hiszek ennek a sasuke vs naruto végső harc sz..rságnak. Nem biztos,hogy be fog következni. Én remélem,hogy nem,mert az lenne a háború legunalmasabb pontja. Sasuke mellesleg szerintem csak akkor lesz naruto szintjén,ha odaadja neki itachi a totsuka kardot,meg a yata tükröt is. De még az is lehet,hogy még a rinnegan is el kell naruto ellen. Ha egyenként le tudnák győzni kabutot,akkor ennek az egész harcnak nagyjából nulla az értelme,mert úgy eljátszadoznának vele,hogy lazán genjutsuba ejtik,vagy elkapják élve. Szerintem kettőjük ellen is bírni fogja.
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #12067 Dátum: 12 márc 22, 00:53:57 »

Az új rész szerintem is jó lett, megérte 1 hetet várni rá. Az viszont szerintem egy kicsit túlzás, hogy Kabuto ennyi mindent összeszedett. Értem én, hogy Orochimaru volt a mestere és amúgy sem gyenge képességű, de ez a sage mode túllőtt a célon. Amúgy nem is értem, hogy Oro hogy hagyhatta ki ezt a képességet. Pont ő papolt, hogy a világ összes képességét el akarja sajátítani. Ezek után tényleg Tsunade nagy is villanthatná a csiga stílust Madara ellen. Nem lenne meglepő senkinek. Tényleg az is furcsa, hogy Sakura-tól sohasem láthattunk idézést eddig, pedig biztosan ő is kötött szerződést a csigákkal.  Illetve ismét felhoznám a kérdést. Sasuke honnan szerezte a sas idézést? A kígyókkal ő is kötött szövetséget, Manda-t fel is áldozta anno Deidara ellen, de utána idézett emlékeim szerint egy sas, vagy rosszul rémlik? Még a Taka korszakban volt talán. A segítőkhöz pedig tényleg jó szeme volt. Juugo, Suigetsu és Karin. Mndhárman elég jó képességekkel rendelkeznek és talán mg lesz szerepük a háborúban. Ha más nem Suigetsu-éknál lévő tekercs miatt.

Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12068 Dátum: 12 márc 22, 01:09:24 »

Ha jól emlékszem akkor a mangában megadták a választ, hogy Orochimaru miért nem hajtott erre a módra. Nem volt olyan teste ami kibírta volna ezt az erőt így hagyta, hogy majd amikor rendelkezik megfelelő testtel akkor rástartol. Ezek után tényleg nem lenne meglepő ha Tsunade is képes lenne a sage módra. Sakurával már óvatosabb lennék mert a szerződés nem Sakurától függ hanem Katsuyutól is. Ha ő nem egyezik bele akkor sütheti a tudományát. Sasuke Sas idézéséről nem tudunk semmit azon kívül, hogy rendelkezik vele. Viszont én nem emlékszem, hogy Mandával kötött volna szerződést Sasuke, bár lehet, hogy rosszul emlékszem. Őt egyszerűen genjutsuzta és egy tekercsel megidézte ha jól emlékszem.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 01:18:36 írta rini67 » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12069 Dátum: 12 márc 22, 01:54:50 »

Ebben amúgy az a vicces igazából, hogy mikor várták Sasuke házhosszálításához, KAbuto felajánlotta, az azóta kidereülten alkalmas testét Orochimarunak, ha jól emlékszem, és akkor ezzel a chakrával már ugyanúgy alkalmas testtel simán elsajátítja  ashippuden előtt.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12070 Dátum: 12 márc 22, 07:48:12 »

Ha Katsuyun múlik, akkor kötött szerződést Sakurával, kb. Hinata szinten van, nem ellenkezne.
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #12071 Dátum: 12 márc 22, 08:49:22 »

Alig vártam a magyar részt. Már az angolt elolvastam de nem igazán tudtam meg belőle semmit.  ikszdé

Hűt ez káO, Kishimoto sensei miért teszed ezt? o.O Hiszen ha Kabuto is remete formában van, és Itachi és Sasuke valahogyan legyőzi, akkor Sasuke ismerni fogja Naruto remete formáját is, mert ugyanaz. Természeti energiát használ.

Viszont, ez tiszta koppintás... Uzumaki klán.... tök király..! Bár most összelopkodja mások képességeit és kész. Viszont a természeti energiát csak úgy tudja használni, ha mozdulatlan. Vajon neki sikerült elsajátítania azt, hogy mozgás közben is gyűjti a természeti  energiát?

De ettől függetlenül jó volt a manga rész. Mosolyog)   bow Pontosan Nyelvesít

Hát majd meglátjuk mi fog ebből kisűlni... Talán a csata után Sasuke esze megjön végre??  ikszdé Kivan csukva, de ha még is legyőzik Kabutot, akkor Narutonak remete módba semmi esélye sem lesz. Így marad az új, formájában Kuramával az élen.  
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 08:53:26 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #12072 Dátum: 12 márc 22, 11:52:55 »

Tudtommal Jiraiya is csak úgy elővette a tekercset, Naruto meg aláírta. 1. idézése előtt történt meg ez.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12073 Dátum: 12 márc 22, 12:53:21 »

Azért van különbség Naruto és Sakura között. Jirayra nagyon is tudta, hogy kicsoda Naruto, illetve milyen volt a faterja. Tehát alkalmasnak találhatta. Én itt alapvetően egy bizonyos kompatibilitásra gondolok.  Ezt tartom szükségesnek ahhoz, hogy valaki esetlegesen magasabb szintre juthasson a természeti energiákkal kapcsolatban. Például Sakura legyen bármilyen jó tanítvány, de ha nem elég kompatibilis akkor nem biztos, hogy elfogadják egymást. Persze ezzel én sem azt akartam mondani nem lehetséges de egyenlőre nem tudunk róla semmit. A kompatibilítás pedig nálam pont azt jelenti ami Narutoval is történt. Elsajátította a remete formát, majd most Kabuto is azzal, hogy lenyúlt egy csomó képességet kompatibilissé vált a kígyók remete formájával. Azonban szerintem is, nem tökéletes az átváltozás mert sokkal emberibbnek kellett volna maradnia.
Naplózva
Fuego
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12074 Dátum: 12 márc 22, 13:39:51 »

Szerintem viszont az is lehetséges, hogy nincs Tsunadénál a tekercs amivel megtudják kötni a szerződést. Lehet, hogy egy másik személy birtokolja. Gondolkozik Bár ha nagyon akarják akkor biztos megtudnák szerzeni Katsuyun keresztül.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 803 804 [805] 806 807 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins