24 okt 31, 23:48:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 735 736 [737] 738 739 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2510979 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11040 Dátum: 12 feb 09, 09:07:31 »

Azt szerintem Naruto elfelejtette ikszdé mert azután szinte rögtön átment 6 farkú formába(a mangában)
Naplózva

Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11041 Dátum: 12 feb 09, 11:42:13 »

Majd meglátjuk mi lesz! De én továbbra is tartom, hogy itt később macskaharc lesz narutoért amibe akár még ino is bezsálhat... DE Ő ÚGYSEM FOG! Nevet Nevet Bár a faluból ilyen random kislányok beszálhatnak elvégre most mindneki odavan narutoért csak ők meg megint nem számítanak magyarul marad sakura és hinata Nevet Nevet
Naplózva
Norgreid
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #11042 Dátum: 12 feb 09, 11:48:38 »

Hmm... nem tudom én vagyok az egyedüli csak, aki minden újabb fejezetnél arra gondol, hogy mikor lesz már vége ennek?  smirksweat Valószínűleg elvesztettem a feelinget, de nagyon.

Ez a fejezet pedig tipikus példája az időhúzásnak, bár tény és való hogy Sasuke megjelenésével engem simán felcsigázott, de nem tartom kizártnak, hogy semmi sem lesz vele csak Kishi úgy gondolta rajzol már róla is, nehogy elfelejtsük (halkan jegyezném meg én képtelen vagyok Őt elfelejteni  Nyelvesít)

A "szerelmi szál" meg... hát fizetnék is érte csak, hogy ne legyen benne, olyan nem tudom... hülyén jönnek ki a dolgok. Persze egyéni vélemény, nem szabad velem egyetérteni  Pojén
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
Krisz_
Chuunin
*

"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"

« Válasz #11043 Dátum: 12 feb 09, 12:01:49 »

Hátmost a háborúban vagyunk. Kishi nem Hinata vs Narutos szerelmi szállal foglalkozik egyáltalán Narutonak túl kell élni Tobit és Sasukét. Én nem haladnék annyira előre a végére, de én se hiszem hogy Kishi a szerelemmel foglalkozik majd nagyon.  Hmm?
Naplózva

“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11044 Dátum: 12 feb 09, 12:14:18 »

Hátmost a háborúban vagyunk. Kishi nem Hinata vs Narutos szerelmi szállal foglalkozik egyáltalán Narutonak túl kell élni Tobit és Sasukét. Én nem haladnék annyira előre a végére, de én se hiszem hogy Kishi a szerelemmel foglalkozik majd nagyon.  Hmm?

Elég ha csak a várandós Hinatát mutatják majd. Naruto meg értetlenkedik. Később kiderül, hogy az egyik klón egy kis szakézás után megpakolta Hinatát.

Az a problémám a mangával, hogy kb 3 fejezetenként visszaemlékeznek Naruto kiskoára.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 12:15:05 írta Daishi » Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11045 Dátum: 12 feb 09, 12:16:30 »

Amúgy visszatérve erre a csajos dologra... Nem csak az lóg a levegőben, amikor hinata bevallotta neki és azóta semmi, hanem még régen amikor a nartuo vs orochimaru volt és sakura gyógyította utánna és ott mondta yamatonak hogy tanítsa meg arra a jutsura amivel megfékezte majd utánna utánna mondta ugye hogy ő soha semmit nem tud érte tenni...  Majd yamato mondta neki, hogy nem ez számít hanem a valódi érzései... És akkor mondta hogy sakura ha cska rád nézek az arckifejezésedből látom te valójában.. Erre sakuranak elkerekedtek a szemei a buzi naruto(ugye imádja szöcskét Nevet Nevet) meg akkor kelt fel... Magyarul yamato tud valamit amit még mi sem Nyelvesít Meg a többszöri féltékeny feje sakura-nak pl pein-nél is amikor gyógyította hinata és arra gondolt hogy hinata szereti narutot és milyen feéltékeny fejet vágott hozzá.. Szal itt vérre menő macskapárbaj lesz majd Nevet Nevet

naja az egyik klón megpakolta majd jön a mégnagyobb pofára esés hogy egy másik meg sakurat ugyan abban az időben és egyszerre lesznek terhesek tőle Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 12:18:02 írta Sammy Blaze » Naplózva
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11046 Dátum: 12 feb 09, 12:23:44 »

Sammy Blaze Én ebből kifolyólag gondolom azt hogy az egyikük( vagy hinata, vagy sakura de) meg fog halni még a manga utolsó arcja elött, és vagy sasuke öli meg az egyiket hogy fel dühítse narutót azzal a céllal hogy  ezzel kényszerítse őt  hogy a teljes erejét bevesse kettejük harcában. vagy még most a háború alatt fog meghalni  az egyikük.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11047 Dátum: 12 feb 09, 12:32:15 »

A szerelmi szál jöhet, de nem most. Mert Sasuke számára még kell egy katarzis hogy tényleg mindent elveszítsen és igazi tragédia legyen a története. Még találkoznia kell Itachival, ott lesz kerek minden. Mert még kapaszkodik a hitbe hogy a bátyjáért áll bosszút aki szerette őt. De Itachi ellenezni fogja a bosszút és megpróbálja jó belátásra téríteni, de Sasuke egója felül kerekedik és a személye elleni támadásnak-árulásnak fogja vélni azt hogy Itachi kiáll Konoháért.
Csak ezután jöhet egy esetleges mészárlás, de sztem nem fog jönni. Egy azért mert anno valaki nagyon jól leírta a múltkor hogy ebben a mangában gyerekek nem fognak meghalni! és ezzel tökéletesen egyetértek. Kettő mert a tömeg szerepe itt már nem a harc lesz. A feladatuk az hogy jelezzék hogy Naruto oldalán mennyien vannak amíg Sasuke teljesen egyedül marad. Lehet sablonos de sztem Kishi nagyon jól össze fogja hozni a dolgot. Már régóta tiszta hogy ennek az egésznek a főgonosza Sasuke lesz. Szóval a kérdés az hogy mi lesz Tobival és Kabutóval.
Visszatérve a szerelmi szálra én is szeretnék bele valami ilyesmit, de nem túleröltetve de nem is árnyaltan. Valahogy életszerűen lenne az igazi.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11048 Dátum: 12 feb 09, 12:32:55 »

Sammy Blaze Én ebből kifolyólag gondolom azt hogy az egyikük( vagy hinata, vagy sakura de) meg fog halni még a manga utolsó arcja elött, és vagy sasuke öli meg az egyiket hogy fel dühítse narutót azzal a céllal hogy  ezzel kényszerítse őt  hogy a teljes erejét bevesse kettejük harcában. vagy még most a háború alatt fog meghalni  az egyikük.

És épp it jön be az hogy talán hinata-nak van nagyobb esélye a halálozásra mível ugye sakura akarna lenni a hősnő, és ha ezt nézzük meg hogy melyiküknek mekkora szerepe van a storyban akkor azért hinata jóval jelentéktelenebb szereplő mint sakura.. Meg még feljebb elfelejtettem megemlíteni, hogy ugye még kushina is azt mondja neki amikor búcsúzik tőle a visszaemlékezsében, hogy próbálj olyat választani mint az anyád és nyilván nem a külsejére gondolt mert olyat igen nehéz lenne keresni(bár karin hasonlít rá külsőre a legjoban talán Nyelvesít), és azt sztem modani sem kell, hogy ki az aki a legjobban hasonlít kushina erős kezű személíségére Nevet Amúgy azt kishi tuti részletezni fogja hogy ki lesz naruto nője mert anno mondta egy interwiew-ban hogy mintnkit megfog mutatni hogy ki-kivel de ilyen shikamarut pl csak úgy hogy mögötte főz majd kötényben de narutot jval részletesebben... Csak hát ezt nyilván nem most a háborúban hanem későbbi arc/arcokban...
Naplózva
Norgreid
Chuunin
*

« Válasz #11049 Dátum: 12 feb 09, 12:52:01 »

Sammy Blaze! Egy valamit megjegyeztem hosszú Narutós pályafutásom alatt: Kishinek sosem szabad hinni! De komolyan ezek az interjúk... nem sokat segítenek rajtunk.  Az a baj, hogy szegény tervez valamit, de mire odáig ér már beleolvaszt egy másik szálat is, ami nem kompatibilis az előzővel így kénytelen hanyagolni vagy hátrébb tolni. Hú, ez egy kicsit érthetetlen lett, na szóval: egy ilyen regényes történetnél előfordul, hogy baromi sokat alakul menet közben és a  végén teljesen máshol köt ki, mint tervezte.

Évek óta kampányolok már egy főgonosz Sasukéért, valószínűleg meg is kapom, úgyhogy halál boldog vagyok. Viszont az anti-szerelmi érzelmeimet nem lehet belőlem kiíratni.

Arra viszont befizetnék ha Kishi kinyírná valamelyik csajt, csak hogy tiszta legyen a terep Narutóhoz, szerintem nincs annyi vér az ujjaiban, hogy ezt megtegye  Nyelvesít Bár én erősen támogatnám az ötletet, igaz Hinatát szeretem de halottnak is szeretném, Sakurát utálom halottnak viszont egyenesen imádnám.  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 14:23:49 írta Norgreid » Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11050 Dátum: 12 feb 09, 13:17:49 »

Azért ezt nem mondanám, hogy haszontalanok az interjúk. Ezekben az interjúkban rámutat arra, hogy milyen szemléletet is vall és a mangájában ezt hogyan próbálja megjeleníteni. Ha a szemlélete alapján próbálod levezetni akkor teljesen más eredményre jut az ember, mintha a saját véleményünk szerint próbáljuk ezt megtenni. Pont ez az ami szerint valakinek ez és valakinek az jön be a mangában. Ráadásul ebből az is megérthető valamilyen formában, hogy miért nem ölet le bizonyos karaktereket.
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #11051 Dátum: 12 feb 09, 13:41:34 »

Mint ahogyan a manga rajzolók szokták mondani:

"Nem a rajzoló tervezi el a történetet, hanem a szereplők alakítják kedvükre".

Szerintem ez pont ide illik, hiszen Kishimoto is elmondta, miket tervez a jövőben a Narutóban, és kajak nem az lesz  ikszdé
Vagy jön egy új csavar amitől feje tetejére áll a világ.

Hiszen az interjúban azt mondta, hogy a jövőben majd Kakashi lesz a főbb vonal, vagy többet fog szerepelni, erre lehet, hogy Sasuke odaérve a csatatérre, nem a 2 lányt "Hinatát és Saukrát" ölné meg hanem Kakashit. Arra aztán nagyon feldühödne Narutó.  
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 13:44:47 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11052 Dátum: 12 feb 09, 13:51:48 »

Naruto vesztesége már megvolt, és felülemelkedett rajta. Ezen már túlvagyunk. Erkölcsileg ő van a legmagasabb pozícióban most és hiba lenne megingatni őt a történet szempontjából. Itt a kérdés hogy Sasuke milyen mélyre süllyed. mélyebbre kell neki Kabuto és Tobi alá hogy tökéletes ellentétek lehessenek Narutoval
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morause
Vendég
« Válasz #11053 Dátum: 12 feb 09, 14:05:11 »

A maga részeket illetően eszembe jutott egy nem igazán rossz elképzelés... ugyebár, Kishi kettőjük közt lezsírozott egy tuti meccset.
 Ezelőtt mikor legutoljára találkoztak akkor ugyebár Sasuke nekiment a Kagéknak mondhatni egymaga volt még ereje Danzou megölésére és Kakashiékkal is felvette a harcot úgyhogy már szerintem elég durván kimerült, ekkor harcolt Narutoval egy Rasengan vs. Chidori erejéig.

Most szerintem hasonló lesz a helyzet csak éppen fordítva, naruto majdnem hogy egymaga neki ment 6 bijuunak, ki is iktatta őket a harcmezőről, ugyanolyan fáradt akárcsak annó Sasuke volt. Szerintem így akar vmi erő egyensúlyt fenntartani a két srác között Kishimoto mert hol az egyik hol a másik húz el a fejlődésben!
Naplózva
Norgreid
Chuunin
*

« Válasz #11054 Dátum: 12 feb 09, 14:28:27 »

lina22 megmentetted a becsületemet! Köszönöm  bow

Nem azt akartam ezzel mondani hogy haszontalanok az interjúk csak nem feltétlen fedik a valóságot.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 735 736 [737] 738 739 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins