24 nov 01, 03:24:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 738 739 [740] 741 742 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512118 alkalommal)
0 Felhasználó és 122 vendég van a témában
Rikudou-sennin
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11085 Dátum: 12 feb 10, 16:42:40 »

Ja valamire jó , csak Bijuuk ellen nem érnek vele semmit.  smirksweat
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11086 Dátum: 12 feb 10, 16:51:35 »

Az jobb lett volna ha elteszi? Nem mindegy, hogy a kezében vagy a tartójában van? ikszdé
Naplózva
SDmemory
Újonc
*

« Válasz #11087 Dátum: 12 feb 10, 16:54:24 »

Arra azért emlékezzünk, hogy edo-Itachi is kunaiokkal szórta meg Nagato technikájának szemeit, azért az nem gyenge ha jól használják!
Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #11088 Dátum: 12 feb 10, 17:12:49 »

Rini igazad van , mindegy hol pihen Mosolyog
SDmemory És it mit fognak megszórni? mert nem hiszem , hogy nagy hatással lenne a Bijuuk ellen főleg mikor épp támadtak mind az öten.  Mosolyog
Naplózva
SDmemory
Újonc
*

« Válasz #11089 Dátum: 12 feb 10, 17:16:36 »

Hát, esetleg a chakra rudakkal lehetett volna mahinálni, ( vagy eldobja és hozd vissza jó fiú:P ) Amúgy nem, nem azt mondom, hogy az állatkák lepattantak volna róla, de ahhoz képest, hogy milyen alap eszköz, igen sokoldalú és hasznos ( még az igen magas szintű csatákban is)
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 10, 17:25:01 írta SDmemory » Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #11090 Dátum: 12 feb 10, 18:05:08 »

Azért elég vicces volt amikor Tenten mondta hogy reméli hogy Gai és Kakashi megvédi Narutot. Nevet
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11091 Dátum: 12 feb 10, 18:05:38 »

Arra lennék kíváncsi, mit csinálna Naruto, ha Tobi elküldené Sasukét a saját dimenziójába ( "magába szívja" ) , mikor már a végét járja.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11092 Dátum: 12 feb 10, 18:11:56 »

Azért elég vicces volt amikor Tenten mondta hogy reméli hogy Gai és Kakashi megvédi Narutot. Nevet

Most mé? Gai a "fiatalság erejével" bevág Narutó elé. Hümm-hümm Szerintem az a tánc, amit néha levág még a bijuuk ellen is jó lenne, lehet, hogy a bijuuk meghalnának a röhögéstől, elvégre Son is mondta, hogy nekik is vannak érzéseik. Nevet Nevet Kakashi meg felolvashat nekik a "nyalifaliból" (pfuj de utálom a magyar fordítást")
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 10, 18:44:01 írta BlackPoet » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11093 Dátum: 12 feb 10, 19:31:19 »

Sasuke, sakuke, sasuke.
Nem értem ezt az embert. Oké, ki akarja irtani a faluját, egy dolog. Túlléptem rajta.
De ha már meglépett Tobibá'tól, akkor miért áll be a shinobi haderő elé? Nem lenne sokkal egyszerűbb csendben levadászni a két Konohai szatyrot? Nem ő mondta, hogy a többi mellékes, vagy....áh... tökmidegy, egyszerűen csak vérszomj-janiba ment át? Kit tudja nála.Mindenesetre jó nagy pofája és ereje lett, hogy egy ilyen hatásvadász lépésre szánta el magát, az értelmesebb terminátorok (Itachi, Nagato) nem tennének ilyet, Madara más dolog. De mindenesetre már kíváncsi vagyok rá.

Apropó, Itachi. Kíváncsi vagyok,merre járkál mostanság, főleg az Kabuto miatt. Aztán ott van még a Madarás harc, szerintem ezt az edo leállításával intézi el Itachi.

Remélem a következő fejezet egy kötetes lesz, hogy mindenki szerepeljen benne... Ördögi
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #11094 Dátum: 12 feb 10, 19:58:28 »

Sasuke, sakuke, sasuke.
Nem értem ezt az embert. Oké, ki akarja irtani a faluját, egy dolog. Túlléptem rajta.
De ha már meglépett Tobibá'tól, akkor miért áll be a shinobi haderő elé? Nem lenne sokkal egyszerűbb csendben levadászni a két Konohai szatyrot? Nem ő mondta, hogy a többi mellékes, vagy....áh... tökmidegy, egyszerűen csak vérszomj-janiba ment át? Kit tudja nála.Mindenesetre jó nagy pofája és ereje lett, hogy egy ilyen hatásvadász lépésre szánta el magát, az értelmesebb terminátorok (Itachi, Nagato) nem tennének ilyet, Madara más dolog. De mindenesetre már kíváncsi vagyok rá.

Apropó, Itachi. Kíváncsi vagyok,merre járkál mostanság, főleg az Kabuto miatt. Aztán ott van még a Madarás harc, szerintem ezt az edo leállításával intézi el Itachi.

Remélem a következő fejezet egy kötetes lesz, hogy mindenki szerepeljen benne... Ördögi

Nagyon remélem, hogy a 2 öregért megy. Belőlük még válaszokat is kiszedhetne, ha akar.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
redline66
Újonc
*

Jounin

« Válasz #11095 Dátum: 12 feb 10, 21:02:04 »

Az tökmindegy miről tudott és miről nem. Szalamandra jól írja, a sztori úgy indult, hogy egy 0 emberből hogy válik majd elismert ninjává... erre kiderül, hogy a 0 közel sem 0, hanem egy tápos valaki... Faceg
Mondjuk semmi bajom ezzel, csak többet vártam a sztoritól, minthogy a végén mindenkit Naruto ver majd el... habár ki tudja, lehet belehal ő is... az úgy érdekesebb lenne.
Egyébként max még a pecsételő technikák jöhetnének neki szóba az uzumaki-vér miatt, más már irreálisan baromság lenne. (gondolok itt Rinneganra, vagy Mokuton féle egyéni vérvonalképességekre)

Ne haragudj de nincs teljesen igazad!
§volt az elején de nagyon mert még 1 szaros klónt sem tudott létrehozni
aztán amikor irukát kellett megmenteni akkor az elszántsága miatt tudott kage bushint "idézni"
és ezek után egyre jobban küzdött h előre törjön sasukét legyőzze ez egyáltalán nem azt jelenti h ő alapjában véve tápos
folyamatosan kihozta magából a maximumot!
az már másik dolog h benne van kurama és mostmár vele együtt harcol olyan ellen aki nem tisztességes dolgokhoz nyúl
pont ez az h nem mindenkit fog naruto elverni ugyanis ha vissza emlékszel az egyik junnin be szólt neki (hirtelen nem tudom kicsoda Pirul ) h: -naruto ne akarj mindenkit kicsinálni mert akkor ugyan olyan leszel mint tobi azt hiszed te vagy a világ ura közben közel sem igaz ez, csapatban dolgozz hagyjad h a társaid segítsenek neked velük együtt győzz!-
nem szószerint idéztem de a lényeg benne van
egyébként érdekes lenne ha naruto meghalna ebben igazad van de akkor az egész amit eddig Kishi felépített szinte kárba veszne hiszen jiraya is azt mondta h naruto lesz az aki békét hoz stbstb
szerintem abban sincs igazad h csak a pecsételő jutsuk vannak hátra sokkal gazdagabb is lehetne a fantáziád Mosolyog
a baromságoknak én sem vagyok híve viszont eddig is nagyon szuper dolgokat talált ki kishi, szerintem ezek után is fog olyanokat mutatni h az ujjainkat csontig lerágjuk!
btw narutonak van már vérvonal képessége ha ezt hívhatjuk így... ugye az uzumaki klán arról volt híres h nagyon sokáig élnek/éltek.
a végkifejlet engem is úgyszint érdekel, kíváncsi vagyok mi az ami következhet még Mosolyog
(btw ne vedd ezt beszólásnak vagy hasonlónak csak ilyen esetben szeretem megemlíteni az én véleményemet is Nevet  )
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #11096 Dátum: 12 feb 10, 21:09:06 »

Aki Narutonak "beszólt" az Itachi volt. Mosolyog Amúgy egyet értek veled, s nagy baromság lenne, ha Naruto meghalna, ez nem olyan manga, ahol a főszereplő meghal.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 10, 21:10:32 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11097 Dátum: 12 feb 10, 21:46:07 »

redline66 Ami azt illeti Narut a sima klónt nem tudta megcsinálni a vizsgán.
És a tiltott  tekercsen Lévő árnyék klónnal győzte le Mizukit.  A két technika teljesen különbözik, ne keverjük kérlek.

Aizennel meg azt tárgyaltuk, hogy az eredeti sztori mennyi változott, (bár ennyi év alatt ez nem is csoda.)

Ami azt illeti Naruto a háború után újra bele leshetne abba tekercsbe Nevet Már az első alkalommal is sokat dobott rajta Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 10, 21:49:30 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
redline66
Újonc
*

Jounin

« Válasz #11098 Dátum: 12 feb 10, 21:57:01 »

igaz-igaz
nem fogalmaztam pontosan de én itt csak arra gondoltam hogy naruto a legalapabb dolgot sem volt képes megcisnálni de amikor egy általa szerett és tisztelt ember bajban volt közel állt a halálhoz felébredt benne egy erő amivel képes volt egy olyan technikát végrehajtani amihez elvileg semmi képessége sem volt Mosolyog
Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #11099 Dátum: 12 feb 11, 00:11:05 »

Eddig mindig azt láttuk , hogy edzés útján ért el valaki valamit , de mostanában  nem  teljessen van így ugyanis Sasuke kezdte az egészet a Danzou vs Sasuke harcokba mikor a Susano'o az eggyik percről a másikra úgy fejlődött , hogy ne gyakorolt semmit csak mérges lett (hidegebb lett a chakrája) a teste reagál rá és vóálá egy új erő ... és így tovább , na hát ez szinte Narutonál is így van csak Naruto nem gyűlölet útján éri el az erőt , hanem abban , hogy hisz önmagában .
Naggyából ennyi , legalábbis én így gondolom , így látom.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 738 739 [740] 741 742 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins