24 nov 27, 22:05:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 746 747 [748] 749 750 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2559042 alkalommal)
0 Felhasználó és 120 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11205 Dátum: 12 feb 16, 13:40:39 »

De kíváncsi vagyok mi van abban a tekercsben... De azért Suigetsu kapott 1 jókorát... Az bejött. ikszdé Karin ügyesen elterelte az őrök figyelmét, hát hiába, aki tud az tud...
Sasuke Susanoo-ja kemény lesz ha az Amaterasut csak így lövöldözi.
Kíváncsi vagyok Kishi kire gondolt... Itachi és Sasuke, vagy Naruto és Sasuke találkozásra. A terep alapján Itachira szavaznék, dehát a Sasuke kibe fut bele kérdésben is nagyot buktunk.. ikszdé Viszont az valószínű, hogyha megtudja, hogy Kabuto Itachival "szórakozott" akkor a kis kígyó rövid pályafutást mondhat magáénak mint Edo-használó... ikszdé
DE! Mostmár Madarát is látni akarom >.<
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11206 Dátum: 12 feb 16, 14:15:46 »

Nem tartom kizártnak azt, hogy most itachi meg sasuke összefut beszélnek egy kicsit és sasuke kicsit megváltozik, de ettől függetlenül még harcolni fog itachival, hogy megmutassa már pedig ő erősebb mint itachi. Itt pedig szerintem elveri az itachit és bemutatja az fms erejét. Vagy pedig elveri itachit utána kabutot is. Utána meg találkozik narutoval és ketten legyőzik tobi-t de mivel sasuke teljes erejével akar naruto ellen küzdeni így azt se tartom kizártnak, hogy amikor elverték tobit akkor narutoék elengedik a sasuket naruto kérésére és később pedig összefutnának megint amikor mind ketten kipihentek és akkor küzdenének meg egymás ellen. Egy a lényeg, mi előtt narutoval fog harcolni azelőtt szerintem vagy itachit elveri vagy pedig kabutot vagy mindkettőt.
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #11207 Dátum: 12 feb 16, 15:08:17 »

szerintem a story nagyon végét jára, kifulladt, Kisi megpróbálta felpörgetni ezért minden harc összecsapott lett hiányoznak az "Epic" jelenetek. Ita Vs Sasu már megint.....na ne már. Most vagy Sasu lesz az overkill szupergonosz begőzölt harcos, vagy mi a ... meglátja bátyust és sírvafakad...majd közösen kielégítik kábutót...(végülis mi rosszatt tett, viszahozta a szeretett bratyót, erősebben mint valaha).
Valami komoly csavart kell belerakne a nárutóba, mert ez az egész háborús vonal kezd bedögleni...
Naplózva
dris
Gennin
*

« Válasz #11208 Dátum: 12 feb 16, 15:12:44 »

miért verné el itachit? semmi logika nem lenne benne.. lehet ez csak egy félrevezetés volt és nem is találkoznak össze.  furcsa lenne ha egy itachival való beszélgetéstől hirtelen észbe kapna pont most amikor már teljesen bekattant. ha ez a beszélgetés be is fog következni az majd csak jóval később lesz.

nekem bejött a fejezet, jót tett a mangának hogy visszahoztak pár régi szálat, érdekes lesz, hogy suigetsuék mit tudnak hozzátenni a háborúhoz azzal amit találtak.
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11209 Dátum: 12 feb 16, 15:23:34 »

Itachi visszafogta magát mikor harcolt Sasukeval.
Elméletileg Itachi szemeiben most nem eshetne kár hisz edosak.
Hiába próbálná támadni nem sokra menne vele Nevet
Szerény véleményem szerint az lenne a tuti ha söcskét érverné Itachi s csak azután menne KAbuto ellen.
Ha az FMS kikapna a sima MS -től Nevet  Pontosan   Ördögi

Mindazonáltal Sussano képes volt a tenyerében tartani az amaterasut akkor lehet valami más technikával is lehetséges lenne ez.

Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11210 Dátum: 12 feb 16, 15:38:46 »

Idézet
Szerény véleményem szerint az lenne a tuti ha söcskét érverné Itachi s csak azután menne KAbuto ellen.
Ha az FMS kikapna a sima MS -től Nevet  Pontosan   Ördögi

Szerény véleményem szerint meg eléggé hülyeség lenne hisz sasuke saját erejéhez most hozzá ment az itachi ereje is így hülyeség lenne ha itachi egy maga elverné.(Tudom, hogy nem csak az erő számít, de sasukénak is azért van esze a harcokhoz meg elemző képessége, szóval szerintem fms-el már tuti elverné itachit)
Naplózva
narutofan12
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11211 Dátum: 12 feb 16, 15:49:48 »

Mi az az fms? vmi mangekyou sharingan?
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #11212 Dátum: 12 feb 16, 15:51:40 »

Narutofan az a örök mangekyou sharingan rövidítése.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11213 Dátum: 12 feb 16, 15:54:18 »

Mi az az fms? vmi mangekyou sharingan?

Az FMS az ugyan az mint az EMS - Örök mangekyou sharingan (csak 1-2 ember még az után is ezt használja, hogy az animében is "Eien no" nak mondják). Csak az a külömbség, hogy az FMS-ből a "Fumetsu", az nem örököt, hanem örökkévalót (vagy maradandót) jelent, mint pl egy szobor, vagy egy festmény, szóval mondjuk, hogy az öröknek egy elég fura fordítása. Kicsit olyan mintha a dunai teherhajókat Yacht-nak fordítanánk mert mind2 hajó.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 15:55:39 írta Exkirion » Naplózva

narutofan12
Újonc
*

« Válasz #11214 Dátum: 12 feb 16, 15:55:46 »

Ja ezt tudtam , csak a rövidítést nem láttam még , mivel itachi szemeit megkapta ezért lett fms-e.

De ez az ms nem erősebb a simától , csak tovább bírja vakulás nélkül a felhasználója , ugye?
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 15:56:24 írta narutofan12 » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11215 Dátum: 12 feb 16, 16:00:29 »

Idézet
De ez az ms nem erősebb a simától , csak tovább bírja vakulás nélkül a felhasználója , ugye?

Erősebb is mert láthattad sasuke susanooja is megváltozott és a két ms összeolvad eggyé így erősebb szemet kap és nem vakul bele a használatától.
Naplózva
Gurat
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11216 Dátum: 12 feb 16, 16:03:09 »

Az én tippem folytatásra ..
Sasule- Itechi találta, de nem harc...vagy csak kis csetepaté aminek a végén Itachi lelke megnyugszik és szépen álomra szenderül....És utána Sasuke meg megsimizi Kautot egy kicsit Mosolyog

De ez csak egy tipp....

A mostani rész után lehet bármi Nevet
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11217 Dátum: 12 feb 16, 16:12:34 »

A fenét. Itachi-Sasuke dumája kb úgy fog kinézni, hogy először is Sasuke szívrohamot kap, hogy mit keres itt Itachi, aztán vagy felmegy a púlzusa 300 ra, hogy, hogy meri a bátyját kihasználni Kabuto vagy úgy fog gondolkozni, hogy "ez már nem a bátyám csak valami jutsu amivel meg akarnak téveszteni, az én bátyám már meghalt, ez csak egy fantom, egy árnyék a múltból, nem hiszek neki mindegy mit akar és mit mond" és utána kap agyfaszt, hogy hogy meri valaki a bátyja képét használni.

Aztán lesz egy kis Sasuke vs Itachi amikor is Itachi igyekszik meggyőzni Sasukét, de szerintem nem fog menni neki.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 16:13:06 írta Exkirion » Naplózva

redline66
Újonc
*

Jounin

« Válasz #11218 Dátum: 12 feb 16, 16:31:46 »

Nem tudom honnan szedi mindenki hogy most sasuke és itachi találkozni fognak...
Valamelyik marha kitalálta és azt követi az összes (1 hülye 100at csinált...)
Attól hogy Kishi mutatta itachit miközben sasuke róla beszélt az egyáltalán nem azt jelenti hogy most rögtön egymásba botlanak.
Na meg a másik bosszantó dolog hogy egyes emberek nem olvassák a fórumot csak bebasznak 1 kommentet amit már 600-an beírtam 1000x át lett beszélve...
EMBEREK VISSZA IS LEHET OLVASNI!
Meg miaz hogy ez erődemonstráció volt???
Azt is az egyik okos találta ki megint...
Most Kishi behozta a képbe újra sasukét és nem csinálhatta azt hogy csak annyit mutat sasuke fut és kész... és ha azt észrevettétek volna a zetsu elég fontos infot mondott neki hisz sasuke nem tudta h most éppen háború van ezt a zetsutol tudta meg...!
Ennek ez volt a lényege semmi más!
Nyugodtan meglehet lincselni az ebben elhangzottakért én vállalom a véleményem és azt is hogy bosszantó dolgokat irogatnak ide az emberek aminek semmi köze semmihez csak beböfögött vmit.
Use your brain dude...!
Bár lehet akihez szól megsem érti... Nevet
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11219 Dátum: 12 feb 16, 17:08:22 »

Mondjuk szerintem onnan szedték, hogy oda van írva a manga végére h "az esélye h találkoznak közelít"...
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Oldalak: 1 ... 746 747 [748] 749 750 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins