24 nov 01, 04:22:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 748 749 [750] 751 752 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512311 alkalommal)
0 Felhasználó és 45 vendég van a témában
IndianA
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #11235 Dátum: 12 feb 17, 21:08:42 »

Nagyon furcsa érzés kapott el a manga olvasása közben, főleg amikor suigetsu megtalálta a tekercset, egyenesen kirázott a hideg. Amúgy jó ötletnek tartom ezt, sőt, ez azt erősíti, hogy orochimaru mekkora egy genius volt, tényleg ő az igazi főgonosz aki mindent tud és soha nem lehet tőle megszabadulni.. Nagyon kíváncsi vagyok mi lehet abban a tekercsben, sasukénak meglepetés, de közbe információ amivel írányítani lehet a háborút.
Nekem ez a tippem van: Kabuchimaru 2. jutsuja az edo tensei mellett.
Amúgy nagyon tetszett még az suigetsu és juugo viszálykodása, jól jött a mangának nagyon.
Naplózva
jockakun
Újonc
*

« Válasz #11236 Dátum: 12 feb 17, 23:38:31 »

Szerintem Orochimaru is színre lép még:D Hiszen Kabuto már alig bírja elnyomni:D Kabuto is fog valakivel még fightolni akk legyőzik mint atom aztán jön majd Oro:D
Személy szerint utálom ,remélem ha elő is jön a kis csacsi valaki gyorsan földbe döngöli:D
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11237 Dátum: 12 feb 17, 23:49:48 »

Hol van arról szó, hogy alig birja elnyomni?
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11238 Dátum: 12 feb 18, 01:44:28 »

orochimaru mekkora egy genius volt, tényleg ő az igazi főgonosz aki mindent tud és soha nem lehet tőle megszabadulni.

Végre valaki kimondta és osztja, amit gondolok.  bow Orochimaru az aki a manga (leg)eleje óta szerepel, (nagyon) gonosz, és mégse tudják normálisan kinyírni, ráadásul kihatással van a történésekre.
A sensei sok örömet szerzett ezzel Suigetsus résszel. Ellenben Karin lábgombáit és Sasuke egoista produkcióját már kihagytam volna*, bár a második még sztem nagyon érdekes lesz, főleg ha hamarosan = 1 éven belül találkoznak Itachival. *(na nem mintha visszakívánnám übertáplegyőzhetetlenfőszereplő Naruto vonalát)
Azért remélem Sasuke és az a kardos mitugrász nem ölte meg valóban az igazi Zetsut.
Jó nézni, hogy megint előjönnek új kérdések anélkül, hogy néhány meg lenne válaszolva, vagy 1-2 szál el lenne varrva. Ilyenkor lehet érezni, hogy még jó sok van hátra a mangából.

Hol van arról szó, hogy alig birja elnyomni?

Már akkor azt mondták, hogy a teste egyharmadáért Orcsimarcsival küzd, amikor még csak a bőrének egy része pikkelyesedett el és nem másztak ki kígyók minden testnyílásán. Szerintem most már ez a kijelentés, hogy alig bírja elnyomni, elég megalapozottnak hangzik. Persze lehet, hogy ez csak azt jelzi, hogy azóta ennyivel több Marcsi csakrát / ilyen-olyan képességet gyűjtött / tanult.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11239 Dátum: 12 feb 18, 01:49:48 »

Na igen, de az nem Orochimaru, csak az agresszív, burjánzó chakrája és húsa. Az, hogy az igazi Orochimaruval mi történt, vagy, hogy KAbutóval mi lenne, ha nem tudná kontrolálni ezt az erőt, más kérdés. Szerintem csak becsavarodna kicsit.
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #11240 Dátum: 12 feb 18, 01:54:08 »

Orochimaru sejtjei, chakrája, tudom is én mije, átalalítja Kabuto testét. Úgy értem, hogy mutálódik, de nem a tudata probálja átvenni Kabuto felett az irányítást. Én ezt a dolgot így értelmezem.

Az a tudat, hogy Oro likvidálva van, de még így is tudja befolyásolni a történetet, azt mutatja, hogy ő tényleg egy hatalmas, brilliáns szereplő, de a szerepét már elvégezte. Sasukét belökte a sötétségbe. A történetben ez volt eddig a legnagyobb szerepe, és el is végezte, a többi csak mellékes. Nincs értelme visszahozna, hisz Szöcske testét akarja, de most már aligha szerezhetné meg, megint csak ellenne gáncsolva, ez így jó, ahogy van.

« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 02:06:37 írta spero » Naplózva

Ma élek és meghalok
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #11241 Dátum: 12 feb 18, 02:07:41 »

Igen, kb. én is ezt akartam mondani. Más kérdés, hogy szerintem az igazi Orochimau maradványai azóta kapcsoaltba kerültek KAbutoval, és jelenleg osztoznak a testükön. Konkrétan a kígyó farokra gyanakszom, de ennek van saját témája.
A tekercsben szerintem amúgy biztos nem MAdaráról van szó, hanem valami teljesen újról. Azt hiszem, talán Tobival kapcsolastban fordíthat egy nagyot a dolgokon. Az eddig is biztos volt, hogy ha Orochimaru nem is az az AIzen típusú "mindne a terveim szerint alakul" főgonosz, de játékban van, és a háborúra, meg Tobiék keverésével számolt, és játékban van. Na msot,az, hogy valami információ ezzel Suihoz került, még jobban megkeveri a dolgokat, mert nem csak ő maga/KAbuto tud a dologról, hanem egyenlőre SUi, késöbbb szerintem Sasuke is, úgyhogy Tobiék frontja lehet, hogy gyengült, de az övék is, és a fináléban abszolút káosz volt.
Azért király, hogy nem kettő, hanem kapásból négy, vagy több oldal áll egymásból szemben, és akkor még úgy vesszük, hogy Tobi meg az igazi Madara ugyanazt akarják.

Ha KArin megszökik, meg lennék lepve, ha futna vissza Sasukéhez, de mást elképzelni nem nagyon tudok... ki tudja, talán visszaáll Orochimaruékhoz, de akkor valamit neki is fel kell ajánlani... nagy káosz lesz itt.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 02:09:02 írta STM » Naplózva
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #11242 Dátum: 12 feb 18, 02:25:28 »

Szerintem is Tobival kapcsolatos dolog lesz a tekercsben. Az, hogy megfordíthatja a háború menetét az érdekes, mert most kb. döntetlen az állás: Tobi vs Naruto harc szerintem most döntetlennek nézhető, a kage harc Kabuto/Madara ellen, arra alapozva, amit eddig láttunk és hogy oda nem küldtek erősítést, szintén döntetlennek gondolom. És ezeket fogja a tekercs, Sasuke és Itachi megfordítani. Jelen helyzetben, ha a tekercs bajt hoz Tobira, akkor Sasuke rá és Narutora is veszélyes. Itachi pedig Kabutora és Madarára. Hát érdekes helyzeteket lehet kihozni belőle.
Naplózva

Ma élek és meghalok
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11243 Dátum: 12 feb 18, 10:10:06 »

Tekercs tartalmazhata idézést is.
Az edo tensei segítségével feltámaszthatnák az elhunyt Uchiha klánt vagy egy részét.
Orocsimarunak nem eshetett nehezére hozzájutni ehhez ha már megszerezte az előző Hokagék DNS -ét.
Igaz most is voltak olyan edos zombik akiknek be lett ültetve de azok nem rendelkeztek a szükséges tudással ami elengedhetetlen a sharinganhoz. Egyedül az alap adotságot tudták kihasználni.

Ellenben az Uchiha klánnal akik sok trükköt ismernek vele. Ez Sashuke kezében hatalmas fegyver lehetne.
Orocsimaru megakarta szerezni Sasuke testét s az által a Sharingant. Ebből kiindulva nem lehet kizárni azt a lehetőséget miszerint pár tucat Uchiha zombival szerette volna biztosítani a hatalmát.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 10:11:21 írta Fr33man » Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11244 Dátum: 12 feb 18, 10:17:21 »

Kabuto esete egy az egyben olyan mint Danzou-é volt hasiramával a jobb vállában! Ott is nem tudom mennyi erőre volt Danzounak, hogy kordában tartsa Hasi erejét, és mikor meggyengült, ez az erő elszabadult! Szóval esélyes a dolog, hogy valami Kabutoval még lesz. Vagy talán a 2 test egyben van?! mint a harry potter első részében volt. Elég durva elképzelés de nem lehetetlen.
Suigetsu tekercse meg sok mindent tartalmazhat. Orochimaru elég sok dologba ölte idejét, nem lennék meglepve, ha talán az átokpecséthez lenne köthető, hiszen Juugo és Sui nem sokban másban köthető Orochimaruhoz.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11245 Dátum: 12 feb 18, 10:24:39 »

Suigetsu attól még hogy felfogott valamit a tekercsből, nem jelenti hogy pontosan tudja mi az. Sui nem kutató. Ezért kell majd valószínűleg Karin, de az is lehet hogy egy térkép, amit megmutat valamit, amire ő halványan de emlékszik.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #11246 Dátum: 12 feb 18, 11:59:06 »

Mi van h a tekercsen ne 1 új teknika van hanem információk?
pl:Tobi titka vagy valami hasolló.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #11247 Dátum: 12 feb 18, 13:14:17 »

Csókolomsztok! Mosolyog

Na sikerült elolvasnom a mangát, reméltem hátha lesz vmi kis csip csup bunyó, de Sasuke Zetsu írtása már unalmas. De nem érdekel megelégszem azzal ami van, a lényeg ebből úgy is csak az h megtudta h van háború és találkozni akar Naruto-val.
Suigetsu szövegelése tetszett ezzel a szétvágósdival, olyan eredeti Mosolyog mondjuk erről eszembe jutott h vissza akarja szerezni a pengéket, de még ha 6-ot sikerül is megszereznie a Samehada sz*rik majd rá egy nagyot... most juttatta eszembe az anime h mennyire ragaszkodik a Samehada Bee-hez ezért ha Bee nem hal meg akkor Sui álma sem sikerülhet (pedig ő egy epic karakter számomra)!

Minden esetre érdekes dolgot találhatott mert látszott rajta h tudja miaz és mit lehet vele csinálni.
Amúgy felismertem én azt a szobát, bár lehet h csak az animébe volt kitudja... de annak idején egy Anko-s flashback mikor gyerekként Orochimaru kabala fehérkígyó vedlet bőrét nézte abba a kis vitrinbe, akkor ő meg Orochimaru ilyen szobában voltak.
Karin meg most megmutathatja h Orochimaru miért választotta őt "börtönőrnek"! Mosolyog Most amúgy lehet nektek ez hülyeségnek tűnik, de szerintem Karin a maga módján erős mivel ha harcra került sor mindig úgy láttuk h semmit sem ért, de végül is az ellenfelek is olyanok voltak (Kage, Killer Bee). Azért lehet h egyszerű mezei shinobik ellen ő is tud vmit alkotni.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 13:16:19 írta Morause » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #11248 Dátum: 12 feb 18, 17:27:45 »

Ez az idézős dolog tetszik. Ha az egy oylan időző tekercs, ami Orochimaru saját hadseregét kapja elő, az azért nem kicsit fordít a háborún. Ugyanakkor, Kabto csak tudott volna a dologról, nem? Vagy ez még Kabuto előttről való lenne?
Az oké, hogy Orochimaru később beavatta a munkásságába, de a koirábbiakról nem biztos, hogy csak mert márt ne elmesélt mindent.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 17:28:38 írta STM » Naplózva
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #11249 Dátum: 12 feb 18, 17:41:00 »

Szerintem Kabuto tudja mi van benne, mert Sui nyitva kellett, hogy találja a tekercset. Ebből kiindulva valaki előtte kinyitotta és úgy hagyta, nem hinném, hogy Orochimaru, csak úgy az íróasztalán hagyja az ilyen fontos tekercseket, így csak Kabuto jöhet számításba, hogy levette a polcról és elolvasta, s aztán úgy hagyta. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 17:41:45 írta spero » Naplózva

Ma élek és meghalok
Oldalak: 1 ... 748 749 [750] 751 752 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins