Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #11010 Dátum: 12 feb 08, 18:26:02 » |
|
jé azok még élnek? pedig reménykedtem hogy elpatkoltak már, nem baj értük nem kár már az elején sem voltak szimpik, állandóan oltották tsunadét.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11011 Dátum: 12 feb 08, 18:33:07 » |
|
Hát a fejezet....ahogy az Egy ákáciukis élete c. sorozatban volt.....kell legyenek "szar" részek,hogy minnél jobban élvezhessük a jó részeket.....ez a rész szerintem csak egy átvezető volt....bár itt http://mangastream.com/read/naruto/18307629/4 balra az első kép nem fura,hogy Naruto körűl 9 olyan kör van,mint Rikudou sennin hátán itt http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/572/13 jobbra az első képen,vagy itt http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/496/4 ,ha egy kicsit rászámolunk a fejbelűlkulcs izénél akkor ott is pont 9 van...és az szerintem a Rinnegan viziója...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 19:29:33 írta naruto96ricsmond »
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #11012 Dátum: 12 feb 08, 19:19:09 » |
|
Rinneganhoz a hatos szám kötődik, Sharinganhoz a hármas, Jinchuuriki léthez pedig a 9-es szvsz. Legalábbis erre gondoltam, amikor megláttam Rikudou köpenyének a hátán a 9 "pöttyöt".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
qwert90
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11013 Dátum: 12 feb 08, 19:20:48 » |
|
Rossz a link szerintem is átvezető rész volt habár nem tok angolul várom a fordítást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11014 Dátum: 12 feb 08, 19:30:28 » |
|
Link javitva...köszke qwert90
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11015 Dátum: 12 feb 08, 19:40:45 » |
|
A vénség tényleg elpatkolhatna... remélem fájdalmas haláluk lesz... ^-^' Amúgy én nem fogadnék rá, hogy Naruto szétrúgja Sasuke hátsóját... nem tudni, sóska mennyit erősödött, és azt sem, hogy Narutonak mennyi chakrája maradt. Mindenesetre full power 1v1-ben valószínű egymást nyírnák ki. Jó kis vég lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11016 Dátum: 12 feb 08, 21:19:02 » |
|
Hát a fejezet....ahogy az Egy ákáciukis élete c. sorozatban volt.....kell legyenek "szar" részek,hogy minnél jobban élvezhessük a jó részeket.....ez a rész szerintem csak egy átvezető volt Még jó, hogy Tobi nem teleportált el Süt verni. Am teljesen egyetértek, és remélem a következő rész sem cáfol rá erre. Azért kár, hogy a sensei egy átlagon aluli részben csak úgy megtörte Tobi magabiztosságát. Ez nekem nem jött be, de a képek alapján Sasuke azelőtt oda fog érni a harcmezőre, hogy olyan idősek lennének, mint a bijuuk. (Bár ha jól megnézzük eléggé tyúklépésekben halad, nem siet túlságosan. Lehet, hogy még beül a mekibe betolni néhány hamburgert? ) Remélem a következő részben vagy Madarát láthatjuk, vagy azt, hogy Tobi azért jól odacsap (odab**z), ha akar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11017 Dátum: 12 feb 08, 21:28:16 » |
|
Jól esne a népnek szerintem, ha visszatérnénk a 5 kage vs Madara szálhoz!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atesz91
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11018 Dátum: 12 feb 08, 21:34:29 » |
|
Na igen, rég nem láttuk már őket, de legalább kaptunk egy kis ízelítőt a harcból (persze emiatt még rosszabb a várakozás ) De van egy olyan érzésem, hogy előbb Sasuke fogja megvillantani az FMS-t, amitől mindenkinek leesik majd az álla (meg Tobi karja). Majd ezután váltás Madarára, aki bemutatja, hogy szépen csillog Sasuke FMS-e, de a rinnegan messze felül múlja
|
|
|
Naplózva
|
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
|
|
|
Danny90
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11019 Dátum: 12 feb 08, 22:13:43 » |
|
Csak nem bírtam kivárni a fordítást én sem... Szerintem Sasuke kizárt, hogy Konoha felé menjen, mivel az utolsó oldalon az szerepelt, hogy "Carnage will come to the battlefield" vagy valami ilyesmi, emlékezetből írom, nem szó szerint. Az pedig, hogy Sasuke vs 10.000 fős hadsereg vicces lenne, hát nem feltétlenül. Ha azt veszed, hogy Nagato 1 laza támadással az egész falut eltörölte (úgy, hogy meg sem izzadt), és abból indulsz ki, hogy nem ismered Sasuke jelenlegi erejét, viszont feltehetően nagyobb, mint Nagatoé, akkor szerintem gond nélkül berakhat 1 olyan jutsut, ami azt a 10 ezer embert elsöpri, mint a Katrina New Orleanst.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #11020 Dátum: 12 feb 08, 22:47:59 » |
|
Azért azt ne felejtsd el, hogy az amibe "Nagto meg sem izzadt" csökkentette az életidejét és jópár percre használhatatlanná tette a többi peint. A másik dolog, hogy Pein repült, amire rajta kívül csak Oonoki képes szóval nem nagyon tudták megállítani. Azt se felejtsük el, hogy akármilyen hipersuppá sharinganja lett Sasukének, chakratankot nem heggesztettek hozzá, szóval örökké nem tudja használni a sharinganját ő sem, mert ki fog fogyni a chakrából még ha nem is vakul meg. Szóval ha nincs Madara szintjén, én nem hiszem, hogy egy hadsereggel elbírna, mellesleg Naruto sem, ha már itt tartunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 22:50:11 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11021 Dátum: 12 feb 08, 22:55:42 » |
|
Te is jól tudod, hogy ez csak a mangaka szándékától függ. Amit biztosan tudunk, hogy az ereje megnőtt valamilyen szinten Itachi szeme által valamint kapott egy teljesen új dojutsut. a régiek mellé. Azt nem hiszem, hogy ahogyan re is írtad "kapott mellé egy chakratankot". Tehát ha a mangaka azt akarja akkor fel is szánthatja az egész világot saját kezűleg akkor is marad neki annyi, hogy porba gyalázza a teljes 10 farkú chakrakészletét. Látunk már ilyenre példát és ebből mindenki azt vonta le következtetésnek, hogy rengeteg van neki, majd láttuk másik használatkor amikor semmi pillanat alatt lihegni kezdett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
qwert90
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11022 Dátum: 12 feb 08, 22:57:00 » |
|
Meg Narutonak a róka erejének majdnem 100%-a kellet (9fark ) hogy kiszabaduljon nagato technikájából szöcske meg ahogy előttem is mondták nem lenne annyi csakrája hogy onnan kiszabaduljon ja és az első kő agyonűtné
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 22:58:04 írta qwert90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #11023 Dátum: 12 feb 08, 23:06:01 » |
|
Peint leverhetné Sasuke, de Nagato ellen semmi esélye. Különben sincs olyan tömegpusztító jutsuja, vagy durva idézett lényei, meg 6 teste, mint Peinnek, így hülyeség erőszintet hasonlítani. Ez nem Dragon Ball, itt különböző harci stílusok vannak. A gyengébb Deidara is alkalmasabb falurombolásra, mint Sasuke. Harcmezőn jobban jönne ki, pl. Susanoo Chouji és barátai ellen. Örülnék egy nagyobb vérfürdőnek Szánalom, hogy eddig senki fontos jó karakter nem halt meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11024 Dátum: 12 feb 08, 23:13:38 » |
|
Nem vagyok egy Sasuke fan de azt tuti, hogy a Susano és az Amaterasu társaságában a feléje tartó (feltéve ha feléje mennek) "gyalogokat" igen nagy könnyedséggel tudja irtani (persze amíg van Chakrája) Eddig a Susano ellen Gara és a Mizukage tudott eredményesen fellépni. A Raikagét azért nem említem mert az nem megoldás, hogy közben megöleti magát is . Szóval ha tényleg oda tart a sereg akkor tuti, hogy vér fog folyni méghozzá sok. Amúgy szerintem is azért rendelte oda a sereget Kishimoto, hogy láthassa a nép, hogy milyen erős Naruto (Ez a B verzió amikor elkerülik Sasukét).
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
|