Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #10995 Dátum: 12 feb 08, 16:09:26 » |
|
Amúgy megnéztem, az utolsó pár oldalt újra. Sasuke meg a haderő nem hiszem, hogy találkozni fog. Ha megnézitek Sasuke elfele sétál a naptól ki egy edőből, és el a hegyek irányából, a haderő pedig a hegyek felé megy a nappal szemben. Vagyis Sasuke elfelé megy onnan ahová a haderő tart. Narutoék pedig a hegyek közt harcolnak. Ha csak nem forul meg Sasuke, nem fognak találkozni.
Vagy csak lehet, hogy a rajzolás fura és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NaruTomi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10996 Dátum: 12 feb 08, 16:10:08 » |
|
A kagek közül nem "csak" Gaara-t emelhetjük ki ilyen alapon, hisz a Raikage is ütött olyat a Susanoo-ba, hogy megrepedtek a csontjai..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10997 Dátum: 12 feb 08, 16:14:36 » |
|
Amúgy Kishinek régen volt egy olyan kommentje, hogy "Lee-nek is fell kell majd nőnie", szóval szerintem Gai biztosan meg fog halni még a háború alatt valahogyan.
Ha jól emlékszem, Kishi éppen hogy azt mondta, hogy Leenek nem kell tovább "nőnie", szal még nem kell hogy temessük Gai-senseit . A fejezetről: A sok pörgős rész után jó volt ez a kis "átvezető" chapter. Bár mintha a Konohaiak közül kimaradt volna valaki . Vicces látni, ahogyan Kishi próbálja csillapítani a Sasuke fanokat azzal, hogy 10 fejezetenként berakja az Uchihát egy-egy oldalra .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 16:28:10 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10998 Dátum: 12 feb 08, 16:33:58 » |
|
Narutomiazt viszont ne feljetsük el ,hogy az a legkezdetlegesebb Susano'o volt vagyis az a leggyengébb volt . azóta mint ha elérte volna a teljes formáját , azért megnézném , hogy ezzel mit csinálna a Raikage. Amúgy valaki mondta , hogy Tobi elteleportál és viszi magával Original Madara-t is , és végén ki vesézik ezt az egészet , hogy ki is Tobi , úgyanis Madara ismeri Tobit , persze erre 1:10000 az esély, de ez sem lenne rossz , mert már idegbajt kapok tőle ha csak meglátom , és az érdekel , hogy még is ki ez az agyhalott hülye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10999 Dátum: 12 feb 08, 16:36:10 » |
|
Raikage.. Megrepedtek Susanoo csontjai, és? Madara sérült? Meg se karcolta... Gaara támadható pontot ad, nem viccből nem emeltem ki a félkarú rablót, hanem csak őt... Mivel ő érdemlegesen tud hatástalanítani, Raikage pedig nem. Madara "regenerálja" valószínűleg a csontokat úgyis, akár újraidézéssel, akár alapban. Nem írom le a raikagét, csak már Sasuke ellen bizonyította, hogy nem sokat ér, Madara és az akkori Sasuke pedig ég és föld.... Bár most jobb helyzetben van, mert 5v1 handicap match van... egyedül ezért van 1 pici esélye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
|
« Válasz #11000 Dátum: 12 feb 08, 16:41:14 » |
|
Már előre látom azt a képet mikor Naruto Kyuubi, Sasuke pedig a susano formában állnak egymással szemben és kezdetét veszi a végső csata :-) Már ha az lesz az utolsó :-)
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11001 Dátum: 12 feb 08, 16:50:58 » |
|
A raikage most is megrepesztette madara susanoo-ját az apró szépséghiba csak az hogy a tsuchikage-val együtt aki ultra könnyűvé tette a testét... Kishi anno azt mondta, hogy sakuranak kell majd felnőnie, ami valszeg azt jelenti, hogy alaposan meggyűlöli a mindneki által körbe rajongott emo herceget, mert kb ennek kéne következnie, és akkor indulhat a macskapárbaj sakura és hinata között
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11002 Dátum: 12 feb 08, 16:52:48 » |
|
Szerintem Konoha felé vette az irányt Sasuke. Célja megölni azokat, akik részt vettek klánja eltörlésében, s a tanácsosok biza nyakig sárosak. Naruto el fog bukni, mert azt mondta Sasukenak, hogy várni fogja. Namost mivel nincsen Konohában, így a fogadóbizottság nem lesz jelen, így emo boy szabadon beválthatja az ígéretét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11003 Dátum: 12 feb 08, 17:10:46 » |
|
Hát ha sasuke belefut a haderőbe akkor ott tényleg vérrontás lesz hisz orochimaru csicskásai is voltak vagy 100an és sima sharingannal lazán elverte őket és nem is liheget. Most azóta jó pár szinttel feljebb van szóval ha haderővel találkozik akkor jobban járnak ha elfutnak narutohoz:) Amúgy nem értem miért megy mindenki narutohoz. Értem, hogy ott van a tobi akinek 7bijuu ereje van, de akkor is az egész haderő? Mondjuk máshova nem is tudnának hisz madarát 5kage csak elintézi. Sasuke lefoglalja narutot. Kakashi,gai meg a többi meg a tobival lesznek el, kagek a madarával és minden happy end:) Sasuke új erejére már nagyon kíváncsi leszek, egy biztos, mostani erejével szembe jelenleg csak uchiha madarának,tobinak és narutonak van esélye. Már az itachit is meg nagatot is szerintem túlszárnyalta, narutoval kb. egy szint lehet, tobi meg madara meg náluk kicsit erősebbek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #11004 Dátum: 12 feb 08, 17:27:00 » |
|
Túl könnyű a helyzetük, szerintem egy kicsit reménytelenebb szitut is összehozhatott volna Kishi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kissmicy
Újonc
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #11005 Dátum: 12 feb 08, 17:34:10 » |
|
Semeddig nem tart egy sokkal reménytelenebb helyzetet összehozni... Pl.: Kövi rész elején mutatják Madarát, amint épp legyőzte a kagékat és ő is megindul Tobiék felé... na akkor aztán tényleg lenne vérontás Tobi+Gedomazo+Sasuke+Madara azért elég immortal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #11006 Dátum: 12 feb 08, 17:38:47 » |
|
Hát Kabuto elöbb nyirja ki tobit mint hogy segítene neki:D Madara meg csak bábu nem tehet semmit sem. Sasuke meg szerintem madarát is megakarja ölni hiszen ö is felelős mészárlásért .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #11007 Dátum: 12 feb 08, 18:07:52 » |
|
Sasuke ha össze is fut a shinobi haderővel azért egy vs pár tízezer jól felkészült shinobi elég vicces lenne:D. Narutot meg nem hiszem, hogy hátráltatná. Tobi egyszerűen elmenne vagy elportálná magát és Narutoékat egy másik helyreXD Naruto amilyen hülye, még bele is egyezneXD Ezt az utolsót viccnek szántam:P
Sasukéra visszatérve szerintem Itachi megfogja menteni a shinobi haderőt. Konoha pedig ráfog jönni a véres nap igazságára. Arra hogy Itachi akit annyira megvetettek és gyilkosnak tartottak, hogyan mentette meg a falut nem törödve azzal, hogy őt milyen károk érik. Ennek örülnék a legjobban mert végre Itachi is kapna valamit amiért boldog lehet egy picit. Feltéve, ha igaz amit eddig tudunk arról a napról:D. Szal jön egy Itachi vs Sasuke round 2:D.
MAdara vs 5 kage Naruto vs Tobi:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #11008 Dátum: 12 feb 08, 18:12:26 » |
|
nos én vagyok az osztály legjobb angolosa de azért 7.kes vagyok viszonylag értettem, én úgy gondolom hogy emo"girl" vagy tobi vagy mint ahogy fölöttem is mondták konoha felé tart. ha konoha felé, akkor ott nem talál néhány földművesnél többet, amennyiben tobi felé akor megkapja végre a neki kijáró "miért áltál át és lettél hülye" s*bbe rúgását.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11009 Dátum: 12 feb 08, 18:20:31 » |
|
nos én vagyok az osztály legjobb angolosa de azért 7.kes vagyok viszonylag értettem, én úgy gondolom hogy emo"girl" vagy tobi vagy mint ahogy fölöttem is mondták konoha felé tart. ha konoha felé, akkor ott nem talál néhány földművesnél többet, amennyiben tobi felé akor megkapja végre a neki kijáró "miért áltál át és lettél hülye" s*bbe rúgását. A 2 öreg még mindig ott van. Ők legalább annyira vétkesek, mint Danzou volt, hiszen tudták, hogy mocskos dolgokat művelt Danzou a falu érdekében, de inkább nem akartak róla tudomást venni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|