24 nov 01, 03:16:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 802 803 [804] 805 806 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512035 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #12045 Dátum: 12 márc 21, 18:21:32 »

De pein vegyverein ott van a vére, erre mondta tobi h ne kisértse a sorsot.
EGyébként az akkor aza bizonyos 2. jutsuja, amit szerintem még jobban tökéletesített, szóval lehet nincs idő korlátja vagy nem tudom de durva kabuto..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12046 Dátum: 12 márc 21, 18:30:11 »

Ezek után már a csiga remeteformára is kíváncsi vagyok. Ha a békaremetéknek békaszeme és a kígyóremetéknek sárkányszarva van, akkor a csigaremeték...
   a, nyáladzanak
   b, hason csúsznak
   c, botszemük van, a hajuk pedig csigaház alakban felcsavarodik
Komolyabban: Itachi anno azt mondta, hogy a legjobb, amit Jiraiyaval (vagyis a békaremetével) szemben el tudna érni, az a döntetlen. Ezt persze mondhatta azért is, mert nem akarta megfosztani Konohát a jinchuurikijétől, és inkább úgy tett, mint aki "jobb félni, mint megijedni" alapon kitér a harc elől. Ha viszont komolyan gondolta, akkor ez a harc is szoros lehet. Főleg ha Kabuto esetleg visszahívja Madarát vagy előránt valakit a tartalékból (ha van neki): Sakumo (ha van  tőle DNS-e), Dan visszahívása, Torune megidézése, egy random shinobi előhívása, vagy ha nincsenek még lepecsételve, akkor Chiyo és Kimimaro is visszahívható. Egy Kimimaro-Sasuke találkozás még érdekes is lenne. Tudom, a felsoroltak közül egyik sem egy Mangekyós Uchiha - kivéve Madarát - de erősítésnek erősítést jelentenének.
d, mivel a csigák ugye hímnős teremtmények...  Nevet
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
srobi
Gennin
*

« Válasz #12047 Dátum: 12 márc 21, 18:49:27 »

De pein vegyverein ott van a vére, erre mondta tobi h ne kisértse a sorsot.
EGyébként az akkor aza bizonyos 2. jutsuja, amit szerintem még jobban tökéletesített, szóval lehet nincs idő korlátja vagy nem tudom de durva kabuto..

Majd Suigetsu megmondja ha előjön. Ezek között semmit sem látok ami "eldönthetné a háborút"
Naplózva
Gurat
Gennin
*

« Válasz #12048 Dátum: 12 márc 21, 19:22:35 »

Ha Kabuto a sage mod miatt változoik kigyóvá (vagy orocsimarcsi dns miatt?) akkor nem lehet tökéletes a technikája. Ugye Naruto nem épp alakul brenyává, mert tökéletes a sennin modja. Szerintem ez kabutora nem lehet igaz...ő ezért/ezért is kígyósodik ennyire. Mondjuk ahogy nézem nem nagyin zavarja...igazi "pápaszemes" vipera  Hümm-hümm
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12049 Dátum: 12 márc 21, 19:27:56 »

Orochimaru miatt kígyósodik, a sennin mód sárkányosítja, abból aszarvak jöttek, meg a sötétebb szemek.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #12050 Dátum: 12 márc 21, 19:30:47 »

Tényleg orochimaru kunasagija merre leledzik? me ha azt is előkapja a sufniból sennnin móddal hát.. már necces lesz a dolog..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12051 Dátum: 12 márc 21, 19:32:40 »

Az vagy Itachi lopotökében van, avgy Orochimaru maradványainál, amik bármerre lehetnek. Még midnig azt modnom, hogy KAbutoban is. Akkor a kard is nála lehet, de akkor, ha előveszi, az is biztos, hogy Orochimaru vissza fog térni. VÉgülis, KAbuto még midnig az ő chakrájából dolgozik. Meg a kutatásaiból, de ez modnuk mellékes. A saját chakrájával meg csak ne tudja már elnyomni.
Remélem amúgy a jövőheti fejezet nem tök msáhol fog játszódni végig, az nagy trollság lenne Kisihitől.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 19:35:34 írta STM » Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12052 Dátum: 12 márc 21, 19:48:12 »

Aúgy csak nekem volt furcsa a két négykezes susanoo???? meg hogy Sasuke a susanoo kardját hol a jobb kezébe hol a bal kezébe rakjaa susanoonak...meg nem hittem volna h még megvan neki ez a nyilas forma is...azt hittem h mostantól az amaterasu karddal felvértezett varjú susanoot látjuk majd...a másik h ez a harc azért lesz érdekes mert NEM ölehetik meg....szerintem Itachi és Sasuke külön külön is le tudnák győzni de csak úgy hogy halál lesz a vége...viszont így h nem ölhetik meg így még együtt dolgozva se lesz könnyű (főleg h ez a csóringer Kabuto mindent összelop amit csak lehet -.-)
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #12053 Dátum: 12 márc 21, 19:49:50 »

Senki sem mondta, hogy Kisame is remete formában volt...ez tényleg hülyeség.
És még mindig nem értem, hogy miért kell másokat lenézni azért, mert valamiben reménykednek, és mert leírták azt, ami az eszükbe jutott...

Akinek nem inge, miért veszi mindig magára?
De, rengetegen bizonygatták ezt az elméletet.
Nincs azzal semmi probléma, ha különféle, érvekkel alátámasztott elméletekkel álltok elő.

Okés, ha nem rám utalt, akkor én kérek bocsánatot, hogy rágalmaztalak, de pont az én hsz-em után volt, és ugye én is egy feltételezést írtam, így azt hittem, nekem írod.
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #12054 Dátum: 12 márc 21, 19:50:42 »

A múltheti fejezet elején bemutatták a 3 csatateret. Ebből talán az következik, hogy jövhéten Tobi vs Naruto lesz.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #12055 Dátum: 12 márc 21, 20:24:55 »

Érdekes, vajon milyen jutsu lesz az, amit az uccsó oldalon kezdett Kabuto? valami Hakugeki jutsu a neve.
Örülnék, ha ez egy speckó kígyós-sennin jutsu lenne. Imádom az új kombókat, és persze magukat a kígyókat Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 20:44:18 írta Domynyk » Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12056 Dátum: 12 márc 21, 21:18:51 »

Hú érdekes fejezet volt. Már a képek alapján is tetszett nagyon, de majd a magyar úgy is még jobban felpörgeti Nevet

Szerintem Kabuto 100% hogy addig nyomatja ezt a Sárkány szennin módot míg van chakrája. Mert ott lóg rajta az a kígyó, így míg Kabuto mozog addig a kígyó gyűjti az energiát, ha pedig a kígyó mozog akkor Kabuto.
Pont ezt akarták össze hozni Naruto esetében is Fukasakuval csak bukott a mutatvány Kurama miatt.

Amúgy szerintem a kígyók simán komálják Kabutót, hisz még Mandát is vissza hozta nekik ( az más kérdés, hogy milyen állapotban) smirksweat

Szerk: Amúgy Kurama hatalmas azon a képen Nevet Jót röhögtem rajta. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 21:20:05 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #12057 Dátum: 12 márc 21, 21:26:17 »

Hűha!

Remek manga rész volt, és ahol leesett az álam az Karin Uzumaki?  ikszdé
Már csak belegondolni is, hogy ez kb olyan, hogy a világban is hány vörös színű ember van, és mégsem vagyunk rokonok. xD

Meg akkor hány vörös hajút is láttunk már az animében?

- Kushina, Karin, Gaara, Sasori, s lehet még párat kifelejtettem.

Kiváncsian várom a holnapi magyar mangát, mert saja az angolban rossz vagyok.  smirksweat ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12058 Dátum: 12 márc 21, 21:55:32 »

lina22 Én meg reménykedem, hogy még ma láthatom magyarul Nevet

Amúgy figyeltétek, hogy Kabuto mekkora öngólt tudna lőni magának, ha elindulna előre.  smirksweat ikszdé
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
korbi
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #12059 Dátum: 12 márc 21, 21:57:33 »

Nem eseménytelen rész volt az már biztos.
Pedig szerintem valószínű, hogy mindegyik idézett lénynek megvan a maga Sage módja, csak az idéző soha nem jut el addig a szintig, hogy ezt megtapasztalja.
Ha jól emlékszem akkor csak azok tudják elsajátítani a sennin modot akiknek sok csakrájuk és kitartásuk van, legalábbis olyasmi rémlik hogy Fukasaku remete valami ilyesmit mond Narutonak a Myboku hegyi edzésen.
Kabutonak van kitartása és elég nagy csakrakészlete is legalábbis nekem ez jött le az eddigi szerepléseiből, gondolok itt a sima Narutora is.
Amúgy azt meg tudja nekem mondani hogy Hashirama pontosan hogy is halt meg? Már az összes Hokagét tudjuk hogy halt meg csak őt nem, legalábbis nekem nem rémlik, hogy tudnánk bármi pontosat azon kívűl hogy az életét adta a faluért.
Az eddig történtek alapján engem nagyon is érdekelne Hashirama története, hogy hogyan lett ennyire erős, hogy lett az övé egy csomó Biyuu, hogy van e valami összefüggés a neve Senju és a Senjutsu között, mert már az is elképzelhető, hogy ő volt az első aki természeti energiát használt, valamint a tehetsége miatt lett ennyire erős folyamatos harcolással, edzéssel, harci tapasztalattal, vagy csak jó géneket örökölt.

Naruto Kurama miatt nem tud "összeolvadni" Fukasakuval, mert ő nem engedi. De hogy már puszi pajtások azt is elképzelhető hogy Naruto harcol kilencfarkú módban miközben Kurama gyűjti neki  plussz természeti energiát. Na jó ez már kicsit túl...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 802 803 [804] 805 806 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins