24 nov 01, 01:27:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 747 748 [749] 750 751 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511599 alkalommal)
0 Felhasználó és 60 vendég van a témában
redline66
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Jounin

« Válasz #11220 Dátum: 12 feb 16, 17:20:37 »

Ja igen addig oké de közbe sokakkal is találkozhat sasuke!!!!!!!!!!!!!!!!
Naplózva
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11221 Dátum: 12 feb 16, 17:35:39 »

Én is írtam az Itachis találkozót már párszor, és nem "beböfögött" infó volt Nevet

Az is egy gondolatmenet aminek van értelme, mert ha a haderőbe (vagy egy részébe) futna bele akkor konohai shinobikat is kéne ölnie, ami nem valószínű mert: 1. Narutót akarja konohából elsőként megölni, 2. alapból az egész mangában nem jellemző, hogy gyakran halnának meg a konohaiak és 3. kb minden osztagban van ismert konahai shinobi is, mint pl Shikamaru, akik szinte biztos nem fognak meghalni, márpedig Sasuke nem hiszem, hogy külön válogatna, hogy kit öl meg az osztagból, meg kit nem.

Ezután eléggé leszűkült, hogy kikkel találkozhat, konkrétan Kabutóra meg Itachira, esetleg a kagékra, de azt is kétlem mert ők elvannak Madarával, és szerintem Narutóval sem most fog találkozni.
(Ja meg még a 2 öreg lehetne, akik eléggé el vannak tűnve, szóval csak úgy nem hiszem, hogy beléjük botlik Mosolyog)

Na meg persze a Zetsukra nem gondoltunk első körben...

(És én olvastam is az előző hozzászólásokat és használom is az agyam, és se marha, se hülye nem vagyok xD csak hogy reagáljak a kedves részekre is Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 17:43:56 írta ConSole » Naplózva
Krisz_
Chuunin
*

"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"

« Válasz #11222 Dátum: 12 feb 16, 18:02:38 »

Na ez egy nagyon jó kis rész volt. Mosolyog Gondoltam , hogy nem a konohaiakkal találozik Sasuke hanem fehér Zetsukkal. Am itt kiderül , hogy Zetsunak semmiféle ereje nemvolt szinte mert Sasuke egy perc alatt legyilkolta őket. És nalám itt van újra a Taka. Karinnak is vág az esze, hogy benyögi a börtönőröknek hogy egy dinka, hisztis, közbe meg végig a szökést tervezi. Suigetsu és Juugora is kivi vok mit találtak. Sztem most a 4 tag újra talizik majd. De én főleg Sasuke vs Itachira vok kíváncsi. Mosolyog Ez olyan mint mielőtt Naruto vs Tobi hogy előtte jöttek a kagék, Nagato és Itachi több ellenség jött Tobi előtt itt meg Sasuke esetében Fehér Zetsuk és talán a Taka is pont egybefut de sztem az Itachi vs Sasuke harcra még várnunk kell mert írta is Kishi: közeleg a találkozás. És ez a közeleg szó néha jó pár fejezet szokott lenni. smirksweat Sztem egész frappáns fejezet volt és látni az előző átmenetei rész volt itt meg egy fordulópont az egész szotriban. Legalább egy újabb izgalmas rész volt nekem legalábbis. Mosolyog
Naplózva

“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
Kathalyn
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11223 Dátum: 12 feb 16, 19:08:54 »

Ez nagyon jó rész volt:) Bár kicsit meglepett, hogy Sasuke szerepelt benne ennyire sokat...
Látszott rajta, hogy nagy ereje van. Olyan nyugodt, teljesen biztosnak érzi a győzelmét... Mindenesetre eléggé magabiztos:)
Már várom, hogy mi lesz vele és Itachival. Remélem, hogy tudnak majd beszélni, mert az is elképzelhető, hogy Sasuke, egyszerűen nem tekint rá emberként, és nem hallgatja meg...
Köszönet a fordításért  bow
Naplózva

---Mert mit érnénk barátok nélkül?
Krisz_
Chuunin
*

« Válasz #11224 Dátum: 12 feb 16, 19:36:32 »

Amúgy ebből a részből totál kiderül, hogy Sasuke annyira mégsincs az Akatsuki oldalán ha megölte az igazi és az klón Zetsukat bár ez még kiderül anno hogy a Kage találkozónál, hogy megölné Zetsut igazából én megse lepődtem.  smirksweat
Naplózva

“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #11225 Dátum: 12 feb 16, 20:29:05 »

Sasukét csak a saját célja vezérli. Nem szólhat bele holmi Akatsuki, ő csak úgy gondolta kihasználja ezt a szervezetet, nem csodálkoznék ha koppanna egyet Tobibá öklén...
Amúgy jó rész volt, Karinon meglepődtem hogy újra őt láthatom meg a többi Takást, és örülök is neki, hiszen el voltak hanyagolva, Sasuke vérengzése meg nem igazán tetszett. De amúgy meg mindig is az volt a megállapítás hogy Sasuke vs Naruto lesz még 1x, nemtudom ezen mi lenne rossz, nekem tetszene, ha Naruto kicsit pihen Mosolyog
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11226 Dátum: 12 feb 16, 21:07:17 »

Nyilvánvalóan nem várom el, hogy Szöcske feltűnése rögtön a tetőpontot hozza magával, de nem tudom mennyire volt fontos tudatni, hogy Karin komoly szinten űzi a szellemi fogyatékosságot.

Emberek. Ne írjátok már le szerencsétlen csajt.
Nem tűnt fel az általa produkált arcmimikák, valamint a börtönőrök narrálásának ötvözetéből, hogy kitűnő színész Karin-chan?
Még jó, hogy Sasukéról vinnyog, ha egyszer a portré a kulcs a szabadulásához... Pojén

Én értem és tisztában is vagyok ezzel, de nem várhatod el, hogy akár egy fikarcnyi pozitív véleményt fogalmazzak meg róla, ha feltűnése óta unszimpatikus és idegesít, így egy képkockányi feltűnése is indulatossá tesz.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 21:10:15 írta Train » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #11227 Dátum: 12 feb 16, 22:27:39 »

Amit úgy tűnik, figyelmen kívül hagytunk az az a tény, hogy Karin egykor a déli rejtekhely vezetője volt, ahol azért igencsak brutális alakok is voltak. Nem hiszem, hogy csak az érzékelése és a spéci gyógyítása tette azzá, lehet, hogy most egyéb, mondhatni "rejtett" tehetségei is megmutatkoznak.

Na nem mondom, hogy ő meg a Rikudo Sennin lánya, de valószínűleg többet tud, mint amit eddig láttunk tőle...
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 22:28:37 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #11228 Dátum: 12 feb 16, 23:28:18 »

Uzumaki Karin. Faceg (Ha már Nagatora is néhány okos ember ráerőszakolta pusztán a hajszíne miatt...)

Mindenesetre, érdekes jövő vár mind Karinra, mind a Juugo-Suigetsu duóra. Érdekes lesz Sasuke reakciója, ha bármelyikőjükbe belefut.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Ashbringer
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11229 Dátum: 12 feb 17, 02:00:37 »

Nagato-ra nem lett ráerőszakolva az uzumaki vérvonal, ezt Tobi mondta. Még az uzumaki vérvonal ellenére is így kikészítette magát, vagy valami ilyesmit mondott! (amikor végre megtalálta holttestét, és látta, hogy megőszült)
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #11230 Dátum: 12 feb 17, 06:10:30 »

Igen, Tobi mondta, hogy annyira túlerőltette magát, hogy az Uzumakikra jellemző vörös haja is megőszült... ja meg hogy még a halála után is rajta vigyorog...ikszdé
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11231 Dátum: 12 feb 17, 13:48:16 »

Nekem nem úgy tűnik, h tobi sasukét is csak kihasználná, mint peint, ha így lenne nem gyilkolgatná a kis fehér zetsuit:D
amúgy én nem hiszem, h már a következő mangába találkozna itachival, az túl gyors lenne, hiszen csak most láttuk újra 1év után Gondolkozik
Naplózva

Naruto0007
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11232 Dátum: 12 feb 17, 15:11:52 »

Lehet, hogy ez csak az én véleményem, de ez egyszer már megtörtént. Drága Kazekage barátunk is ilyen kattos volt még az elején és mikor harcolt Fartúró-kunnal (Naruto-kun) hirtelen át állt a jó oldalra. Személy szerint én erre számítok. smirksweat
Nem tudom mi bajotok Sasuke-val. Nevet Én kifejezetten örülök, hogy végre nem Naruto van a színen. Amúgy is Naruto-t most szerintem jegelni fogja Kishi, mert már 2szer elhasználta a Kyuubi minden chakráját szóval nem hiszem ( Neeem), hogy ő most nagyon tud valamit alkotni, de ha még is, akkor meg fail. Hümm-hümm
Suigetsu szerintem megtalálta az Ichiraku ramen receptet, amit még anno Orcsimarcsi ellopott vagy nem tudom, de kíváncsi leszek rá, hogy mi lesz valamiért jobban izgat az, mint az, hogy mi van Naruto-val és, hogy hova megy most Sasuke.
Visszatérhetnénk már a kage harchoz, mert eddig ezek a részek nem voltak valami nagy durranások. Megtudtunk pár nevet, Naruto-ék összecimboráltak, Sasuke meg feltűnt. Elvertek mindenkit, mint ha senkik lennének az ellenfeleik szóval nem tudom.
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11233 Dátum: 12 feb 17, 15:35:52 »

Én nem hinném, hogy Sóska csak úgy megtérne... Szerintem neki jó úgy ahogy épp van. Egyébként se hinném, hogy a konohai bagázs tárt karokkal fogadná Emoukét. Nyelvesít

És az a tekercs? Ki tudja, lehet, hogy néhány kompromittáló képecske van benne: Tsunade banya a fürdőkádban egy gumikacsával. A Raikage az Én kicsi pónim gyűjteményével játszva és a két vén konohai tanácsos, ahogy ártatlan védtelen kisfiúkat, mint pl. Itachi beöltöztetnek csilivili fodros, rózsaszín hacukába és kekszekkel tömik őket?  Ördögi Ördögi (Na ez az úccsó már nekem is egy kicsit perverz.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 15:38:38 írta BlackPoet » Naplózva

Krisz_
Chuunin
*

« Válasz #11234 Dátum: 12 feb 17, 20:52:05 »

Hát az biztos . hogy nem mert annyira betöltötte őt a gyűlölet, hogy csak na. Ezért lennék az Itachi vs Sasuke féle cseveségsre mert minden kiderülne. De sztem egyhamar nem lesz vége a mangának. Leírom azokat amiket nagyon várnék benne.

- Madara vs Kage harc.
- Itachi Vs Sasuke(ha lesz ugye)
- Talán a Takával is lesz valami fontos még( Karin szökése, Suigetsu Vs tekercs)
- Ami biztos: Sasuke Vs Naruto
- És hát a titokzatos Tobi/Madara/Maszkos. Sztem megtudjuk idővel ki van a maszk mögött, és elmondja a történetét.

Reméljük ebből idővel minden kiderül. Mosolyog Am egy nagy csalódás a mangában: Zetsu. Egész Narutoban vártam, hogy kiő, ereje stb. És Kishi alig mutatja be a kis erejét és megöleti. Hát igen.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 747 748 [749] 750 751 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins