24 nov 01, 02:26:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 801 802 [803] 804 805 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511937 alkalommal)
0 Felhasználó és 151 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #12030 Dátum: 12 márc 21, 16:57:44 »

Én szerintem logikus csak nem mindenkinek adatik meg olyan alkalom mint pl Jiraiya amikor oda teleportálódott és megtanulta...másképp ő se tudná meg még Naruto se. Vajon van olyan erős Kabuto hogy kiálljon két Uchiha ellen? Elég bátor. Az előnye meg csak annyi hogy nem ölhetik őt meg.
Naplózva
herbel111
Újonc
*

« Válasz #12031 Dátum: 12 márc 21, 17:09:53 »

Szerintem aki Orochimarut akarja látni az csalódni fog,ő egy végtelen genjutsuban alszik,örökre.És szerintem pont hogy ő volt a féreg,és nem Kabuto.A sok kisérlet,meg ahogy még sasuke is mondta,játszott az emberek életével.
Én nem mondanám Kabuto erejét összebugázottnak,hisz Orochimaru is mondta hogy sok régi kisérletét csak Kabuto miatt tudta befejezni.Bár a stílusát meg a DNS-ét elcsórta,még is képes volt elsajátítani ezt a sárkány bölcs cuccot,azaz sokkal erősebb mint Orochimaru.A vén kígyó eddig se volt nagy durranás,csak egy elmebeteg,most meg már az is kiderült hogy nem csak az Uchihák mellet nem ért semmit,hanem egy titokzatos kölyök is fellűlmúlta,úgy hogy allig volt rá ideje Nevet
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12032 Dátum: 12 márc 21, 17:15:21 »

A teleportálás szerintem csak a animéban volt, nem ?
Nekem ez után, majd nem egyértelmű volt hogy más állatoknak is van remetéjük.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/404/8

Itachi lehet majd a nagy troll és kiengedi orochimarut kabuto ellen    Faceg
Le a kalappal Kabuto előtt  , hogy a fenébe csinálta? felásta a fél világ temetőit, tökéletesitette az edo tenseit és hétvégére leugrott a kigyókhoz edzeni..... rendesen felkészült erre a háborura .
Végtag nélküli sage harc modorra kiváncsi lennék.
De király lenne látni ha kabuto megidéznée azt a kigyó - és Naruto az öreg óriás bölcset , az biztos jó harc lenne.  ikszdé

Natsu kameo vmikor..... ???  ja nem is kell  szöcsi a chidori katon dragonslayer  
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #12033 Dátum: 12 márc 21, 17:20:03 »

Amúgy, egy kis agymenés tőlem(retusálgatni nem volt kedvem)
http://kepfeltoltes.hu/120321/85430953201_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120321/51668619102_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hogyan győzzük le Kabutot egy lépésben Nevet
Naplózva

xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #12034 Dátum: 12 márc 21, 17:28:34 »

Exkirion
Erre csak annyit mondok BIG Like mondjuk az első oldalon, kabuci elő húzhatta volna a kékszemüt
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12035 Dátum: 12 márc 21, 17:30:38 »

Viszont várom a következő csavart, amikor kiderül, hogy Sakura is Uzumaki, csak annyira hígult már a vérvonala, hogy rózsaszín lett a haja.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #12036 Dátum: 12 márc 21, 17:32:56 »

Pont ezen hülyéskedtem jiijoval néhány perccel ezelött. Úgy látom nem csak nekem jutnak eszembe hasonló marhaságok...
Naplózva

TsunadeHime
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12037 Dátum: 12 márc 21, 17:33:43 »

Az már a hülyeség tetőfoka lenne...  ikszdé Már mindenkinek van Rinneganja, minden második ember szegény Hashirama DNS-sel mászkál, most meg mindenki kezd Uzumaki lenni? Mi van itt?  smirksweat Még viccnek is rossz (na jó, annak annyira nem)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 17:34:29 írta TsunadeHime » Naplózva

feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12038 Dátum: 12 márc 21, 17:57:23 »

A mondákból lopott erőmmel....khrm.....a sage mode-dal Nevet . Amúgy szerintem kijár egy bik like a fejezetnek is,nekem nagyon bejött. Amúgy nem hazudok,halál komoly, gondoltam erre a lehetőségre is,hogy kabuto sárkány lesz/sárkányt fog irányítani. Mert eléggé hasonlít a kígyó és a sárkány és mert orochimaru hét fejű kígyó jutsu-ja is eléggé hajaz egy sárkányra(és ugye kabuto tökéletesítette minden skill-jét orochimarunak és újakat is létre hozott). Emellett,kiállt hidegvérrel 2 uchiha ellen,nehogy már ne lenne új jutsu-ja/ne lenne erős(a másik lehetőség,hogy még maradt volna egy-két edo bábúja,akik erősek és úgy tervezte legyőzni a két uchihát). Szóval ezek alapján következtettem erre. Persze arra nem nagyon gondoltam,hogy mindenféle erő kell ehhez szegénynek. Amúgy kabuto ( ami után megkapta orochimaru képességeit) jó sokáig kószált ,szerintetek addig mit csinált?Vakarta a t..két? Valószínűtlen. Plusz azelőtt orochimaru is gyűjtött cuccokat(mint DNS,meg kísérletezett is). De neki meg azt kell kerülni,hogy tsukuyomiba essen(hiába nem ölhetik meg). Az is lehet,hogy most már nem hat rá. Lehet,hogy most a két uchiha van sz..rban. Ehhez még annyit,hogy karint lehetett tudni,hogy uzumaki(nekem legalább is elég egyértelmű volt). Más senki sem uzumaki(se juugo,se suigetsu). És ezekkel a képességekkel szerintem bőven ki tud állni a két uchiha ellen.
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12039 Dátum: 12 márc 21, 18:01:23 »

Ezek után már a csiga remeteformára is kíváncsi vagyok. Ha a békaremetéknek békaszeme és a kígyóremetéknek sárkányszarva van, akkor a csigaremeték...
   a, nyáladzanak
   b, hason csúsznak
   c, botszemük van, a hajuk pedig csigaház alakban felcsavarodik
Komolyabban: Itachi anno azt mondta, hogy a legjobb, amit Jiraiyaval (vagyis a békaremetével) szemben el tudna érni, az a döntetlen. Ezt persze mondhatta azért is, mert nem akarta megfosztani Konohát a jinchuurikijétől, és inkább úgy tett, mint aki "jobb félni, mint megijedni" alapon kitér a harc elől. Ha viszont komolyan gondolta, akkor ez a harc is szoros lehet. Főleg ha Kabuto esetleg visszahívja Madarát vagy előránt valakit a tartalékból (ha van neki): Sakumo (ha van  tőle DNS-e), Dan visszahívása, Torune megidézése, egy random shinobi előhívása, vagy ha nincsenek még lepecsételve, akkor Chiyo és Kimimaro is visszahívható. Egy Kimimaro-Sasuke találkozás még érdekes is lenne. Tudom, a felsoroltak közül egyik sem egy Mangekyós Uchiha - kivéve Madarát - de erősítésnek erősítést jelentenének.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Mach5
Jounin
*

« Válasz #12040 Dátum: 12 márc 21, 18:05:01 »

Amúgy kabuto 5év alatt sokat fejlődött:) Sima narutoba kakashi kimondta, hogy kabuto olyan erős lehet mint ő. 5év alatt meg már annyit fejlődött kabuto ezzel az ésszel meg kutatásokkal, hogy már orochimarunál is erősebb ahogy elnézem nem is kicsivel.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12041 Dátum: 12 márc 21, 18:11:57 »

Ez a fejezet nekem túl sok volt... Egyszerűen mindfuck az egész. A csigaremetéken meg egyszerűen behugyoztam...
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12042 Dátum: 12 márc 21, 18:14:42 »

A 2 Uchiha még így is bedarálNÁ Kabutot, de mivel nem ölhetik meg, így Kabuto javára billen jelen pillanatban a mérleg. Aztán majd úgyis kitalálnak valamit és lekapcsolják pápaszemet.  ikszdé
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #12043 Dátum: 12 márc 21, 18:16:37 »

Ezek után már a csiga remeteformára is kíváncsi vagyok. Ha a békaremetéknek békaszeme és a kígyóremetéknek sárkányszarva van, akkor a csigaremeték...
   a, nyáladzanak
   b, hason csúsznak
   c, botszemük van, a hajuk pedig csigaház alakban felcsavarodik
Komolyabban: Itachi anno azt mondta, hogy a legjobb, amit Jiraiyaval (vagyis a békaremetével) szemben el tudna érni, az a döntetlen. Ezt persze mondhatta azért is, mert nem akarta megfosztani Konohát a jinchuurikijétől, és inkább úgy tett, mint aki "jobb félni, mint megijedni" alapon kitér a harc elől. Ha viszont komolyan gondolta, akkor ez a harc is szoros lehet. Főleg ha Kabuto esetleg visszahívja Madarát vagy előránt valakit a tartalékból (ha van neki): Sakumo (ha van  tőle DNS-e), Dan visszahívása, Torune megidézése, egy random shinobi előhívása, vagy ha nincsenek még lepecsételve, akkor Chiyo és Kimimaro is visszahívható. Egy Kimimaro-Sasuke találkozás még érdekes is lenne. Tudom, a felsoroltak közül egyik sem egy Mangekyós Uchiha - kivéve Madarát - de erősítésnek erősítést jelentenének.
vagy jiraiyát.. együtt tudnának dolgozni esetleg..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #12044 Dátum: 12 márc 21, 18:18:33 »

Jirayat nem tudta visszahozni...Nyílván ha akarta, tudta volna, csak Kishi nem akarja valamiért.  smirksweat így az a magyarázat született, hogy a tenger mélyéről nem tudta kihalászni.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 18:19:13 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 801 802 [803] 804 805 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins