24 nov 01, 03:11:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 768 769 [770] 771 772 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511982 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11535 Dátum: 12 márc 03, 19:54:02 »

Szerintem nincs semmi gond a tűz akarata szlogennel, hiszen egy ilyen háborúban mindenki megpróbál valamibe kapaszkodni, hogy túlélje a harcokat. Pont Tsunade ne aggódjon, és próbáljon magának erőt adni, mikor Madara kijelentette, hogy most őt fogja megölni? Az mindegy, hogy ki miben hisz, legyen az közhely vagy sem. De gondolom az feltűnt nektek, hogy Onoki meg a kő akaratából erőt merítve juttatta ki a többi kagét az erdőből, és egy rendkívül nagy jintont formált.

Remélem, hogy a következő fejezetben Tsunade jól pofán b...a Madarát, (Garnier, mert megérdemled Nevet ) és persze, a többiek is álljanak elő a végső jutsuikkal Nevet
Ja és Suigetsuékra is visszanézhetnénk, hogy pontosan mit is találtak.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 20:02:07 írta Domynyk » Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #11536 Dátum: 12 márc 03, 20:46:39 »

Ja és Suigetsuékra is visszanézhetnénk, hogy pontosan mit is találtak.

Én is remélem,hogy visszatér Suigetsuékra is de a Madarás dolog is érdekel. Én már kezdetben kíváncsi voltam mi volt a Végzet völgyébe. Bár legutóbb is azt hittem jöhet Sasuke és Itachi beszélgetése erre Suigetsuiék. Majd helyettük jön Sasuke majd Madara rejtély. Sok-sok ????? Gondolkozik
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #11537 Dátum: 12 márc 03, 23:57:25 »

Moderátor:
Egy csomó hsz törölve.
Idézet az 1. hsz-ből:

...

Moderátor:

Tudnivalók erről a témáról:

Naruto manga téma:
- Az éppen aktuális (vagy esetleg 1-2 korábbi) rész kivesézése és esetleg normális jövendölések a következő fejezetetekre vonatkozóan. Ha egy szereplőt akartok kivesézni, akkor azt az adott szereplő témájában kell. Ugyanez vonatkozik a jutsukra is.
...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11538 Dátum: 12 márc 04, 00:37:40 »

tényleg nagyon igazán OFF: Domynyk Garnier, törődj magaddal; L'Oréal, mert megérdemled ikszdé

ON: Szerintem ez megint egy gyenge, közepes rész volt.
Itachiék századjára elismételték, azt amit már tudunk. Bár az Itachi által elejtett információ lehet, hogy tényleg arra utal, hogy Tobi fake információkat adott, mégis inkább arra tippelnék, hogy Sasuke kiskorában volt tudatlan, ezért most sem érthet semmit.
Madara végre mondott valamit arról, miért is volt még olyan erős Hasisráma. Így végre nincs kétely, hogy tényleg képes volt EGYEDÜL legyőzni Madarát.
A tűz akarata résznél majdnem elröhögtem magam. Tudom, hogy mindenféle mély lelki tartalma van stb., de attól még egy közhely. Unalmas, lejárt közhely. Pontosan (Ha nem így érzed, az kb. olyan, mintha a HP-t kikiáltanád mély filozófiai tartalmú műnek, mert benne van, hogy a szeretet mindennél erősebb.)
A rész poénja mégis Madaráé: "Te, asszony, ..." Nevet
Csatlakozok az előttem írókhoz: Bárcsak Suigetsuék is szerepelnének a következő részben! De inkább az az érzésem, hogy sajnos/szerencsére a Kagék harcát láthatjuk majd.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #11539 Dátum: 12 márc 04, 02:15:49 »

Hát remélem Sasukét hanyagoljuk most 1 kis időre. (eleget fog ö szerepelni még rá ér....meg nem nagyon van kedvem folyton az olvasni ezen a fórumon h ilyen meg olyan király a gyerek na mindegy).
Naruto harca érdekes de most öt is elrakhatjuk a fiokba.
Ami mos érdekel az Madame Madara Nyelvesít és az 5 kage....Nagyon jó lenne ha végre valaki el kenné a száját.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 02:16:38 írta naru-kun » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11540 Dátum: 12 márc 04, 03:06:30 »

Hát, azért szerintem elég msá az, ahogy a Harry Potter hirdeti azt, ami amúgy ebben a formában nyilván baromság, meg a NAruto dolgai. Itt valahogy komoylan tudom venni ezeklet a dolgokat ezredszerre is, de lehet, hogy csak én vagyok vele így, midnenki msának meg a könyökén jön ki.

Ha Itachival Sasuke is eljut Kabutohoz, akkor szerintem elég sanszos, hogy vagy MAdara kerül majd át oda, vagy Orochimaru kerül elő. Az biztos, hogy kettőjük érkezésére még tachi "árulása" után sme számíthatott Kabuto, szóval, ha készült védelemmel, akkor is benézi, de egyszerűen lapos lenne, ha le lenen zúzva, megszűnne az edo tensei és kész.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11541 Dátum: 12 márc 04, 04:33:08 »

Nyilvánvalóan itt sokkal komolyabban átlehet ezt érezni mint egy idétlen Hp-ban, de őszintén szólva nem tudom komolyan venni ezt az elcsépelt közhelyt. Nem vagyok túlzottan nagy híve az ehhez hasonló sokszor túlzott érzelmektől sem mentes dumáknak. Madara arrogánsabb mint amilyennek kinéz eddig megnyerő a személyisége kíváncsi vagyok mit kezd a bagázzsal.
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11542 Dátum: 12 márc 04, 10:21:43 »

Mi van akkor, ha Itachi mégsem a maga ura? bye bye Kabuto magához csalja Sasukét. Ha ez így történne nem tudnék Orochimaru ellen szurkolni, mert hihetetlen nagy mastermind karakter lenne (így is az).  Ez valamelyest magyarázatot szolgáltat Suigetsu által talált tervre, amit Sasukéval akar tudatni ( igaz, hogyha véreset ürítene azt is tudatná Sasukéval... )
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #11543 Dátum: 12 márc 04, 10:25:54 »

Hát, azért Kabuto gondolatii nem erre engednek következtetni, nem nagyon látszott elégedettnek, mikor fellázadt. Vagy ő sem tud az igazi tervekről ikszdé
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11544 Dátum: 12 márc 04, 11:35:30 »

Ha le is zúzza az Uchiha duó akkor sem kell félteni a sunyi kis teűt mert biztosan meglóg valahogyan.....vagy ahogyan STM is írta előjön Marcsi és megmenti a helyzetet......tényleg sablonos lenne ha csak simán lenyomnák de szerintem ezt külön-külön is simán megtennék (nem akarom lenézni Kabuto erejét de mégis) viszont most ketten együtt vannak.....tuti h sunyulni fog valamit kacsint
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11545 Dátum: 12 márc 04, 12:10:22 »

Valószínőleg  "azt A " jutsut fogja használni s Iachi beáldozza magát h mentse Sasukét.
Ez lehetne egy szép fordulópont is.

Szerk.: link hozzáadva
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 13:21:06 írta Fr33man » Naplózva
dris
Gennin
*

« Válasz #11546 Dátum: 12 márc 04, 13:09:13 »

hát legutóbb amikor előkerült Orochimaru nem éppen mentette meg a helyzetet, sőt bele lett pecsételve Totsuka kardjába, amiről már többször is leírták, hogy örökre lepecsételi azt akit megvágnak vele.. ha a lelke le van pecsételve akkor nem tudom hogy támadhatna fel, még ha a sejtjei ebben-abban benne is vannak. ez a karakter már le van zárva igaz még a tevékenységeinek hatása érződik itt-ott. de még ha elő is bukkanna megint amire nem sok esélyt látok akkor is miben lenne más a helyzet mint legutóbb amikor Itachi egyből lepecsételte?
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #11547 Dátum: 12 márc 04, 13:11:34 »

Nem lett lepecsételve. A Yamata no Orochit benyelte a kard, vagyis a tök, de pár kisebb kígyó megúszta, méghozzá ezek akkor potyogtak el, amikor teljesen ki lett szívva Sasukéből, tehát ténylegesen kikerült Orochimaru. Egy elégett, maradt minimum kettő.
Plusz most van egy szimbiótája (ha igazam van, és ő a kígyó), úgyhogy, ha egyből a testcserével próbálkozik, akkor... már nem a saját testében lesz, és nincs elöbbre semmivel ikszdé
De szerintem akkor is van most valami komoly mentőöv.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 13:13:20 írta STM » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11548 Dátum: 12 márc 04, 13:15:06 »

Én azt tartom a leglogikusabbnak, hogy mivel most a kagek új erőre kaptak és madara ellen mennek azt se tartom kizártnak, hogy madara is bekeményít és amikor már verné el a kagekat addigra odaér itachi+sasuke kabutohoz, de kabuto megidézi madarát és onnantól kezdve madara vs sasuke+itachi harc lesz, kagek meg örülnek majd, hogy madara eltűnt mert épp őket ölte volna meg. Kishimoto amúgy is kezdetek óta olyan, hogy fontos karaktereket nem öleti meg, így viszont minden kage túlélné (vagy nagy része) míg itachi+sasuke harcolna madarával és így sasuke is megbírná mutatni az fms erejét és ő is már le lenne strafálva mint naruto meg így ő is jobban ismerné már a saját erejét.
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11549 Dátum: 12 márc 04, 14:01:13 »

Túl szép lenne minden Orochimaru nélkül...am én is a fehér kígyófarokra gyanakszom  Gondolkozik de eskü érdekel már mi lesz ebből a Kabuto fightból....meg h a két Zatsu ( fehér/fekete) komolyan bemondta az unalmast (egyiket Chojuro kapta ketté másikat Sasuke hamvasztotta el az amaterasu karddal)..?
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 768 769 [770] 771 772 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins