Az tökmindegy miről tudott és miről nem. Szalamandra jól írja, a sztori úgy indult, hogy egy 0 emberből hogy válik majd elismert ninjává... erre kiderül, hogy a 0 közel sem 0, hanem egy tápos valaki...
Mondjuk semmi bajom ezzel, csak többet vártam a sztoritól, minthogy a végén mindenkit Naruto ver majd el... habár ki tudja, lehet belehal ő is... az úgy érdekesebb lenne.
Egyébként max még a pecsételő technikák jöhetnének neki szóba az uzumaki-vér miatt, más már irreálisan baromság lenne. (gondolok itt Rinneganra, vagy Mokuton féle egyéni vérvonalképességekre)
Ne haragudj de nincs teljesen igazad!
§volt az elején de nagyon mert még 1 szaros klónt sem tudott létrehozni
aztán amikor irukát kellett megmenteni akkor az elszántsága miatt tudott kage bushint "idézni"
és ezek után egyre jobban küzdött h előre törjön sasukét legyőzze ez egyáltalán nem azt jelenti h ő alapjában véve tápos
folyamatosan kihozta magából a maximumot!
az már másik dolog h benne van kurama és mostmár vele együtt harcol olyan ellen aki nem tisztességes dolgokhoz nyúl
pont ez az h nem mindenkit fog naruto elverni ugyanis ha vissza emlékszel az egyik junnin be szólt neki (hirtelen nem tudom kicsoda
) h: -naruto ne akarj mindenkit kicsinálni mert akkor ugyan olyan leszel mint tobi azt hiszed te vagy a világ ura közben közel sem igaz ez, csapatban dolgozz hagyjad h a társaid segítsenek neked velük együtt győzz!-
nem szószerint idéztem de a lényeg benne van
egyébként érdekes lenne ha naruto meghalna ebben igazad van de akkor az egész amit eddig Kishi felépített szinte kárba veszne hiszen jiraya is azt mondta h naruto lesz az aki békét hoz stbstb
szerintem abban sincs igazad h csak a pecsételő jutsuk vannak hátra sokkal gazdagabb is lehetne a fantáziád
a baromságoknak én sem vagyok híve viszont eddig is nagyon szuper dolgokat talált ki kishi, szerintem ezek után is fog olyanokat mutatni h az ujjainkat csontig lerágjuk!
btw narutonak van már vérvonal képessége ha ezt hívhatjuk így... ugye az uzumaki klán arról volt híres h nagyon sokáig élnek/éltek.
a végkifejlet engem is úgyszint érdekel, kíváncsi vagyok mi az ami következhet még
(btw ne vedd ezt beszólásnak vagy hasonlónak csak ilyen esetben szeretem megemlíteni az én véleményemet is
)