24 nov 24, 06:16:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 795 796 [797] 798 799 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551313 alkalommal)
0 Felhasználó és 90 vendég van a témában
feraaaa32
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11940 Dátum: 12 márc 18, 15:25:54 »

Mármint ki az egyik leggyengébb láncszem a mangában? "Drágaszág" Nevet .
Naplózva
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11941 Dátum: 12 márc 18, 15:38:47 »

Deidara eltüntetése a leggyengébb láncszem, logikátlan megoldás.
My precious. ikszdé
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11942 Dátum: 12 márc 18, 15:47:32 »

Nem mondanám, hogy ez lenne a leggyengébb láncszem. Inkább egy szükséges megoldás. Maga ahogy megoldották az már egy másik kérdés. Azzal amilyen hatalmat kapott az Edo Tensei által már elnyom minden más lehetőséget ha bennmaradt volna a történetben.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #11943 Dátum: 12 márc 18, 16:19:04 »

De semmi szerepe nem volt végül edo Deidarának, miért kellett visszahozni? Ezért mondom, hogy elcseszi Kishi a karakterek emlékét, jól elvarrt szálakat elbasz. Kár az egész háború szálért, Naruto éppen azt nem tudja bemutatni, amit megígért Nagatonak. Sokkal könnyebb helyzetben van ez a generáció, mint bármelyik előző háborúban, nem is igazi emberek ellen kellett harcolniuk (akiknek családjuk van, akiket meg akarnak védeni mind a két oldalon), hanem vannak Zetsu klónok, edo tensei bábok, világuralomra törő személyiség nélküli Tobi, akiket csak le kell gyilkolni a békéhez. És van Sasuke, aki manga eleje óta kérdéses, most ő a legérdekesebb karakter. Remélem legalább Tobi kiléte hoz egy fordulatot, vagy van Kishinek valami jó összeesküvése Madaráról Tobiról és Nagato Rinneganjáról. Mert a tűz, kő akarata és naruto ssj szintjei nekem már nagyon unalmasak.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 18, 16:24:08 írta malakian666 » Naplózva
magicnkr
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Turbózombi véruszkár

« Válasz #11944 Dátum: 12 márc 18, 16:43:44 »

Deidera nekem is az egyik kedvenc karakterem volt.
De egyébként nem olyan brutál ő se mivel a robbanó szereit villámmal semlegesíteni tudják szerintem.
Egyébként valaki leírni, hogy hányadik fejezetben pecsételik le végleg az EDO Deiderát?
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #11945 Dátum: 12 márc 18, 17:39:34 »

Valójában még nem pecsételték le csak elzárták Kankuru egyik bábjába és annyi az nem sok. De már ugyem látjuk mert mindjárt megtörik majd és adios deiara végleg.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11946 Dátum: 12 márc 18, 20:32:03 »

Igen, csak annyit láttunk eddig, hogy benne van a bábban, és át van szúrva egy villám chakrával átjárt karddal, hogy ne robbanjon fel, mert pont a C0-ra készült.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/518/18
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 18, 20:34:50 írta Domynyk » Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #11947 Dátum: 12 márc 19, 10:59:20 »

Itt aztán bonyolódnak a lehetséges hülyeségek... Sasuke és Itachi meg Madara mértékegység?? xD jézus, még is csak "megrajzolt" emberekről beszélünk. Az más kérdés, hogy hány kilók is.  ikszdé ikszdé ikszdé

Egyébként meg, hogy hány Kagét tesz ki most Sasuke, csak egy összecsapásban lehetne megtudni, és nem úgy hogy elpusztított néhány fekete Zetsut. Hiszen Tobi is azt mondta, hogy nem lenne esélye Naruto ellen sem, szal Zetsu inkább csak mint hadsereg válik be.

Az kérdéses, hogy Kabuto most mit fog tenni, majd kiderül. Ez a túlzott higgadság pedig nem igazán tetszik nekem... mintha ő valami istenségnek képzelné magát.

" Engem hiába is öltök meg, a jutsu nem fog megszünni. " bár az is lehet, hogy csak blöfföl.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #11948 Dátum: 12 márc 19, 14:32:26 »

Az a rész nem blöff volt, többen mondták, hogy nem szabad megölni, mert csak ő tudja feloldani a technikát. Ha meghal, marad az Edo Tensei.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Fuego
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11949 Dátum: 12 márc 19, 14:49:23 »

Szerintem vicc amit néhányat leírtok Sasuke erősségéről. Nagyon lebecsülitek a kagékat, ha azt hiszitek, hogy hárommal végezne. Onoki, Gaara, és A szerintem könnyedén legyőzné... Onoki könnyebbé teszi a homokot és a raikagét, Gaara kirántja, A ad neki egy pacsit és viszlát Sasuke bye bye Esetleg még kaphat egy Jintont, ha makacskodik. Nevet
De működne más felállásban is, csak talán ez a hármas lenne a leghatékonyabb.

De mint írta más is... a Narutóban egyszerűen nem lehet erősségi sorrendet felállítani, mert mindenkinek van egy saját harc stílusa ami vagy jó a másik ellen, vagy nem. Ezért nem szabadna szerintem lebecsülni az 5 Kagét, mert mindannyiuknak pont olyan képessége van ami tökéletes egy Uchiha ellen. (Madarával is csak a Rinnegan miatt nem bírtak EDDIG, végül úgy is legyőzik)
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11950 Dátum: 12 márc 19, 15:42:10 »

Idézet
zerintem vicc amit néhányat leírtok Sasuke erősségéről. Nagyon lebecsülitek a kagékat, ha azt hiszitek, hogy hárommal végezne. Onoki, Gaara, és A szerintem könnyedén legyőzné... Onoki könnyebbé teszi a homokot és a raikagét, Gaara kirántja, A ad neki egy pacsit és viszlát Sasuke

Én szerintem 3kaget nem verne el, de hogy belekössetek 2,5KAGE-t elverne és fel is soroltam, hogy ki az a négy akik közül lehetne válogatni. Nem pedig a három legerősebb kageból verne el 2,5öt (Gaara,A,Oonoki) Mondjuk Gaara,A,mei hármasból kettőt megbírna szerintem ölni jelenleg és a harmadik pedig túl élné nagy nehezen vagy mei helyett tsnadet is belehetne tenni akár.
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #11951 Dátum: 12 márc 19, 16:14:53 »

hát ez kész ikszdé 2 és fél meg 3 és fél kage...visszaolvastam az előző pár oldalt és szétröhögtem magam...ikszdé

és tényleg, Sasuke nem olyan erős hogy csak úgy sorozatba levágjon vagy 10 kagét, bár most war van és nem túl konkrétak az erőviszonyok de akkor is: egy Kage azért Kage mert ő a falu legerősebb embere, nem csak egy ilyen fél óra alatt elintézhető csicska...ezért jó érzés a sima Narutót nézni, mert abban egy genin olyan erős, mint egy genin, egy kage meg mint egy kage...ez már így túlzás...
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11952 Dátum: 12 márc 19, 17:08:45 »

Azért én cáfolnám, hogy a Kage a faul legerősebb embere Nevet Most komolyan, Konohában ki erősebb Tsunadénál? Naruto, Sasukét számítsuk még bele, Kakashi, Gai.... Na meg Konohai (volt) Itachi is.

De várjunk csak... most komolyan úgy mérjük a kegét, mint a kilót? ikszdé Vagy 2,5 Kg az 2,5 kage?  Hmm?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #11953 Dátum: 12 márc 19, 17:14:45 »

Sabaku, Danzou-t kihagytad  Nevet Bár ő már halott, szóval mindegy is  Pontosan
Tényleg, most, hogy ez felvetődött, nem kellene átértékelni Tsunade erejét? Aki át tudja ütni Madara Susanooját majd túléli, amint az átdöfi nem lehet gyenge  Nyelvesít Én ezzel az új technikájával nem sorolnám ennyire hátra a konohai ninják közt:)  Persze Naruto és Sasuke mindenképpen előtte járnak, de Gai-ban és Kakashi-ban nem vagyok biztos  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 17:15:34 írta TsunadeHime » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11954 Dátum: 12 márc 19, 17:28:16 »

Menjünk át a ki nyernébe.... de Gai 7 kapuval kizárt hogy veszítene ellene, Kakashinak most ott van a vlámklón meg a villanykutya is.

És igen, Danzót valóban kihagytam, hajlamos vagyok megfeledkezni csórikámról.  smirksweat
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 795 796 [797] 798 799 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins