Háát én nem tom. Az nem valószínű, h naruto már erősebb lenne hasirámennél, de talán szöcske az akkori madaránál, esetleg. De azt sem hiszem.
Én narutonak már nem adnék utat. Már ííííígyis túúúlsűgosan tápos a super saya-jin 3-jával. Szöcskének se kéne rinnegan.
Egy manga nem akkor a jó, ha a főhős már elméletben is erősebb a főgonosznál, az úgy a jó ha gyengébb nála, és úgy győzi le. Lásd a naruto elejét. Sokkal izgalmasabb volt mint most azt nézni h már 1 nagy über táp az egész.
Erre bizonyíték az is, h a naruto legnagyobb csatája, legalábbis nekem a végzet völgyében volt naruto vs. szöcske. + az azt megelőző csaták is sokkal izgalmasabbak voltak, azóta se voltak olyan jó csaták. Pedig szó se volt az utakról még, nem h már 3 legyen mind2 nek az már kicsit túlzás lenne. Ja kivéve a szaszke itachi fightot az még jó volt.
Arról h szöcske itachival összefog, és végül szaszke jó útra tér, én nem így érzem.
Szerintem a végén szöcske csak még idegbetegebb lesz xxDDDDD Vagy esetleg 1 picit visszatér a földre, de nem teljesen.
Hát jah, mindig a harci tapasztalaton van a hangsúly. De azért ezzel együtt az erő is elég sokat számít, ott van pl Oonoki, aki a saját elmondása szerint többet élt, és ezzel talán a legtapasztaltabb a kágék közül és mégis "csak" a Raikagét tápolja állandóan.
Azt azért vedd figyelembe, h oonoki már milyen állapotba van. Gyakorlatilag mingyárt meghal.... Nem elég h öreg, de már szét is van ütve.... Az h valakinek sok a tapasztalata az nem ugyan az, mint h valaki öreg már. Oonoki pedig lehet, h sook tapasztalattal rendelkezik, de már túl öreg. Láthattuk ha 2 kilót a hátára vesz már reccs. Ahoz képest már elég sokáig bírta, ha most kezdte volna, és nyomathatná a por elemet ezerrel akk bizos nem csak a raikagén lógna ^^
Látok rá esélyt, h madara feléled, és össze szed még pár utat, de akkor már szerintem ink tobi fogja. Végül is csak gyűjtögeti ő is már 3 van neki. De még ha össze is szedi, akkor sem kell narutonak meg szaszkénak is összeszednie ahhoz h legyőzzék
hacsak nem akarjuk így olvasni a mangát
vagy mert nekem már naruto super saya-jin formályától is yoyozott a szemem
nemhogy attól, h kibékült a kis kuramával, aki a szüleit+ konoha fél ninjaseregét kinyírta, sakurachant is majdnem
és őt is próbálta egész eddigi életében.
Az a kibékülés pont olyan volt, mintha most szaszke meg naruto "kézenfogva" küzdene madara meg tobi ellen.