24 nov 01, 00:22:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 732 733 [734] 735 736 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511059 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10995 Dátum: 12 feb 08, 16:09:26 »

Amúgy megnéztem, az utolsó pár oldalt újra. Sasuke meg a haderő nem hiszem, hogy találkozni fog. Ha megnézitek Sasuke elfele sétál a naptól ki egy edőből, és el a hegyek irányából, a haderő pedig a hegyek felé megy a nappal szemben. Vagyis Sasuke elfelé megy onnan ahová a haderő tart. Narutoék pedig a hegyek közt harcolnak. Ha csak nem forul meg Sasuke, nem fognak találkozni.

Vagy csak lehet, hogy a rajzolás fura és kész.
Naplózva

NaruTomi
Újonc
*

« Válasz #10996 Dátum: 12 feb 08, 16:10:08 »

A kagek közül nem "csak" Gaara-t emelhetjük ki ilyen alapon, hisz a Raikage is ütött olyat a Susanoo-ba, hogy megrepedtek a csontjai..Mosolyog
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10997 Dátum: 12 feb 08, 16:14:36 »

Amúgy Kishinek régen volt egy olyan kommentje, hogy "Lee-nek is fell kell majd nőnie", szóval szerintem Gai biztosan meg fog halni még a háború alatt valahogyan.

Ha jól emlékszem, Kishi éppen hogy azt mondta, hogy Leenek nem kell tovább "nőnie", szal még nem kell hogy  temessük Gai-senseit  Nevet.

A fejezetről:
A sok pörgős rész után jó volt ez a kis "átvezető" chapter. Bár mintha a Konohaiak közül kimaradt volna valaki  smirksweat.
Vicces látni, ahogyan Kishi próbálja csillapítani a Sasuke fanokat azzal, hogy 10 fejezetenként berakja az Uchihát egy-egy oldalra Nevet.

« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 16:28:10 írta mateee-kun » Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #10998 Dátum: 12 feb 08, 16:33:58 »

Narutomiazt viszont ne feljetsük el ,hogy az a legkezdetlegesebb Susano'o volt vagyis az a  leggyengébb volt .
azóta mint ha elérte volna a teljes formáját , azért megnézném , hogy ezzel mit csinálna a Raikage.
Amúgy valaki mondta , hogy Tobi elteleportál és viszi magával Original Madara-t is , és végén ki vesézik ezt az egészet , hogy ki is Tobi , úgyanis Madara ismeri Tobit , persze erre 1:10000 az esély, de ez sem lenne rossz , mert már idegbajt kapok tőle ha csak meglátom , és az érdekel , hogy még is ki ez az agyhalott hülye Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #10999 Dátum: 12 feb 08, 16:36:10 »

Raikage.. Megrepedtek Susanoo csontjai, és? Madara sérült? Meg se karcolta... Gaara támadható pontot ad, nem viccből nem emeltem ki a félkarú rablót, hanem csak őt... Mivel ő érdemlegesen tud hatástalanítani, Raikage pedig nem. Mosolyog Madara "regenerálja" valószínűleg a csontokat úgyis, akár újraidézéssel, akár alapban.
Nem írom le a raikagét, csak már Sasuke ellen bizonyította, hogy nem sokat ér, Madara és az akkori Sasuke pedig ég és föld.... Mosolyog Bár most jobb helyzetben van, mert 5v1 handicap match van... egyedül ezért van 1 pici esélye. Mosolyog
Naplózva
OneTailed
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Saiyan

« Válasz #11000 Dátum: 12 feb 08, 16:41:14 »

Már előre látom azt a képet mikor Naruto Kyuubi, Sasuke pedig a susano formában állnak egymással szemben és kezdetét veszi a végső csata :-) Már ha az lesz az utolsó :-)
Naplózva

Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11001 Dátum: 12 feb 08, 16:50:58 »

A raikage most is megrepesztette madara susanoo-ját az apró szépséghiba csak az hogy a tsuchikage-val együtt aki ultra könnyűvé tette a testét... Kishi anno azt mondta, hogy sakuranak kell majd felnőnie, ami valszeg azt jelenti, hogy alaposan meggyűlöli a mindneki által körbe rajongott emo herceget, mert kb ennek kéne következnie, és akkor indulhat a macskapárbaj sakura és hinata között Nevet Nevet
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11002 Dátum: 12 feb 08, 16:52:48 »

Szerintem Konoha felé vette az irányt Sasuke. Célja megölni azokat, akik részt vettek klánja eltörlésében, s a tanácsosok biza nyakig sárosak. Naruto el fog bukni, mert azt mondta Sasukenak, hogy várni fogja. Namost mivel nincsen Konohában, így a fogadóbizottság nem lesz jelen, így emo boy szabadon beválthatja az ígéretét.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11003 Dátum: 12 feb 08, 17:10:46 »

Hát ha sasuke belefut a haderőbe akkor ott tényleg vérrontás lesz hisz orochimaru csicskásai is voltak vagy 100an és sima sharingannal lazán elverte őket és nem is liheget. Most azóta jó pár szinttel feljebb van szóval ha haderővel találkozik akkor jobban járnak ha elfutnak narutohoz:) Amúgy nem értem miért megy mindenki narutohoz. Értem, hogy ott van a tobi akinek 7bijuu ereje van, de akkor is az egész haderő? Mondjuk máshova nem is tudnának hisz madarát 5kage csak elintézi. Sasuke lefoglalja narutot. Kakashi,gai meg a többi meg a tobival lesznek el, kagek a madarával és minden happy end:) Sasuke új erejére már nagyon kíváncsi leszek, egy biztos, mostani erejével szembe jelenleg csak uchiha madarának,tobinak és narutonak van esélye. Már az itachit is meg nagatot is szerintem túlszárnyalta, narutoval kb. egy szint lehet, tobi meg madara meg náluk kicsit erősebbek.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #11004 Dátum: 12 feb 08, 17:27:00 »

Túl könnyű a helyzetük, szerintem egy kicsit reménytelenebb szitut is összehozhatott volna Kishi.
Naplózva
kissmicy
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #11005 Dátum: 12 feb 08, 17:34:10 »

Semeddig nem tart egy sokkal reménytelenebb helyzetet összehozni... Pl.: Kövi rész elején mutatják Madarát, amint épp legyőzte a kagékat és ő is megindul Tobiék felé... na akkor aztán tényleg lenne vérontás Nevet Tobi+Gedomazo+Sasuke+Madara azért elég immortal Nevet
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #11006 Dátum: 12 feb 08, 17:38:47 »

Hát Kabuto elöbb nyirja ki tobit mint hogy segítene neki:D  Madara meg csak bábu nem tehet semmit sem. Sasuke meg szerintem madarát is megakarja ölni hiszen ö is felelős  mészárlásért .
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #11007 Dátum: 12 feb 08, 18:07:52 »

Sasuke ha össze is fut a shinobi haderővel azért egy vs pár tízezer jól felkészült shinobi elég vicces lenne:D. Narutot meg nem hiszem, hogy hátráltatná. Tobi egyszerűen elmenne vagy elportálná magát és Narutoékat egy másik helyreXD Naruto amilyen hülye, még bele is egyezneXD Ezt az utolsót viccnek szántam:P

Sasukéra visszatérve szerintem Itachi megfogja menteni a shinobi haderőt. Konoha pedig ráfog jönni a véres nap igazságára. Arra hogy Itachi akit annyira megvetettek és gyilkosnak tartottak, hogyan mentette meg a falut nem törödve azzal, hogy őt milyen károk érik. Ennek örülnék a legjobban mert végre Itachi is kapna valamit amiért boldog lehet egy picit.
Feltéve, ha igaz amit eddig tudunk arról a napról:D.
Szal jön egy Itachi vs Sasuke round 2:D.

MAdara vs 5 kage
Naruto vs Tobi:D.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Utakata24
Chuunin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Tsuki no masutā

« Válasz #11008 Dátum: 12 feb 08, 18:12:26 »

nos én vagyok az osztály legjobb angolosa de azért 7.kes vagyok >.<# viszonylag értettem, én úgy gondolom hogy emo"girl" vagy tobi vagy mint ahogy fölöttem is mondták konoha felé tart. ha konoha felé, akkor ott nem talál néhány földművesnél többet, amennyiben tobi felé akor megkapja végre a neki kijáró "miért áltál át és lettél hülye" s*bbe rúgását. ikszdé
Naplózva

"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot"
Andi

"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!"
Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
"Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted.
Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont.
Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11009 Dátum: 12 feb 08, 18:20:31 »

nos én vagyok az osztály legjobb angolosa de azért 7.kes vagyok >.<# viszonylag értettem, én úgy gondolom hogy emo"girl" vagy tobi vagy mint ahogy fölöttem is mondták konoha felé tart. ha konoha felé, akkor ott nem talál néhány földművesnél többet, amennyiben tobi felé akor megkapja végre a neki kijáró "miért áltál át és lettél hülye" s*bbe rúgását. ikszdé
A 2 öreg még mindig ott van. Ők legalább annyira vétkesek, mint Danzou volt, hiszen tudták, hogy mocskos dolgokat művelt Danzou a falu érdekében, de inkább nem akartak róla tudomást venni.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Oldalak: 1 ... 732 733 [734] 735 736 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins