24 nov 15, 14:12:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 777 778 [779] 780 781 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2536937 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11670 Dátum: 12 márc 09, 12:30:32 »

Hát, először is, ha beültette magának az első szöveteinek egy részét, vagy a dns-ből tenéyysztett szöveteket, attól még a dns mintája az original MAdara minta, amiből nem tud regenerálódni az elsőt is tartalmazó cucc. Ahhoz kellenek az ő mintái is, meg az egész összeolvadást reprodukálni kell edo tenseies verzióban.
Másodszor, te nem éreznéd, ha egy fél fej lenne a mellkasodon, és nem lennél rá kíváncsi? Vagy ha addig s ott lett volna, mrét mondanád, hoyg "szóval ezért..."(van itt ez az arc?)? Szerintem nem volt ott eredetileg, Madara ha meg is szerezte az első erejét, kétlem, hogy eljutott a használatához, vagyis iylen szintű használatához. MEg ha ez a technika nem lenne új, nem kellett volna Danzou prototípusnak?
Meg mondta is pár oldallal később, hogy ki akar próbálni egy technikát, és elővett pár faágat. EZ is úgy tűnt, mintha most tett volna szert (ténylegesen) erre az erőre, és ismerkedne vele. 
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 12:35:14 írta STM » Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #11671 Dátum: 12 márc 09, 14:29:38 »

Hát azért, ha nincs az  edo tensei, madarát már legyőzték volna, mikor onoki meg sebezte, és a fél teste eltűnt. Vagy csak a páncél sérült? Nha de mind1, madara kivételesen erős, én nagyon remélem, hogy az 5 kage nem bír vele, ha már enyi mindenki parázik tőle és ekkora legenda volt
kakashi apját vajon miért nen élesztették fel? elég hires volt, jó lenne róla is töbet tudni

madara tisztában van azzal, hogy edo zombi, és nem is törődik a védekezéssel ezt azért ne felejtsük el. mikor sephirotot játszott akkor is kinyúlt volna normál helyzetben
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11672 Dátum: 12 márc 09, 14:45:44 »

Hát igen, ha madara nem játszadozna és komolyan venné akkor valószínű azt látnánk, hogy öt kage már fekszik madara meg áll felettük, de ha nem játszadozna akkor veszítene a shinobi haderő ezt viszont kishimoto nem akarná, hogy minden fontos szereplő meghaljon ezért is állítja be madarát így, hogy lesz@r mindent és játszadozik mint jounin a genninekkel. Amúgy fa elemet valószínű a halála előtt is tudta használni hisz hashirama harcánál megszerezte a dns-ét beültette magának és a rinnegant is felélesztette a halála előtt. Az, hogy most próbálgatja ki a technikákat az annak tudható be, hogy röviden halála előtt tett szert ezekre a képességekre és még nem bírta kihasználni az összeset vagy olyan sérüléseket szerzett a hashirama harca során, hogy legyengült és nem lett volna elég ereje minden technikát kipróbálni.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11673 Dátum: 12 márc 09, 14:51:44 »

Igen, az alap faalkotást biztos nem próbálta ki... ugyan már, 99% minimum, hogy nem használt életében faelemet... vagy arra értette a "kipróbálást", hogy most is megy-e. De Tobinak meg Zetsunak mindenképpen sok köze lehet már a megszerzett erőhöz.
Viszont a "megtanítottam volna Hashiramának, hogy hogy támadjon fel" elszólás az nagyon érdekes volt.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #11674 Dátum: 12 márc 09, 15:22:17 »

Hát hátha visza lehetne hozni a shinigami gyomrából  hashiramát. meg kakashi apját.
Egyébként én arra gondolok, mivel madara nagyon sokat harcolt hashiramával, és ott van neki a sharinganja, elvileg elég sok technikáját ismerte, meg lemásolta .a lemásolta nem azt kell érteni h tudta használni mivel nem volt meg hozzá biológialag felkészült, de a pecséteket, meg a technikákat ismerhetette. és majdnem anyit tudott róluk mint maga az első esetleg.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11675 Dátum: 12 márc 09, 15:38:45 »

Idézet
Egyébként én arra gondolok, mivel madara nagyon sokat harcolt hashiramával, és ott van neki a sharinganja, elvileg elég sok technikáját ismerte, meg lemásolta .a lemásolta nem azt kell érteni h tudta használni mivel nem volt meg hozzá biológialag felkészült, de a pecséteket, meg a technikákat ismerhetette. és majdnem anyit tudott róluk mint maga az első esetleg.

Igen én is erre gondoltam, ezért is lehet, hogy ő ilyen magas szinten bírja használni meg ennyi fa elem technikát lenyom. Nem elég, hogy erőteljes chakrája van madarának meg egy zseni, de még ismeri hashirama képességeit is így kb. úgy bírja használni a fa elemet mint ő. Danzou hozzá képest légypiszok volt meg yamato is hozzá képest légypiszok mert madara sokkal jobban használja fa elemet mint ők. Ez betudható annak, hogy riválisa volt hashiramának és sokszor harcoltak egymás ellen így láthatta a fa technikáit amit lebírt másolni és betudható annak is, hogy madara nem egy átlagos shinobi, átlagos erővel.
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11676 Dátum: 12 márc 09, 16:33:08 »

Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy most korlátlan csakramennyiség áll Madara rendelkezésére.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
korbi
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #11677 Dátum: 12 márc 09, 18:53:06 »

Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy most korlátlan csakramennyiség áll Madara rendelkezésére.

Ezt hogy érted? Lemaradtam valamiről?
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #11678 Dátum: 12 márc 09, 18:55:02 »

Madara edo-zombi, vagyis halhatatlan. Ezért kifogyhatatlan a chaktatartaléka is.
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #11679 Dátum: 12 márc 09, 19:03:38 »

Mért van egy olyan érzésem, hogy Madarát Naruto fogja kivégezni?
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #11680 Dátum: 12 márc 09, 19:05:40 »

Nem hiszem, legalább is remélem, hogy nem. Az már túlzás lenne, ha ezt is ő kellene megoldja. Ha az 5 kage (vagy már csak 4 )  nem boldogul vele, ott van Itachi és Szöcske:)  Naruto meg egyébként is el van foglalva Tobival.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 19:06:14 írta TsunadeHime » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #11681 Dátum: 12 márc 09, 19:09:07 »

Attól függetlenül, hogy naruto sokkal erősebb lett mint volt attól függetlenül még meg se közelíti szerintem a jelenlegi madara szintjét. Ő szintje valahol az fms madara környékén lehet most nem pedig fms+rinnegan+fa elemes madara szint.
Ez szerintem itachi+sasuke harcnak kéne lennie madara ellen. Legalább is én ezt tartom a legjobbnak, hogy a 3nagy uchiha egymás ellen harcolnak és a két fiatal uchiha zseni megküzd az öreg uchiha zsenivel és láthatjuk a manga legnagyobb harcát, de szerintem kishimoto nem bírná megoldani ezt a három uchiha harcot hisz, hogy nézne már ki 3susanoo ott amiből 2susanoo rá megy az egyikre meg stb. Meg genjutsu harcok. Viszont ha kishimoto megoldja ezt a nagy uchiha harcot akkor le emelem a láthatatlan kalapomat és valószínű azok lesznek a legizgalmasabb manga részek.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 19:11:38 írta Mach5 » Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #11682 Dátum: 12 márc 09, 19:36:38 »

Szerintem is ha Kabuto nem bir Itával oda idézi madarát azt jól van Nevet És akkor Madara boldog lesz mert lesz normás ellenfele:Mosolyog
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11683 Dátum: 12 márc 09, 19:43:46 »

Hát itachi+sasuke tuti többet érne el mint ez a jelenlegi öt kage madara ellen. Szóval tényleg normálisabb ellenfelei lennének a nagy uchihának és legalább mind a hárman harcolhatnak méltó ellenféllel. Ki tudja végén sasuke még össze haverkodna madarával és harc közben mesélgetné hogyan hozza ki fms-ből a maximumot azt majd sasuke is rinnegannal szaladgál:D
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11684 Dátum: 12 márc 09, 20:45:40 »

Nos szerintem az nem lenne szép Kishimototól, hogy odaküldni az 5 kagét Madara ellen, és hagyja őket lebőgni. Hiszen, ez a csata lényegében, ha átvitt értelemben akarjuk nézni, akkor ez jelképezi az 5 nagy nemzet közös harcát a gonosz ellen, amiben a jónak kell győzni Mosolyog Nincs szükség se Narutora, se Itachira, se senki másra.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 777 778 [779] 780 781 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins