25 feb 17, 15:43:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 734 735 [736] 737 738 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2636545 alkalommal)
0 Felhasználó és 188 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11025 Dátum: 12 feb 08, 23:14:50 »

Sarutobi, Minato, Kushina, Itachi, Nagato, Jiraya, Konan, Gaara (oké ez nem ér), Asuma, Chiyo...

Ha a háborúra gondolsz, akkor oké értem mit akarsz, de minden helyzet olyan volt, hogy nem nagyon halhattak meg. A Zetsuk nem voltak valami nagy ellenfelek, a kagék ellen százszoros túlerővel mentek, a Bijuuk ellen meg csak olyan harcolt aki fontos karakter annyira, hogy ne halljon meg csak úgy mert mért is ne alapon.

Mellesleg srácok ez a háború 2., max 3. napja, ki tudja meddig megy még, szerintem biztos lesz itt haláleset.
Naplózva

samat
Vendég
« Válasz #11026 Dátum: 12 feb 08, 23:21:38 »

én az üres beszédnél valamivel többet vártam szerintem fölösleges így húzni mert akkor még ott van a madara harc ami érdekes lesz de azért egy fejezetet csinálni hogy előkészítsék sasukét aki csak ott megy nemhogy kabutoról egy egy infot elrejtettek volna
Naplózva
Kathalyn
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11027 Dátum: 12 feb 08, 23:25:42 »

Huhhh... Sasuke elrontotta ezt a jó kis fejezetet... De azért kíváncsi vagyok, mi lesz vele... És Itachi? Vele vajon mi lesz?
Naruto nyelvkinyújtása... hát az valami csúcs:) Még mindig milyen kis idiótának tűnik, pedig már messze nem az:)
Végre megint Sakura:) Látszik az elhatározás és az erő rajta... Remélem kicsit be fog majd húzni Sasukénak, ugyanis kifejezetten megérdemelné:)
Köszönet a fordításért bow
Naplózva

---Mert mit érnénk barátok nélkül?
Morause
Vendég
« Válasz #11028 Dátum: 12 feb 08, 23:29:57 »

Így magyarul elolvasva valószínübbnek néz ki tényleg h nem Narutoékhoz ugrik be Sasuke hanem megvárja a talán vele szembe lévő tömeget és bemelegítés gyanánt talán lemészárolja őket! Nem hiába van most így beharangozva az egész, Sasuke = nagy huntolás a jó oldal felől!
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #11029 Dátum: 12 feb 08, 23:31:37 »

Peint leverhetné Sasuke, de Nagato ellen semmi esélye. Különben sincs olyan tömegpusztító jutsuja, vagy durva idézett lényei, meg 6 teste, mint Peinnek,  így hülyeség erőszintet hasonlítani. Ez nem Dragon Ball, itt különböző harci stílusok vannak. A gyengébb Deidara is alkalmasabb falurombolásra, mint Sasuke.
Harcmezőn jobban jönne ki, pl. Susanoo Chouji és barátai ellen. Örülnék egy nagyobb vérfürdőnek  Ördögi Szánalom, hogy eddig senki fontos jó karakter nem halt meg.

Gondolom a mostani harcokra gondolsz, de Jiraiya senseit nem nevezném jelentéktelennek.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #11030 Dátum: 12 feb 08, 23:42:04 »

Adná az isten h Saukéba belecsapna az villám majd belefuladna a sárba meg az nagyképűségébe Ördögi
Én is kíváncsi vagyok h Naruto körül mi az a 9 jel. Hinata mondata meg egyértelmű h a háború után tejes gözel rá akar startolni Narutora. Sakura meg kész rejtély.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11031 Dátum: 12 feb 08, 23:52:22 »

Sakurának megmarad Lee. Nevet Ő is odavan érte. Szüksége is lesz Leenek egy kis nevelésre Sakurától.
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11032 Dátum: 12 feb 08, 23:59:52 »

Hehe Tobi beijed Naruto akaraterejétől ez szép  Nyelvesít Nevet

Am Hajrá Hinata. Nevet  Remélem vele hozza majd össze Kishi naruto-t. Hinata kezdettől hitt Narutóban Sőt miatta tudott jó pár csatát megnyerni Nevet
Bár sajna Kushina személyisége meg jobban hasonlít Sakurára így fenn áll a veszély hogy mégis vele hozza össze :S
De amúgy én is azt érzem a szöveg alapján, hogy Sakura csak barátként gondol rá.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 00:06:37 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #11033 Dátum: 12 feb 09, 00:01:21 »

Sasuke szerintem először tesztelni fogja az erejét. Ennyi esze még talán maradt. Szerintem is valamelyik osztaggal fog összecsapni, de a Kagék vs Madara harchoz is odaérhet (az sem kizárt hogy Itachi miatt nézett vissza).

Már nem azért, de ha meglendíti az Amaterasu kardját, akkor ott a fél hadtestnek annyi. Az is tuti hogy lesz olyan Magatamás támadása mint Itachinak vagy Madarának. Egy osztagot könnyen elintézhet, a teljes haderőben azért vannak annyian hogy együttműködve tudjanak ellene védekezni.

Szerintem ez várható a következő fejezetben:
 - megtudjuk mit tervez a továbbiakban Tobi: vagy visszavonul, vagy támad (lehet a GM-mel és a legyezővel) majd pedig helyszínváltás
 - visszatér a Kagék vs Madara harc a szokásos klisé miatt: nekik is érezniük kellett ezt a nagy Bijuu bombát és a 9 farkú chakrát
 - Sasuke összefut valamelyik hadtesttel, de a harc kezdete előtt vége a fejezetnek

Az is előfordulhat hogy Sasukét ismét csak megmutatta Kishi és nem is lesz benne a következő fejezetben. Azt sem zárnám ki hogy eddig kb csak sétálgatott, most pedig megérezte valamelyik csata "erejét".
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #11034 Dátum: 12 feb 09, 00:59:18 »

Érdekes gondolat, hogy csak úgy sétálgatott volna. S az is lehetséges, hogy a feltámasztott Madara felé viszi az útja, s a kérdés az, mi lenne ha találkozna vele? Itachi szeme ismét kisütné az amaterasal?  ikszdé
Vagy találkozik útközben a bátyjával, és el áll a lélegzete.

Vagy lehetne egy kis vérrontás a felé közeledő csapattal. Valamelyikkel biztos össze fut. S Miután elindulna Naruto felé, és épp csatlakozna a harchoz, akkor jelenne meg Itachi  ikszdé az is milyen lehetne már.
Az a döbbent tekintet: "te élsz??!!" s hogy: " s melletük állsz?"  ikszdé Nyelvesít
Tobi meg kihasználva a helyzetett kissé menekülőre fogná.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Krisz_
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"

« Válasz #11035 Dátum: 12 feb 09, 06:02:22 »

Ige nakár Itachi, a haderő, Naruto Tobi meg sok lehet itt hogy találkozik Sasukéval de én Suigetsura és Juugora is gondolok mert azok is bolyonganak. Mosolyog De én ezt az egész hegyes dolgot az utolsó oldalokon nemértem de azislehet hogy a haderő előtt vagy után halad nem lehet pontosan megmondani. lina22 az igazi Madarával nem találkozhatott mert ő a kagékkal harcolt.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 06:42:53 írta Krisz_ » Naplózva

“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11036 Dátum: 12 feb 09, 07:41:11 »

Furcsa, hogy ezt mondom, de örülök, hogy Szöcske feltűnt pedig gyűlölöm viszont ideje volt már az érkezésének. Ami Konoha gárdáját illeti őszintén mondom nevetséges ez a sok ostoba nyálas szöveg amit leadtak "együtt harcolunk Naruto" "meg majd legközelebb fogom a kezedet"? Én meglátásom szerint Naruto egy teljesen más szinten áll amit jelenleg itt a büdös életben sem fognak megközelíteni, ez szubjektív vélemény, de Narutot ebben a helyzetben akadályoznák mint sem segítenék. Mikor végre szabadabban mozoghat nem hinném, hogy arra lenne szüksége, hogy a zajló események és harcok alatt másokra is összpontosítson. Persze mint mondtam ez az én véleményem.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 07:41:56 írta Train » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #11037 Dátum: 12 feb 09, 08:08:12 »

Persze, a háborúról beszélek. Pein arc végéig nagyon tetszett a Shippu, ami most megy, az nem annyira. Nincsenek szimpatikus gonoszok, mint Deidara, Sasori, Kisame (ő főleg  Nevet), Itachi, Hidan, Orochimaru, Pein, akiknél nem az volt, hogy hurrá, meghalt a gonosz, amikor legyőzték, hanem sajnáltad, talán drukkoltál is nekik. Én ezt hiányolom a mostani Narutóból, de ezt már írtam. Van sok Zetsu, zombik (jól befejezett karaktereket előrángatni valami béna párbeszédre, nemár), Kabuto (aki undorító lett), Sasuke (ő meg őrült, de talán ő a legérdekesebb), meg Tobi (akit nehezebben tudok komolyan venni Orochimaru meg Pein bossok után, főleg, hogy volt már ő "jófiú" is (akkor legalább vicces volt)).
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 08:16:11 írta malakian666 » Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11038 Dátum: 12 feb 09, 08:57:44 »

Hinata most nagyon elszántnak tűnt....szerintem,ha  végelessz a háborúnak,odamegy Narutohoz ésbevalja neki érzéseit....csak remélemnem öleti meg Kishi sensei....
Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #11039 Dátum: 12 feb 09, 09:02:22 »

Már egyszer bevallotta, de azután sem történt semmi, de talán nem is volt idő beszélniük.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 734 735 [736] 737 738 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins