24 nov 01, 04:30:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 736 737 [738] 739 740 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512470 alkalommal)
0 Felhasználó és 179 vendég van a témában
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11055 Dátum: 12 feb 09, 15:24:31 »

Öm amúgy amikor Minato lepecsételte Kuramát,megoldhatta volna szerintem úgy is,hogy Kushina chakráját,és teljes Kuramát lepecsételi....nemkellett volna saját magát is feláldozza....és akkor Narutonak kevésbé lett volna szar a gyerekkora...
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11056 Dátum: 12 feb 09, 15:27:01 »

Úgy nem bírt volna vele.

Meg gondolom nem akart Kushina nélkül élni. Naruto a fia, de oldja meg Nevet
Ott van neki Kyuubi-bátyó.
Naplózva
NaruTomi
Újonc
*

« Válasz #11057 Dátum: 12 feb 09, 15:36:14 »

Öm amúgy amikor Minato lepecsételte Kuramát,megoldhatta volna szerintem úgy is,hogy Kushina chakráját,és teljes Kuramát lepecsételi....nemkellett volna saját magát is feláldozza....és akkor Narutonak kevésbé lett volna szar a gyerekkora...

A "valóságban" ez lenne a legreálisabb, de a történet miatt így kellett alakulnia...Nevet Tegyük fel, Minato tovább él, tanítgatja Narutot, és Narutoból lesz egy Sasuke-féle egoista paraszt, aki bár leleményes, meg minden, de nem tapasztalja meg az "igazi fájdalmat", soha az életbe nem békélt volna meg a Kyuubi, ha ez történt volna, és még sok minden másképp alakult volna..Mosolyog
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #11058 Dátum: 12 feb 09, 16:14:26 »

Nekem ott az egész Kushinából kiidézgetős-lezárásos történet sántított. Erőltetett volt, nagyon nem illet nekem bele az alapsztoriba.
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11059 Dátum: 12 feb 09, 16:30:55 »

malakian666 valamilyen szinten igazad van,de ne feledjük,hogy az alapsztori 12 évvel ezután kezdődik...ha az lenne,hogy Naruto most szenved meg kiközösitik meg minden,igen erőteljesen,és 2 részre rá meg jön ez akkor tényleg nem illik bele....de eletelt az alapsztori óta 12 év a Naruto kezdetekor,és azóta is eltelt vagy 5 év...a történetben,mert most olyan 17 év körűl van szerintem Naruto.
Naplózva

qwert90
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11060 Dátum: 12 feb 09, 16:40:11 »

Minato nem maradhatott életben a technika amit használt a pecsételéshez az ember életébe kerül és am meg kushina volt az ha jól emlékszem hogy nem akar minato nélkül élni és ezért pecsételte bele minato a saját és kushina csakrájának egy részét
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11061 Dátum: 12 feb 09, 16:41:51 »

Amúgy ami azt illeti, Minato azért halt meg mert olyan pecsétet alkalmazott Naruton amibe bele tudja csempészni a saját és Kushina chakráját is kacsint. Ha Olyan pecsétet alkalmaz ami csak a kyuubi benntartására képes, akkor ő élhetett volna tovább nyugodtan.  Kúl

malakian666  Az alapszoriba már az sem "illik" bele, hogy Naruto Apja Hokage az Anja pedig az Uzumaki klán egy spéci chakrával rendelkező shinobija (akik vér rokonságban állnak a Senjukkal akik az elit ninjákat testesítik meg ráadásul ők meg vér rokonai Ridoku szenninnek)

Mert ugye az alap Sztori az volt, hogy Naruto egy "selejt" és úgy ér el mindet, hogy neki semmijólyen különleges származása lenne. Neiji mondta mindig, hogy már születéskor eldöntődik, hogy kinek mi lesz a sorsa és Naruto lett volna az ellenpélda, csak hát azóta pont az ellenkezője kezd kialakulni. Szóval Ő  már születése kor is különleges volt, csak épp nem tudta ezt kihasználni.

És szerintem még rengeteg erő és képesség rejlik benne, csak kéne egy kis idő, hogy ezt a felszínre tudja hozni. (persze nem csata alatt, hanem békésen edzve)

Á már megint beírtak elém, de a vicces az hogy majdnem azt amit én is írtam. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 16:45:35 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
qwert90
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11062 Dátum: 12 feb 09, 16:49:35 »

naruto azért nem tudta hogy különleges mert a harmadik elrendelte a hirzárlatot ja és naruto azt hogy benne van a róka már csak a chunin vizsgán tudta meg a "hegyikéjenctől"
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #11063 Dátum: 12 feb 09, 18:29:24 »

Az tökmindegy miről tudott és miről nem. Szalamandra jól írja, a sztori úgy indult, hogy egy 0 emberből hogy válik majd elismert ninjává... erre kiderül, hogy a 0 közel sem 0, hanem egy tápos valaki... Faceg
Mondjuk semmi bajom ezzel, csak többet vártam a sztoritól, minthogy a végén mindenkit Naruto ver majd el... habár ki tudja, lehet belehal ő is... az úgy érdekesebb lenne.
Egyébként max még a pecsételő technikák jöhetnének neki szóba az uzumaki-vér miatt, más már irreálisan baromság lenne. (gondolok itt Rinneganra, vagy Mokuton féle egyéni vérvonalképességekre)
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11064 Dátum: 12 feb 09, 19:50:12 »

Sasuke elég csűnyán néz a fejezet végén. Szerintem a Naruto felé igyekvő segítség (Lee-ék) útjába áll, és elkezdi írani őket, meg a tölteléket. Ha eddig volt is rá esély, hogy megjavul, én amostnai fej alapján nem aok erre esélyt...

Tobi bá' térde végre kezd cidrizni  Ördögi Már vártam ez a percet... ennél már csak azt szeretném jobban, ha lekerülne a maszk a pofájáról.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11065 Dátum: 12 feb 09, 20:03:31 »

Először is naruto nem a chuunin vizsgán tudta meg hogy benne van a róka hanem a sorozat legelején mizukitól... Naruto a story elején 12 éves mikor indul edzeni jiraiyaval már 13... nagyjából 2.5 évet vanank el és jelen pillanatban naruto 16 éves...
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11066 Dátum: 12 feb 09, 20:15:42 »

Amúgy Narutónak szinte tejesen biztos, hogy van ereje a 6 út közül is, (azt hogy ez most alvó képesség vagy a fától nem látjuk az erdőt azt most még nem tudni.) http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/570/9  Ez alapján merem ezt írni.
Jó lenne már tudni, hogy mi is a 6 út és mire képesek együtt. Amúgy Tobi arcára már én is kíváncsi vagyok Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #11067 Dátum: 12 feb 09, 20:25:49 »

Az óriási mennyiségű chakra már eleve egy út szerintem.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11068 Dátum: 12 feb 09, 20:44:29 »

Daishi Elő fordulhat, de amíg nem lesz megemlítve addig ezt sem lehet biztosként kezelni. Amúgy Tobi hogy oldaná azt meg, hogy megszerezze azt a chakrát és az vissza is termelődjön?  smirksweat Érdekes lenne Nevet

Amúgy kíváncsi leszek, hogy Naruto mikor lesz /láthatjuk-e kage "Szinten" it most ne fizikai erőre gondoljatok mert úgy már a kage szint felett áll. Hanem a szellemi tudásra mert azért annak még eléggé híján van.
Jó hogy ott a Kagebushin a Rasengan és kis millió változata, és a Szennin mód, de azon kívül szinte semmit se tud a Ninjutsu használatáról a genjutsut meg ne is említsük.
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #11069 Dátum: 12 feb 09, 21:12:11 »

Amúgy Narutónak szinte tejesen biztos, hogy van ereje a 6 út közül is, (azt hogy ez most alvó képesség vagy a fától nem látjuk az erdőt azt most még nem tudni.) http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/570/9  Ez alapján merem ezt írni.
Jó lenne már tudni, hogy mi is a 6 út és mire képesek együtt. Amúgy Tobi arcára már én is kíváncsi vagyok Nevet

Aztán lehet, hogy ugyanúgy járunk Tobi maszkjával, mint Kakashi arcával. Hogy annyian kiváncsiak vagyunk rá, hogy nem tudna nagy meglepetést okozni, így a maszk rajta marad  ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Oldalak: 1 ... 736 737 [738] 739 740 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins